تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 468 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام

نسخه 2013 MP1 کاسپرسکی به مرحله نهایی رسید این نسخه احتمالا کمی قبل از انتشار ویندوز 8 به عنوان نسخه رسمی منتشر خواهد شد.ولی امروز به صورت اختصاصی توسط شرکت کاسپرسکی در سایت download.cnet.com به عنوان نسخه نهایی 2013 منتشر شد.هر چند این نسخه از مرحله بتا خارج شده است ولی توصیه من همچنان این است که تا انتشار رسمی آن در سایت خود کاسپرسکی صبر کنید ولی دوستانی که از نسخه RTM ویندوز 8 استفاده می‌کنند می‌توانند از این نسخه به جای نسخه 13.0.0.3370 استفاده کنند.این نسخه گرچه هنوز ایراداتی دارد ولی تنها نسخه پایدار و سازگار با ویندوز 8 می‌باشد.

لازم به ذکر است این نسخه با آپدیت امروز منتشر شده است و آپدیت اولیه آن کمتر از 5 مگابایت است.

ارادتمند
    Last edited by vtn54; 23-08-2012 at 16:18.

2. 7 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام

در تکمیل پست قبلی خدمت دوستان عرض کنم که نسخه MP1 به عنوان نسخه نهایی 2013 در سایت رسمی کاسپرسکی (USA ) هم قرار گرفت:

ارادتمند

4. 7 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسپر 2013 رو نصب کردم
    یک سری تغییرات کرده
    گزینه به نام proactive defence دیگه نیست
    safe run وجود ندارد
    محلی برای ذخیره آپدیت ها مثل نسخه 2012 ندارد
    دوستان من رو ویندوز 64 بیت تست کردم کسی رو نسخه 32 بیت اگه تست کرده بگه این موارد بالا هست یا نه

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کسپر 2013 رو نصب کردم
    یک سری تغییرات کرده
    گزینه به نام proactive defence دیگه نیست
    safe run وجود ندارد
    محلی برای ذخیره آپدیت ها مثل نسخه 2012 ندارد
    دوستان من رو ویندوز 64 بیت تست کردم کسی رو نسخه 32 بیت اگه تست کرده بگه این موارد بالا هست یا نه
    سلام

قسمت proactive defence در نسخه جدید حذف شده و قسمتهایی از این بخش به قسمت system watcher منتقل شده

safe run و قابلیت بکاپ گیری از اپدیتها هم در این نسخه حذف شده

7. 4 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

قسمت proactive defence در نسخه جدید حذف شده و قسمتهایی از این بخش به قسمت system watcher منتقل شده

safe run و قابلیت بکاپ گیری از اپدیتها هم در این نسخه حذف شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییرات 2013 رو گفته آره proactiv مثل اینکه رفته و ب system watcher یکی شده یک گزینه جدید هم به نام Automatic Exploit Prevention اضافه شده ولی حذف safe run به نظرم توجیه نداره

9. 2 کاربر از p3rsi4n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ولی system watcher در نسخه 2013 خیلی ردیف شده و از پرواکتیو دیفنس 2012 بهینه تر هم شده.

در مورد safe run بحث هایی بوده مبنی بر اینکه کاربرها فایلی که در safe run اجرا می کردند و بعد از برسی فکر میکردند این فایل مطمئن هست و بعد روی سیستم اصلی که اجرا می کردند الوده می شدند.

خلاصه در نبود safe run میشه از برنامه های جانبی استفاده کرد.

11. 5 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام دوستان خوبین یعنی نسخه فاینال کاسپر 2013 منتشر شده؟منظورم نسخه فاینالش kav 2013_13.0.1.4190 هست؟ بعد یک سوال دیگه.دوستان گزینه ایی که توی کاسپر 2012 بود که میتونستی بعد از آپدیت کردن کاسپر از آپدیتهاش بک آپ بگیری توی کاسپر 2013 نیست.من خیلی به این گزینه نیاز دارم. خواهشا اگه کسی راهی بلده که بشه از آپدیت های کاسپر 2013 بک آپ گرفت بعد برگردوند رو بگه.چون من نمیتونم با این اینترنت لاک پشتی بعد از نصب ویندوز دوباره از اول آپدیتش کنم؟ خواهشا کمک کنید ممنون

13. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام دوستان خوبین یعنی نسخه فاینال کاسپر 2013 منتشر شده؟منظورم نسخه فاینالش kav 2013_13.0.1.4190 هست؟ بعد یک سوال دیگه.دوستان گزینه ایی که توی کاسپر 2012 بود که میتونستی بعد از آپدیت کردن کاسپر از آپدیتهاش بک آپ بگیری توی کاسپر 2013 نیست.من خیلی به این گزینه نیاز دارم. خواهشا اگه کسی راهی بلده که بشه از آپدیت های کاسپر 2013 بک آپ گرفت بعد برگردوند رو بگه.چون من نمیتونم با این اینترنت لاک پشتی بعد از نصب ویندوز دوباره از اول آپدیتش کنم؟ خواهشا کمک کنید ممنون

یکی از دوست داشتنی ترین امکانات کاسپر همینه ، اگه نباشه خیلی حیف میشه . . .

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نگران نباشید! همه چی درست میشه! حالا فعلا نمی دونیم آپدیتهاش کجاست ولی به زودی می فهمیم دیگه!
    البته تکنیک هایی هست برای این کار مثلا از بخش جستجوی سیستم ببینید در 10 دقیقه قبل کدام فایلها دستکاری شده اند، آپدیتها هم همانجاست.
    من فعلا با 2012 کار می کنم و مشکلی ندارم. دلیلی هم برای اینکه به زودی به 2013 برم نیست. اگر هم برم شاید 4 تا 6 ماه دیگه.

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رفقا نگران نباشید )

با وحید عزیز بحث داشتیم مبنی بر اینکه ، بنده تنظیمات 2012 را روی 2013 سوار کرده بودم ولی دیدم که اپدیت ها را ذخیره میکنه !!!

بعد به وحید گفتم که جریان این چیه و گفت که قسمت از برنامه پپاک شده ولی کدهای ذخیره هنوز در برنامه هست.

خب عزیزان من این دیگه غصه نداره ، تنظیمات نسخه 2012 را کلن ریست بکنید و فقط در نسخه 2012 قسمت سیو اپدیت تیک سیو اپدیت را بزنید و تنظیمات را اکی بکنید و از قسمتی که از تنظیمات بکاپ گرفته میشه یک بکاپ بگیرید و بعد به نسخه 2013 تنظیمات را بدهید تا در نسخه 2013 هم بتوانید اپدیت ها را سیو بکیند.
    بعد میتوانید تنظیمات را روی 2013 در همه قسمت ها ردیف بکیند و از کل تنظیمات یک جا بکاپ بگیرید که بعد از نصب ویندوز مجدد / تنظیمات 2013 را بهش بدید که قسمت سیو اکی بشه و بعد اپدیت ها را بهش بدید تا براتون سیو بکنه و برای دفعات بعدی استفاده بکنید.

فقط روی نسخه جدید تست بکنید ببینید عملی هست یا نه؟؟

نسخه من الان 3370 هست که روشی که گفتم جواب داد.
    رمز دور زدن نسخه 2013 در تنظیمات 2012 هست.
    بدون دردسر میشه اپدیت سیو کرد.
    Last edited by Hidden-Hunter; 24-08-2012 at 20:00.

17. 4 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •