تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 72 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 714

نام تاپيک: مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام بهترین LED سری 5 سامسونگ تو مایه قیمتیه 1400 تا 1800 رو کدوم پیشنهاد میدید؟؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام بهترین LED سری 5 سامسونگ تو مایه قیمتیه 1400 تا 1800 رو کدوم پیشنهاد میدید؟؟؟
    دوست عزیز

با این مبلغ فقط می توانید 32 اینچ بخرید
    اولی سری 6 که خیلی بهتر از سری 5

کد محصول : 32ES6950
    هدیه شما: 0
    موجودی: لطفا با تلفن های 88206529 یا 88206530تماس بگیرید
    قیمت: 1,800,000تومان

تاریخ آخرین بروزرسانی جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۹۲

کد محصول : 32ES5960
    هدیه شما: 0
    موجودی: لطفا با تلفن های 88206529 یا 88206530تماس بگیرید
    قیمت: 1,480,000تومان

تاریخ آخرین بروزرسانی جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۹۲
    و از بانه مارکت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16,800,000 ريال

• مصرف برق (در حالت صرفه جویی انرژی) 24
    • ال ای دی 40 اینچ
    • رزولوشن 1920* 1080
    • تقویت رنگ گستر
    • کامپوزیت (AV) (استفاده مشترک برای Y کامپوننت)
    • بهره وری انرژی کلاس: AC
    • 220-240V 50 / 60HZ منبع تغذیه
    • ورودی USB HDMI
    • صدا 10Wx 2 خروجی (RMS)

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    سری es8000 از همه لحاظ از سری d8000 بالاتر و دارای آپشنهای بیشتری است واز نظر کارایی و ارتقا به سری های 2013 می رسد. و از نظر کد UN مال کشور های اروپایی است که دارای ریسیور داخلی نیز هستند و از نظر کیفیت ساخت استاندارد شان یکی است و آن که می گویند مو نتاژ ایران یعنی به سفارش ایران و برای کارایی در ایران ساخته شده تا بتوانید از آن بهره بهتری ببرید. و کد UA هم مال آسیا است
    با سلام.ممنون از راهنماییتون.اینکه میگید به سفارش ایرانه معنیش اینه که مونتاژ ایران نیست ؟! اگه نیست میدونید مونتاژ چه کشوریه ؟ چون من از یکی از نمایندگی ها پرسیدم بهم گفت تمام تلویزیونهای سری ES "مونتاژ" ایرانه حتی سری EH رو گفت "هم ساخت و هم مونتاژ" ایرانه و شنیدم متاسفانه خرابیش زیاده اگه خلاف اینه راهنماییم کنید !!! شاید اینجا جاش نباشه ولی من بیشتر از 4000000 تومان نمیخوام خرج کنم. تلویزیون 46 اینچ هم میخواستم. از بین ES-6950-ES6980-D8880 (البته اگه مونتاژ ایران نیست) بدون توجه به داشتن CPU و فقط از نظر کیفیت ساخت و تصویر کدام بهتر است ؟ بازم ممنون از راهنماییتون .

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام.ممنون از راهنماییتون.اینکه میگید به سفارش ایرانه معنیش اینه که مونتاژ ایران نیست ؟! اگه نیست میدونید مونتاژ چه کشوریه ؟ چون من از یکی از نمایندگی ها پرسیدم بهم گفت تمام تلویزیونهای سری ES "مونتاژ" ایرانه حتی سری EH رو گفت "هم ساخت و هم مونتاژ" ایرانه و شنیدم متاسفانه خرابیش زیاده اگه خلاف اینه راهنماییم کنید !!! شاید اینجا جاش نباشه ولی من بیشتر از 4000000 تومان نمیخوام خرج کنم. تلویزیون 46 اینچ هم میخواستم. از بین ES-6950-ES6980-D8880 (البته اگه مونتاژ ایران نیست) بدون توجه به داشتن CPU و فقط از نظر کیفیت ساخت و تصویر کدام بهتر است ؟ بازم ممنون از راهنماییتون .
    دوست عزیز هیچکدام از قطعات تلویزیون های سامسونگ ساخت داخل نیست و همش از خارج وارد میشن فقط اینجا پیچ و مهره هاشو می بندند و با گارانتی سام سرویس میدن دست مشتری.

6. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr_peyman5623's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    سیاره مشتری

پيش فرض

دوست عزیز
    این مدلی را که کفتید اروپایی است و مدل آسیای آن را انشالله در تابستان در ایران خواهید دید و از لحاظ کارایی هیچ فرقی با هم ندارند به جز اینکه در مدلهای اروپایی از ریسیور داخلی نیز بهره می برند. و برای اطلاعات بیشتر به این تایپیک مراجعه کنید. و یک مدل از UHD آن در یکی از نمایندگی های سامسونگ در معرض نمایش گذاشته شده که بطور دوره ای به نمایندگی های دیگر هم برده می شود تا همگان بتوانند از آن دیدن کنند

ممنونم دوست عزیز
    متاسفانه یا خوشبختانه من ایران نیستم و آلمان زندگی میکنم
    این مدل رو با قیمت 2.529 یورو دیدم از امکاناتش خوشم اومد میخواستم ببینم اینجا اساتید تاییدش میکنند یا خیر؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز
    متاسفانه یا خوشبختانه من ایران نیستم و آلمان زندگی میکنم
    این مدل رو با قیمت 2.529 یورو دیدم از امکاناتش خوشم اومد میخواستم ببینم اینجا اساتید تاییدش میکنند یا خیر؟
    دوست عزیز

با خیال راحت خریداری و استفاده کنید و خوشا به سعادت تان که می توانید به راحتی و زودتر از ایران آن را خریداری و استفاده کنید و اینکه آن مدل UHD 86 اینچی که برای نمایش در نمایندگی های سامسونگ به محرض نمایش است می گویند که قیمت آن حدودا 120 میلیون تومان است موفق باشید
    Last edited by matinpour; 31-05-2013 at 19:55.

9. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    اگر من بجای شما بودم سری 7 2012 یعنی LED 3D smart SAMSUNG 46ES7500=46ES7770 را از بانه خریداری میکردم و با هزینه کمی که به شرکت تک سرویس مدادم آن را هم نیز کارانتی می کردم چون از این مدل به بالا قابلیت ارتقا به مدلهای بالاتر را دارد

تلویزیون ال ای دی سه بعدی هوشمند سامسونگ LED 3D smart SAMSUNG 46ES7500=46ES7770

نام کالا :
    973
    کد کالا :
    48,600,000 ريال
    قيمت کالا :
    15000 گرم
    وزن :

‎ سامسونگ
    تولید کننده :
    مالزی
    کشور سازنده :
    لینک های مرتبط :

UN 46ES7500 پوشش عالی روی صفحه نمایش روشن را داراست که بیش از گذشته زاویه دید کیفیت و یکنواختی صفحه نمایش بهبود یافته است می توانگفت که پس از مشاهده فن آوری صفحه نمایش سامسونگ یکی از دلایل افزایش ادراک عمق، بهتر سطوح سیاه و سفید و کنتراست بهتررنگ است.فن آوری جدید و پیشرفته تعامل هوشمندes7500 به شما اجازه می دهد تا بدون نیاز به فشار دادن دکمه با تلویزیون خود کار کنید. شما می توانید عملکردهایی مانند روشن/خاموش کردن تلویزیون، عوض کردن کانال، دسترسی به برنامه های کاربردی و گشت و گذار در اینترنت را براحتی و تنها با اتکا به فرمان های ساده صوتی و حرکتی کنترل کنید. دوربین داخلی با قابلیت تشخیص چهره به شما اجازه می دهد تا بدون نیاز به تایپ کردن شناسه یا اسم رمز وارد Smart Hub یا سایر اشتراک های شخصی خود شوید. شیوه کاملاً نوین تعامل با تلویزیون را تجربه کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr_peyman5623's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    سیاره مشتری

پيش فرض

دوست عزیز

با خیال راحت خریداری و استفاده کنید و خوشا به سعادت تان که می توانید به راحتی و زودتر از ایران آن را خریداری و استفاده کنید و اینکه آن مدل UHD 86 اینچی که برای نمایش در نمایندگی های سامسونگ به محرض نمایش است می گویند که قیمت آن حدودا 120 میلیون تومان است موفق باشید
    خیلی ممنونم، ولی من UHD نمیخوام بخرم!
    این مدل مدنظر من هستش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

میشه یک بار دیگه معادل تلویزیون های led رو بزارید
    ممنون میشم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خیلی ممنونم، ولی من UHD نمیخوام بخرم!
    این مدل مدنظر من هستش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز

این مدل هم خیلی عالی است من پشنهاد می دهم که بخرید و از آن لذت ببرید بشرطی که قبل از هر کاری حتما منوال آن را مطالعه کنید تا بتوانید بطور کاربردی و عملی از تمام آپشنهای آن استفاده کنید.

14. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •