تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 122 اولاول ... 74753545556575859606167107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

یکی از بچه ها یادم رفت کدومتون بود تو صفحات قبل گفته من از Dead Space میترسم!!!ولی من حتی تو بازی یه بار هم جا نخوردم!!هرکی از یه چی میترسه.مثلا موش!!

یکی دیگه از بچه ها گفته اگه میخوای بترسی لامپو خاموش کن،نمیدونم فیوزو بزن پتو بکش رو سرت،رو موزاییک بازی کنو از این صوبتا!!!ربطشو نفهمیدم.
    اگه یه بازی واقعا ترسناک باشه خب دیگه قرار نیس براش شرایط فراهم کنیم.

قبلنا:
    من دورانی که طفل بودم میرفتم کلوپ وقتی نمسیس رو تو RE میدیدم از کلوپ فرار میکردم! یا یادمه فیلم کلبه وحشت(اااااااا یادش بخیر)
    رو دیدم از شدت ترس جیغ میزدم و پسر عمم بهم میخندید!

الانا:

اما الان نه از نمسیس و از کلبه وحشت نمیترسم.به سنتون دقت کنید عزیزانم.مرد که از یه زامبی که خررررخرررر میکنه نمیترسه

+
    عمو آرمین(26 سال) خیلی باحالی با پدربزرگت نشستی فیلم ترسناک دیدی.
    به قول کامیار مغوله بازی از فیلم جداست!حسی که بازی میده که با فیلم یکی نیست برادر من.(از الان جوابتو حدس میزنم D)

بعدم این زامبیا تکراری شدن و به قول یه بزرگی "خز شدن".خو چیکا کنن؟؟

پس شد بالا رفتن سن و تکراری شدن زامبیا!(منظورم تو این بازیه)

محتوای مخفی: نترس 
    پ.ن:هرکی هم دلش خیلی هوس ترس کرده:یه تاکسی دربس بره مناطق فقیرنشین،کمرش از شدت ترس مور مور میشه!!
    ما که تو جامعه بیشتر از گیم و فیلمای ترسناک ترسیدیم!!!

محتوای مخفی: همینجوری 

آخه این کریس رونالدو شد بازیکن؟آخه PES بازیه که زدین پستای نازنازی مارو خراب کردین با تبلیغش؟؟؟؟
    اقلا تبلیغ فیفا13 و مسی بود آدم فشارش بالا نمیرفت!!!
    Last edited by Turok-71; 25-09-2012 at 20:15.

2. 5 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

خوب پس هر دوي ما يه مفهومو داريم بيان ميكنيم . حرفتون درسته اگه من در شرايطي قرار بگيرم كه هالووين شخصا بياد خونمون ترسي كه تجربه ميكنم به مراتب بيشتر از حالتي هست كه در فيلم تجربه ميكنم!
    اما اين دليل نميشه بگيم من به هيچ وجه از دىدن سري هالووين نمي ترسم !
    در مورد گذرا بودن باهاتون مخالفم . هستند اثاري كه اثرشون تا انتهاي عمر با شما خواهد بود ، بخاطر همين واژه كاذب رو نميتونم بهشون نسبت بدم .
    +
    ديدن فيلم يا گوش كردن به موسيقي هميشه جنبه پر كردن وقت ندارن ! ( دىدن فيلم براي من تجربه كردن تجربه اي هست كه برام در دنياي واقعي در دو ساعت ممكن نيست ، نه پر كردن وقت يا صرفا سرگرمي
    )
    +
    بنظرم بحث منطقيه و خوب پيش ميره ، اگه از نظر تيم مديريت اشكال نداره همينجا ادامه بديم ، اگر هم مشكلي هست اعلام كنن ، تو گروه ميتونيم بحثو دنبال كنيم
    پ.ن : البرز كتك ميخواي (اقا گفتي ترس من يادم افتاد اينو بگم ديروز پرواز ما هي ميفتاد تو چاله اقا ما مثله ، مثله يك انسان متشخص ، در شرف سكته بوديم . ترسي كه اون لحظه ما تجربه كرديم از رواني هيچكاك هم وحشتناك تر بود !!)
    +
    پدربزرگم با من فيلم ميديد نه من با اون (:
    Last edited by amin 2010; 25-09-2012 at 20:26.

4. 3 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

دد اسپيس يا شماره جديد سايلنت هيل اصلا اون حس ترس رو نداشتن

تو صفحات قبل گفته من از Dead Space میترسم!
    ینی شما از DS نترسیدید ...باو ...چی بگم آخه ...باورنمی کنم !دی! DS احیا کننده ی این سبک هسش با تمجید فراوان هزاران سایت و مجله ...! تاحالام کسیو ندیدم از DS نترسیده باشه !

داره خودمونی میشه hackboter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Never land

پيش فرض

نه شوخی نمیکنم خیلی هم جدیه....

روی درجه سختیه نرمال با هر کاراکتر تقریبا بین 12 تا 15 ساعت طول میکشه که اگر ضربدر 4 کاراکتر کنید چیزی بیشتر از 50 ساعت طول میکشه....

ضمن اینکه قسمت داستانیه کاراکتر Ada بعد از تمام کردن داستانهای هر کاراکتر به صورت جدا باز میشه که اونم به مدت زمان گیم پلی بازی اضافه میشه.

پی نوشت : بازی برای ورژن NTSC و کنسولهای جیتگ شده امروز لیک شد....نسخه PAL بازی هم برای فردا یا نهایتا پس فردا منتشر خواهد شد.

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوسته عزیز ، اصل هنر تلقین به خودت هست ، اصلا زندگی تلقین هست به خودت ، وگرنه شما که آخرش میمیری چه احتیاجی داری به زندگی کردن؟
    یک سری چیزی رو برایه احساسی بهتر باید تلقین کرد ، مثلا من فیلم Midnight In Paris رو که دیدم ، بعضی شب ها که بارون میاد میرم بیرون ، و دلیلشم تاثیره این فیلم رو خودم میبینم که احساسی در من ایجاد کرده که بتونم ازش لذت ببرم! من حتی یاده با بازی کردن بازیه GTA IV شدیدا علاقه ی مزمنی داشتم برایه رفتن به NY و یا هر شهری که ساختموناش بلند باشه! خودمو تویه اون شرایط در نظر میگرفتم! اصلا خوشبختی ، عشق و ... همه ی اینا رو باید با احساسات شما گره داد و احساسات شما هم به همین تلقین کردن ها بستگی داره . در ضمن تاثیر بازی به مراطب بیشتر از فیلم هست ، اما چون بازی هایه با کیفیت در حده یک فیلمه با کیفیت ، خیلی خیلی خیلی کم بوده یا اصلا نبوده ( میتونم مثالشو MGS بزنم که مثله اینکه برایه حامد زیادی تاثیر گزار بوده ) اون تاثیر رو شما نمیبینین.
    هر گونه حس شما میتونه زمانشون کم و زیاد باشه. مثلا من Skyrim بازی میکردم تویه برف ها و شب یک Dragon میاد ، خوب با اون موسیقی فوق العاده حسه یک جنگجو بهم دست میده و میرم تویه بهر بازی! هیپنوتیزم میشم اصلا ، و اصلا به فکرمم راه نمیدم که این بازیه و ... و لذتشو میبرم ، وقتی که میتونم از یک همچین چیزه به این کوچیکی لذته آنچنانی ببرم ، چرا فکر منفی کنم و بگم که آره این بازی هست؟! وقتی پس فرداش برم جنگلی چیزی ، آهنگ هایه بازی تو سرم میچرخه و من تویه جنگل برا خودم میدوم! من فیلم the sound of Music رو که دیدم ( حدوده 5 سال پیش ) چنان تاثیری روم گزاشت که هر جا چمنزاری پیدا میکنم میرم توش میدوم برایه خودم ! حتی یک بار رفتیم یک روستا که شبیه LOTR بود و لذت منو چندین برابر کرد! حالا ترس هم قضیش همینه ، شما اگه هیچی ندونین ، از چی میخواین بترسین؟ شما وقتی نمیدونین که جن چیه یا مثلا هی چیزه دیگه ای ، وقتی برین تو جنگل تاریک و شب ( یا مثلا تویه کلبه ای تنها ) از کجا میخواین بترسین؟ به چه علت؟ وقتی مردم فیلم آرواره ها رو دیدن ، دیدگاهشون نسبت به کوسه ها خیلی بدتر شد! وقتی من بازیه Silent Hill رو کردم دیدگاهم به روستاهایه تاریک عوض شد ( مثال ) اینا همه تاثیراتی هست که انسان برایه یک زندگیه بهتر بهش نیاز داره. مخصوصا برایه خوشبختی ، لذت ، درک هنری و ... .
    حالا اگه شما میخوای منفی گرا باشی و لذت نبری ، لازم نیست همه اینجوری باشن ! ( بنده هم آخر فیلمه Schindler List ، صحنه ی حساسی که باید گریه کنی ، یاده استیون اسپیلبرگ افتادمو گفتم این که پشته دوربین هست و خدمه ی فیلمبرداری هم دور و برش اونا هم همه بازیگر! بعد از اون به خودم فوش دادم که چرا همچین فکری کردم و لذتی که میتونستم ببرم رو نبردم )

نه شوخی نمیکنم خیلی هم جدیه....

روی درجه سختیه نرمال با هر کاراکتر تقریبا بین 12 تا 15 ساعت طول میکشه که اگر ضربدر 4 کاراکتر کنید چیزی بیشتر از 50 ساعت طول میکشه....

ضمن اینکه قسمت داستانیه کاراکتر Ada بعد از تمام کردن داستانهای هر کاراکتر به صورت جدا باز میشه که اونم به مدت زمان گیم پلی بازی اضافه میشه.

پی نوشت : بازی برای ورژن NTSC و کنسولهای جیتگ شده امروز لیک شد....نسخه PAL بازی هم برای فردا یا نهایتا پس فردا منتشر خواهد شد.
    برایه این قسمت گفتم :

این برای اولین باره که یک بازی قراره با بیش از 50 ساعت گیم پلی روانه بازار بشه .
    ما یک عالمه بازی داشتیم که گیم پلیشون بالایه 100 ساعت بوده...
    Last edited by 779; 25-09-2012 at 21:20.

8. 5 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ترس یکی از حواس چند گانه ادمیزاده مثل عشق ، دوست داشتن ، ناراحت شدن و اشک ریختن بغض کردن و خیلی موارد دیگه که کلا سن و هیکل نمیشناسه بستگی به باور ادمیزاد داره
    من الان خودم شبونه به قبرستون میرم ، ساعت 2 شب به یک ساختمانه نیمه کاره میرم ترسی ندارم چون ترس تقسیم میشه در ذهن من به دو دلیل
    1- وجود یک ادمیزادی مثل خودم که یا قصد کشتن منو داره یا از قصد ، قصد ترسوندن من که این یک امر کاملا طبیعی هستش
    2- وجود موارد ماورای طبیعی مانند روح ، جن و این امثال که خب من باز هم این موارد نمی ترسم چون هیمشه تو ذهنم وجود یک پشتوانه قوی دارم که اونم خداوند هستش.

ترس طوریه که تهش در زندگی ادم باعث یمشه که ادم بترسه مرگ هستش که خب مثلا بر فرض در دنیای واقعی من با Nemesisi روبرو بشم از هیکل و قیافش نخواهم ترسید ، فرار میکنم چون می خواد جون منو بگیره که اونم وقتی دستش بهم برسه دیگه مهم نیست تهش مردنه در واقع وقتی ادم ترس از مرگ نداشته باشه از هیچی ترسی نداره

اما این مقوله در هنرهای مجازی یک دید متفاوت داره مثلا من در بازی از کله هرمی Sillent hill 2 که سرعتش 1 دهم سرعت Nemesis هستش 10 برابر از همون Nemesis بیشتر ترس دارم ازش چون واقعا موجود ترسناکی هستش
    یا مثلا در یک راهرویی در سایلنت هیل 4 یک کلید ته راهرو هستش خب ما باید بریم اونو برداریم و تا بریم برگردیم هزار بار سکته کردیم در حالی که هیچ اتفاقی نیوفتاد اما درونمون از ترس تیکه تیکه شده خب اینها نشون میده جو و اتمسفر واقعا تاثیر گذاره و همون باور که تاثیر گذارتره ، باور ما در اون راهرو میگه که هر لحظه ممکنه بریزن سرت و این سیستم هستش که باعث ترس میشه.

بنظرم بحث منطقيه و خوب پيش ميره ، اگه از نظر تيم مديريت اشكال نداره همينجا ادامه بديم ، اگر هم مشكلي هست اعلام كنن ، تو گروه ميتونيم بحثو دنبال كنيم

بحث خوبیه ایرادی وارد نیست ، فقط اخرش به کتک کاری نکشه : دی

میتونم مثالشو MGS بزنم که مثله اینکه برایه حامد زیادی تاثیر گزار بوده ) اون تاثیر رو شما نمیبینین.
    شایان ناموسی نکن قضیه رو
    ینی شما از DS نترسیدید ...باو ...چی بگم آخه ...باورنمی کنم !دی! DS احیا کننده ی این سبک هسش با تمجید فراوان هزاران سایت و مجله ...! تاحالام کسیو ندیدم از DS نترسیده باشه !
    باور کن عزیز دل.... نه تنها البز بلکه هر گیمر کهنه کاری من جمله خودم اصلا از DS نترسیدم ، همون فرداش یادم رفت ترسی داشتم
    اون هزاران سایت هم با این دید اون حرف هارو زدن (( لنگه کفشی کهنه در بیابان نعمت است ))
    Last edited by Layken; 26-09-2012 at 00:15.

10. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

دیگه دوران ترس به پایان رسیده, بهتره کپکام یه بازی اجتماعی بسازه!خوب الان اگه ببینید بیشتر بازیها شده یه تفنگ بگیر برو بکش دیگه! از یه دید دیگه سازنده ها مسخرمون کردن! خوب اگه نمیتونی درست کنی خوب نکن چرا بدترش میکنی!دمه کوجیما با سالید اسنیک گرم!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اقایون اینجا فکر کنم منظورشون از ترس دو چیزه متفاوته که با هم ابشون توی یک جوب نمیره .
    ببینین الان من 22 سالمه . بچه که بودم مثل خیلی های دیگه از تاریکی و تنهایی میترسیدم . خوب اون اسمش ترس بود . حتی فیلم یا بازی ترسناک هم که میدیدم تا چندوقت حالم خوب نبود . یادمه بچه که بودم کلیپ بریدن سر یک نفر رو دیدم که تا چند وقت کلا بدخوابی داشتم .

اما بحثی که الان توی بازی های این دور و زمونه است بحث ترس نیست . چون ترس توی دنیای مجازی فسیل شده و خیلی کم همچین ترس مجازی پیش میاد . چیزی که الان روی این بازیها کار میشه اینه که بازی هر چه بیشتر دلهره اور تر باشه .

برای مثال ما دیگه انچنان از زامبی نمیترسیم . نه اینکه به اقتضای سنمون . حتی بچه های این دور و زمونه دیگه واسشون عادی شده این جور چیزا . وقتی بیان عامل اصلی ترس توی بازی ها رزیدنت رو توی یک بازی طنزگونه مثل گیاهان در برابر زامبی ها بیارن دیگه چی میخواد ترس بیاره .

پس مجبور میشن از عوامل دلهره اور استفاده بشه . دلهره چیه ؟ چه فرقی با ترس داره ؟ وقتی من شما رو از پشت میترسونم یه ترسیه که تموم میشه میره . اما دلهره چیزیه که شما رو اشفته میکنه و همینجور خیالتون ناراحت میمونه تا موقعی که اون عامل برطرف بشه .

پس دیگه چیزهایی مثل زامبی و ... ما رو نمیترسونه . ولی میتونه داستان یا گیم پلی ای بر پایه اونها ساخته بشه که شما رو دچار دلهره کنه .

کسایی که میگن ما نمیترسیم و ... . اولا شاید ادم خاصی هستن و خودشون خبر ندارن . و اینکه این بازی ها مثل dead space شما رو نمیترسونه شاید به خاطر این باشه که توی جو بازی نیستین . dead space واقعا من رو به فضایی مرده برد .
    من از جک و جونورهای توی یک بازی نمیترسم اما اون حسی که بهم میده باعث میشه دلهره واسم بیاره . هنوز یادم نمیره توی dead space با اینکه فراوانی مهمات داشتیم ولی جاهایی طراحی شده بود طوریکه چنان مهمات کم میومد که واقعا دلت اشوبی میشد . مخصوصا حالت سختش .

13. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

DS1 خوب بود
    DS2 خراب کرد
    DS3 هم که فعلآ شاهکار افتضاحات شده با تریلر های اخیرش
    این روند نزولی رو همین رزیدنت هم خیلی وقته پیش گرفته و شماره های اخیرش تو دیوار بوده!
    +
    درضمن دوستان,عزیزان...
    .
    .
    .
    الان فقط از قیمت ارز و طلا بترسین که داره همرو سکته میده !: دی

15. 3 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

خوب پس هر دوي ما يه مفهومو داريم بيان ميكنيم . حرفتون درسته اگه من در شرايطي قرار بگيرم كه هالووين شخصا بياد خونمون ترسي كه تجربه ميكنم به مراتب بيشتر از حالتي هست كه در فيلم تجربه ميكنم!
    اما اين دليل نميشه بگيم من به هيچ وجه از دىدن سري هالووين نمي ترسم !
    در مورد گذرا بودن باهاتون مخالفم . هستند اثاري كه اثرشون تا انتهاي عمر با شما خواهد بود ، بخاطر همين واژه كاذب رو نميتونم بهشون نسبت بدم .
    +
    ديدن فيلم يا گوش كردن به موسيقي هميشه جنبه پر كردن وقت ندارن ! ( دىدن فيلم براي من تجربه كردن تجربه اي هست كه برام در دنياي واقعي در دو ساعت ممكن نيست ، نه پر كردن وقت يا صرفا سرگرمي
    )
    +
    پ.ن : البرز كتك ميخواي (اقا گفتي ترس من يادم افتاد اينو بگم ديروز پرواز ما هي ميفتاد تو چاله اقا ما مثله ، مثله يك انسان متشخص ، در شرف سكته بوديم . ترسي كه اون لحظه ما تجربه كرديم از رواني هيچكاك هم وحشتناك تر بود !!)
    +
    پدربزرگم با من فيلم ميديد نه من با اون (:
    من از اولم حرفم این نیود که شما نترسین . دیگه بعضی ها میترسن و کاریش هم نمیشه کرد اما اینقدر با واقعیت نیاید مقایسه کرد این نوع ترسیدن هارو و جنسشو

دیگه این که اثرات یک فیلم یا یک بازی جوری بخواد باشه که تا آخر عمر روی یک فرد بمونه و زندگیشو به چالش بکشونه اون بخاطر نوع شخصیت اون فرد هست و بنظرم اون فرد مشکل داره مثل اینکه یک نفر مثلا شاهد کشته شدن شدن یک عده انسان بیگناه به فجیع ترین شکل ممکن باشه و کلی آثار بد روی اون شخص بزاره و در مقابل یک نفر هم تو یک فیلم ببینه که یک عده انسان رو بیکناه میکشن و اونم تا آخر عمرش تاثیرات بد روش بمونه از اون فیلم. این کجا و آن کجا...برای همین من میگم که گذرا هست

در مورد مبحث سرگرمی هم من اونجا متذکر شدم که بیشتر بحثم روی بازی هست و فیلم و موسیقی کمی متفاوت هست با بازی . اما در مورد اینکه گفتی دیدن فیلم در دو ساعت باعث میشه شما چیز هاییو که شرایط تجربه کردنشو نداری در اون فیلم دو ساعته تجربه کنی در هر موضوعی که باشه شما بواسطه اون فیلم شاید 10 درصد از اون موضوع رو بتونی تجربه کنی

مثلا شما با دیدن فیلم 127 ساعت میخوای شرایط اون بنده خدارو که بین صخره ها گیر کرده و گشنه و تشنه هست و تازه درست و حسابی W.C هم نرفته رو تجربه کنی . تازه آخرش میخوای دست خودتم قطع کنی که نجات پیدا کنی !!!
    حالا بگوبینم این فیلم 2 ساعترو که مثلا با نامزدتون با هم میبینین چقدر از اون شرایط سخت رو تجربه میکنین ؟؟؟ به نظر من که 10 درصد بیشتر نیست

17. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •