دوستان کسی از شما نرم افزاری نمیشناسه که بشه با پی سی بازیش کرد بدون مشکل؟
دوستان کسی از شما نرم افزاری نمیشناسه که بشه با پی سی بازیش کرد بدون مشکل؟
دوست عزیز چرا این بنده خدا رو به مسخره میگیری؟
دوست عزیز هیچ راهی نداره..دوستان کسی از شما نرم افزاری نمیشناسه که بشه با پی سی بازیش کرد بدون مشکل؟
بازی قشنگی بود حال کردم حیف تو 18 ساعت رو HARD تمامش کردم کاش 40 ساعت گیم پلی داشت ناراحتم![]()
40 ساعت گیم پلی ؟
خودم بار اول روی حالت نرمال 16 ساعت تمومش کردم
بار سوم روی حالت Survivor ا 17 ساعت تمومش کردم
توی این سبک و توی این نسل 16 ، 17 ساعت خیلی خوبه .
دوستان soundtrack های بازی رو از کجا میشه گیر آورد ؟
خدمت شما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اي كاش يه مدي مثه horde هم واسه بازي ميذاشتن تا هي هي زامبي مي كشتيم و با اون باساش مبارزه مي كرديم....چون هر وقت جويل با سلاح سرد و دستش دشمني رو مي كشه خيلي عالي سرش ميتركه و همه جا خوني ميشه كه آدم ميخواد هي هي اينكارو تكرار كنه
چون تو مدهاي آنلاين رقابتي صحنه ها اونجور كه بايد درنميارن
.
دمت گرم.ممون..همه ی اونایی که میخواستم توش بود.اونایی که عنوان Last of us و All gone داشتن عالی بودن...
فقط یکی از موسیقی ها ک میخواستم نبود فک کنم..همونی که تو منوی اصلی میزنه(قبل ورود به بازی) که همینو فک کنم اون قسمتی که جول زخمی میشه و تار میبینه و ... هم میزد..اون موسیقی هم خیلی دوس داشتم..
Last edited by Daniel-Fire; 03-07-2013 at 20:23.
گیم پلی : من خیلی وقته سبک مخفی کاری بازی می کنم و کلا عاشق این سبک هستم و همیشه در بازی هایی که مخفی کاری دارن سعی میکنم خیلی حرفه ای رفتار کنم اما امشب تو این بازی شرمنده هوش مصنوعی بازی این شدم ، خجالت زده شدم که باعث لو رفتن گروهی شدم که در کنارم مسیری طولانی رو با دقت پشت سر گذاشته بودیم ان هم از میان تعداد زیادی دشمن های مختلف
هوش مصنوعی این بازی یکی از بهترین هوش مصنوعی های تاریخ بازی های ویدئویی هستش که برای اولین بار در عمرم من متحیر رفتارهای یارهای خودی و دشمن ها بی خیال مات و مبهوت مونده بودم و افرین میگفتم به تک تک تیم سازنده بازی
گرافیک : یادمه چند وقت پیش داشتم یک نقد در مورد گرافیک انچارتد 3 می خوندم که نویسنده اخرش نوشته بود : ( گرافیک در کارهای ND فقط یک کادو و هدیه اضافی برای لذت بردن از گیم پلی و داستان بازی هاش است ان هم هدیه ای گران بها و ارزشمند )
چیزی که یک سال پیش در موردش حرف زده بودم به حقیقت پیوست
سلام دوستان
خیلی معذرت
من فایلهای ICON0.png و PIC1.png رو نیاز دارم کسی هست که آپ کنه ..........سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)