تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 602 اولاول ... 74753545556575859606167107157557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام ببخشید من تصمیم گرفتم یه درفون بخرم قیمت هم میتونم تا 200 تومان و اگه ارزشش رو داشته باشه تا 300 تومان هم خرج کنم
    یکم از بیرون و اینترنت گشتم این مدل ها رو پیدا کردم خواستم بپرسم البته هر کودوم نسبت به قیمتشون باید ارزشیابی بشه :
    1- 85 Beats senseation XE ORGINAL
    2-beats solo HD 185 SAME ORGINAL
    3-beats tour 100 SAME ORGINAL
    4-دوستان یه مدل هم سونی معرفی کرده بودند که خیلی باحال بود مدلش یادم نیست
    ممنون میشم نظرتونو برام بگید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    البته فكر كنم من شخص مناسبي براي جواب دادن به اين سوال نباشم چون فقط براي گوش كردن به صدا رو هدفون خيلي حساسم چه برسه به كار حساس و پر جزيياتي مثل اهنگ سازي و تنظيم صدا.ولي حداقل قيمت براي هدفون فول سايز مانيتور akg k99 با حدود 130 هزار و براي هدفون داخل گوشي متاسفانه كمتر از 300 دلار سراغ ندارم كه حتما استاد rave-87 عزيز هدفونهاي بهتر و دقيق تري رو ميتونن بهتون معرفي كنن و البته دقيقا در حد نيازتون.
    با تشكر
    شما مطمئنید که هدفون مانیتور به دردتون می خوره؟ انشالله که دقیقاً متوجه هستید که دنبال چی هستید.

همونطور که آقا سالار فرمودن، توی بازار ایران k99 با کمترین هزینه، نزدیک ترین انتخاب به مفهوم مانیتور هستش.
    من تا 300 هم احتمالا بتونم خرج کنم فول ساز هم میخوام (اما هرچی کمتر بهتر)
    بنده دارم کار ساخت بیت و تنظیم آهنگ رو شروع میکنم (الان دارم فعلا با هدفون و اسپیکر معمولی برای خودم تمرینی بیت میسازم)
    و فکر میکنم از مانیتورینگ استفداه کنم بهتره اینطور نیست؟ (یعنی باید این کارو کنم) چون این هدفون ها نوانایی انجام اینکار رو ندارن چون صداشون حساسیت مانیتورها رو نداره
    و اینکه احتمال بسیار زیاد وارد عرصه ی میکس و مسترینگ هم بشم یعنی دارم کاراشو انجاام میدم که بشم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام ببخشید من تصمیم گرفتم یه درفون بخرم قیمت هم میتونم تا 200 تومان و اگه ارزشش رو داشته باشه تا 300 تومان هم خرج کنم
    یکم از بیرون و اینترنت گشتم این مدل ها رو پیدا کردم خواستم بپرسم البته هر کودوم نسبت به قیمتشون باید ارزشیابی بشه :
    1- 85 Beats senseation XE ORGINAL
    2-beats solo HD 185 SAME ORGINAL
    3-beats tour 100 SAME ORGINAL
    4-دوستان یه مدل هم سونی معرفی کرده بودند که خیلی باحال بود مدلش یادم نیست
    ممنون میشم نظرتونو برام بگید
    سلام. بد نبود کاربرد خود را ذکر می کردید. بهترین مدلهای موجو در بازار در رده قیمتمورد نظر شما اینها هستند:
    T-Jays Three
    Klipsch S5
    AKG K370
    Shure SE215
    ارزش واقعی هر یک از مدلهایی که پیدا کردید را ذکر می کنم:
    1. 30 هزار تومان
    2. 25 هزار تومان
    3. 25 هزار تومان
    در کل برند بیتس را برای خرید هدفون فراموش کنید چون تقلبی زیاد دارد و از همه مهمتر ارزش خرید ندارد.
    من تا 300 هم احتمالا بتونم خرج کنم فول ساز هم میخوام (اما هرچی کمتر بهتر)
    بنده دارم کار ساخت بیت و تنظیم آهنگ رو شروع میکنم (الان دارم فعلا با هدفون و اسپیکر معمولی برای خودم تمرینی بیت میسازم)
    و فکر میکنم از مانیتورینگ استفداه کنم بهتره اینطور نیست؟ (یعنی باید این کارو کنم) چون این هدفون ها نوانایی انجام اینکار رو ندارن چون صداشون حساسیت مانیتورها رو نداره
    و اینکه احتمال بسیار زیاد وارد عرصه ی میکس و مسترینگ هم بشم یعنی دارم کاراشو انجاام میدم که بشم
    سلام.
    بهترین هدفون های مونیتور زیر 300 هزار تومان مدلهای زیر هستند:
    AKG K99
    Audio-Technica M35
    Audio-Technica M50
    یک مدل هم از سنهایزر موجود است که 50 هزار تومان بالاتر از بودجه شماست : Sennheiser HD 280 Pro
    موفق باشید.

4. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان ... یه هدفون که مایک داشته باشه و برای گوش کردن به موزیک باشه تا 300 معرفی کنید ... in-ear نباشه ... سبک هم پاپ بیشتر ... ( برای خودم نمیخوام البته )
    سلام.
    ببخشید منظورتان از قسمتی که پر رنگ کردم چیست؟
    به هر حال... تا 300 هزار تومان بهترینها این مدلها هستند. در ضمن سبک پاپ ویژگی خیلی خاصی از هدفون نمی طلبد.
    1. Audio-Technia M50 : این مدل خیلی مناسب است و بیس قوی دارد ولی نمی توان با استفاده از پلیر پرتابل آن را به طور کامل درایو کرد.
    2. Sennheiser HD449 : با توجه به حساسیت 114db و امپدانس 32 اهمی می توان آن را با پلیر پرتابل به کار برد. اما حجم صدای آن زیاد نخواهد بود.
    3. Sennheiser PX200-II : برای کاربرد پرتابل پیشنهاد می شود اما حجم صدای خیلی زیادی ندارد.
    موفق باشید.

6. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام. بد نبود کاربرد خود را ذکر می کردید. بهترین مدلهای موجو در بازار در رده قیمتمورد نظر شما اینها هستند:
    T-Jays Three
    Klipsch S5
    AKG K370
    Shure SE215
    ارزش واقعی هر یک از مدلهایی که پیدا کردید را ذکر می کنم:
    1. 30 هزار تومان
    2. 25 هزار تومان
    3. 25 هزار تومان
    در کل برند بیتس را برای خرید هدفون فراموش کنید چون تقلبی زیاد دارد و از همه مهمتر ارزش خرید ندارد.

سلام.
    بهترین هدفون های مونیتور زیر 300 هزار تومان مدلهای زیر هستند:
    AKG K99
    Audio-Technica M35
    Audio-Technica M50
    یک مدل هم از سنهایزر موجود است که 50 هزار تومان بالاتر از بودجه شماست : Sennheiser HD 280 Pro
    موفق باشید.
    یعنی واقعا ارزش beats senseation XE ORGINAL واقعا 30 تومانه اورجیناله ها ؟؟؟
    یکی هم اینکه من فارسی گوش میدم و بیس برام از همه مهم تره
    یکی هم اینکه هدست بگیرم یا تو گوشی؟؟؟
    هدست چی میتونم بگیرم؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یعنی واقعا ارزش beats senseation XE ORGINAL واقعا 30 تومانه اورجیناله ها ؟؟؟ یکی هم اینکه من فارسی گوش میدم و بیس برام از همه مهم تره یکی هم اینکه هدست بگیرم یا تو گوشی؟؟؟ هدست چی میتونم بگیرم؟؟
    سلام.
    ارزشش خیلی زیاد باشد 40 هزار تومان است.
    همه مدلهایی که معرفی شدند بیس خوب دارند هر چند ممکن است AKG K370 کمی بیس ضعیف تر داشته باشد.
    با هدفون های فول سایز کیفیت بیشتری دریافت می کنید ولی برای راه اندازی آنها به آمپ نیاز خواهید داشت که هزینه بالایی در بر دارد.در این رده قیمت بهترین فول سایز ها عبارت اند از:
    Audio-Technica M50
    Audio-Technica M35
    Sennheiser HD449
    Sennheiser PX200-II
    AKG K518
    از بین موارد بالا دو مورد اول بیس قوی دارند.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 21-07-2012 at 10:12.

9. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

یه مورد سونی و یه مدل پایونر بهم معرفی کرده بودند که هر دو کمتر از 200 تومان بودند ولی خیلی تعریف میکنن
    نظرتون درباره اونا چیه؟؟؟
    یکی هم اینکه خودتون میدونید beats آلان شده مد روز منظرورم اینه که کلاس داره
    از نظر کیفیت مثلا solo HD با این مدل هایی که معرفی کردید چقدر تفاوت دارن ؟؟
    اینو میگم:
    Sony MDR-XB500

Last edited by CYRUS-72; 21-07-2012 at 10:08.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یه مورد سونی و یه مدل پایونر بهم معرفی کرده بودند که هر دو کمتر از 200 تومان بودند ولی خیلی تعریف میکنن
    نظرتون درباره اونا چیه؟؟؟
    یکی هم اینکه خودتون میدونید beats آلان شده مد روز منظرورم اینه که کلاس داره
    از نظر کیفیت مثلا solo HD با این مدل هایی که معرفی کردید چقدر تفاوت دارن ؟؟
    اینو میگم:
    Sony MDR-XB500
    سلام. در مورد هدفون های پایونیر اطلاعات زیادی ندارم ولی در مورد مدل XB500 سونی بدانید که این هدفون بیس قوی دارد و صدایی نسبتا" شفاف دارد. به آمپ هم نیازی ندارد ولی از نظر کیفیت و جزئیات صدا از مدلهایی که معرفی شد ضعیف تر عمل می کند.
    کیفیت بیتس با وجود اصل بودن باز هم از ارزانترین مدلی که به شما معرفی شد یعنی AKG K99 پایین تر است. مدلهای اصل بیتس حتی توان رقابت با In-Ear هایی مثل Klipsch S5 را ندارند. بدانید که مدل های بیتس با مدل M50 به هیچ عنوان در هیچ زمینه ای به جز ظاهر قابل مقایسه نیستند.
    موفق باشید.

12. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

و یه سوال دیگه من دیروز تو سایت ایران استودیو دو مدل هدفون با مارک Behringer دیدم این مدلا HPX4000 و HPS5000
    از نظر قیمت خیلی خوبن فقط من هیچ شناختی از این برند ندارم شما اینا رو میشناسید حجم و کیفیت صداشون چجوریه و ارزش خرید داره یا نه
    Behringer
    یک برند المانی متخصص تو ساخت انواع دستگاهای صوتی مثل power mixer و اسپیکر و دستگاهای dj هستش.
    این برند یکی از برندهای مشهور در ایرانه و کیفیت کاراشم واقعا بالاست
    ولی هدفون هاش کمتر مشهور هستند و من تا حالا تست نکردم و اطلاعات زیادی هم ازشون پیدا نکردم
    ولی با توجه به قیمت پایین اونا قابل حدسه که شرکت اونها را برای کامل بودن تولیداتش عرضه کرده.
    و جنبه ی تخصصی توشون نیست.

14. 2 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vurhorston's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کسی اینجا vsoinc gr07و تست کرده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •