درود ... قطعا تنها خودرویی که میتوانید انتخاب کنید که با شرایطتون جور باشه پراید دوگانه صفر 131 هست . البته میتونید 405 مدل پایین هم خریداری کنید که به علت استهلاک و امکان خرابی پیشنهاد نمیشه .
درود ... قطعا تنها خودرویی که میتوانید انتخاب کنید که با شرایطتون جور باشه پراید دوگانه صفر 131 هست . البته میتونید 405 مدل پایین هم خریداری کنید که به علت استهلاک و امکان خرابی پیشنهاد نمیشه .
دوست عزیز ضمن اینکه ملاک ها و توضیحات رو ارائه کردید ، بین 10 تا 20 ملیون خیلی اختلاف هست ، مسلما هرچه بودجه بیشتر باشه بهتر میشه خرید کرد .
دورود
دوست عزيز سقف بودجه من 20 ميليون هست ديگه. مي خوام بدونم تا اين قيمت چه ماشيني مي تونم بخرم. بين ليفان 620 و سمند سورن كدوم بهتر هست؟ اصلا اين دو ماشين قيمتشون همين قدره؟ بيشتر از 21 ميليون كه نيست؟ نظر شما عزيزان نسبت به كدوم خودرو هست كه با نياز من هم خواني داشته باشه؟
سپاس
دوست من شما از فکر ماشین خارجی بیاین بیرون
نظر من اینکه با این تفاسیری که گفتین و این حمل بار و جابه جایی خودرویی مثل مزدا 2000 دوکابین میتونه از پس تمام نیازهای شما بربیاد.
هم برای حمل بار مناسبه - قدرت و کشش خوبی داره - خانوادگی هم هست - مشاین مقاومی هم تو جاده های پرپیچ و خم هست.
اگر نظرت رو ماشین های دیگه مثل پارس و 405 و تندر 0 لیفان و اینجور خودروهاست باید بگم با این کارکردی که شما از ماشین انتظار دارین زیاد دوام نداره.
دورود
نه ديگه دوست عزيز. من يكم اغراق كردم.مثل نيسان كه نمي خوام ازش كار بكشيم. گفتم مسافرت رفتنمون زياده. بارش رو فراموش كن. ميخوايم راحت باشه. بين دو خودروي سورن و ليفان كدوم بهتر هست؟ من قصد خريدم براي 2 ماه ديگه هست.تا اون موقع خودروهاي دنا و رانا وارد بازار ميشن؟ اصلا خوب هستن؟ قيمتشون چقد در مياد؟
سپاس
خودروی دنا که فعلا فکرشو نکنید.
خودروی رانا هم از اول مهر تازه تحویل میدن و قیمت دقیقش مشخص نیست و بازار فروشش هم مشخص نیست.
بین 2 خودروی سورن و لیفان شما اول مشخص کنید کدوم لیفان ؟ 520 یا 620 ؟ اگر منظورتون 620 هست قیمتش حدود 24 میلیون تومانه و به بودجه شما نمیخوره.
سورن هم با موتور EF7 انتخابش شانسیه اما با موتور قدیمی XU7 با اینکه مصرف سوختش نسباتا بالاست اما خیالت راحت تره.
نظر من اینکه یا تندر 90 انتخاب کنید یا 405 با موتور TU5 هر دو خودرو استحکام مناسبی برای کار شما و سفرهای زیادتون دارن.
برای حمل بار هم صندوق عقب با فضای کافی دارن.
آره. منظورم 620 بود. چقد گرونه. يه خودروي چيني مگه چي داره؟
درباره سورن با موتور ef7 هم خوندم. نسبت بهش پشيمون شدم.با اون همه دردسرهايي كه داره.
تندر 90 هم محصول پارس خودرو خوبه، درسته؟206 SD چطور؟ واقعا فضا براي سرنشينان عقب كمه؟ حالا اين قضيه جدا، موتورش هم خوندم (تو تاپيك همسايه) كه تو خرج كه بيفته(يعني يدفه به مشكل بر بخوره)ديگه همه چيزش ميپاشه و خرجش بالا ميره. البته اين مشكل براي موتور 206 بود. در مورد 206SD هم همينطوره؟ دقيقا همون موتور رو داره؟
بنظر شما ارزش داره كه منتظر اين دو خودرو جديد بمونم؟ گفتن كه قيمت دنا بين 14 تا 24 تومن هست. واقعا همين ميمونه؟ آخه تو اين مملكت هيچ چيز سر جاش نيست.
نسبت به گازسوز بودن نظرتون چي هست؟ ما خودمون به شخصه قبول نداريم. لبته شنيديم كه ميگن موتور خراب ميشه، ما هم سراغش نرفتيم. واقعا همينطوره؟
در مورد موتور انواع 206 های هاچ بک و SD باید بگم تمام مثل هم هستن و فرقی ندارن. یعنی موتوری که روی تیپ 2 هست روی SD V20 هم هست.
در کل 206 فضای سرنشین عقبش کم هست و در حالت کلی بخوای حساب کنی اتاق 206 فضاش از 405 و تندر کمتره.
دو خودروی جدید رو هیچ بحثی در مورد خریدش نمیشه کرد چون به بازار نیومده و امتحانش رو پس نداده و بررسی و آزمایش نشده پس خیلی نیاز به زمان هست.
نسبت به گاز سوز بودن خودرو در کل سوخت گاز برای خودروهای ایرانی تعریف نشده و فقط موتور EF7 به درد گاز میخوره چون برای این سوخت طراحی شده اما خوب خودروسازان داخلی روی تمام محصولات نصب میکنن.
دوستان تو محصولات ایران خودرو یه پارس سفارشی با موتو L3 هست اگه میشه در مورد اونم توضیح بدید!
و یه چیز دیگه هم که هست من تو سایت ایران خودرو بین سورن معمولی و سورن ای ال ایکس مقایسه میزنم ! هیچ تفاوتی نمیبینم تو این 2 تا خودرو کاملا" کپی همن!
یه مقایسه هم از پارس elx و معمولی و lx بکنین!
متشکر
Last edited by Altairezio; 22-07-2012 at 13:40.
سلام در مورد پارس سفارشی ,موتورش همونxu7 l3 هست ودارای امکانات :صندلی های برقی جلو- تریم بژ با طرح جدید رودری ها- سنسور دنده عقب و همچنین آینه های راهنمادار است.سورن elx با سورن معمولی در نمای داخلی کاملا متفاوت و دراری امکانات بیشتری است در نمای خارجی هم فقط در جلوی خودرو فرق دارن.از لحاظ موتوری هم یکی هستند البته سورن elx با موتور ef7 هم تولید میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hossein.az; 22-07-2012 at 21:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)