تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 102 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1015

نام تاپيک: آنالـیز و پاکسازی سیستم های آلوده(ابتدا پست اول را ببینید و فایل گزارش را آماده کنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام
    لطفاً دوستان راهنمایی کنند.
    بعد از نصب ویندوز winxp-sp3 ونصب nod32 وقتی که می خواستم فایلهایی رو که داخل فلش کپی کرده بودم به سیستم انتقال بدم nod32 فایلها رو به قرنطینه فرستاد.
    من فایلها رو از داخل قرنطینه restore کردم. مشکل من این هست که پوشه ها hidden شده اند وپوشه ها قابل دیدن نیست. ولی حجم اشغال شده فلش درست است.
    چطور میتونم فایلها رو برگردونم.
    Last edited by classic99; 31-01-2013 at 23:06.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    فعلا تهران

9 موجودی بنام taskhost.exe

با سلام و تشکر بخاطر کمک هاتون
    حدود یک ماه (و شایدم بیشتره) که یک پروسسی بنام taskhost.exe از نوع LOCAL SERVICE سی پی رو حدود 50 درصد اشغال میکنه ، حتی اگه برنامه ای در حال اجرا نباشه
    و البته جزو پروسس هاییه که وقتی show process from all users رو میزنم دیده میشه و با end process کردن هیچ اتفاقی جز پایین اومدن سی پی یو نمیفته! (از بالای 50 درصد به حول و حوش 5 درصد میرسه) والبته بعد یه مدت دوباره فعال میشه

سیستمم 7 هست و آنتی ویروس AVIRA و اینم بگم که دو سه ماهی هست که از مرورگر waterfox استفاده میکنم

اون فایلو که تو پست اول گذاشتین اجرا کردم اما نتونستم گزارش بگیرم و دلیل اینکه نتونستم گزارش بگیرم:

توی فایل زیپی که گذاشتم چندتا عکسه که توی عکس اول، پیغام اخطار پس از اجرای فایلتون گذاشتم و عکس بعدیش هم مربوط به اجرای راهنمایی ایه که تو اون اخطار شکل اوله
    وفایل باز شده رو هم گذاشتم و اگرچه کلمه ی hijack... رو ندیدم اما یک تغییر جزیی دادم که اجازه ی ذخیرش رو هم نمیداد
    سه تا عکس اخر هم مربوط به اجرای کد بعد از اخطاره که البته فایلی بعنوان گزارش تولید نمیکرد
    دیگه نمیدونم چی بگم و فقط منتظر کمکم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by behzad_2323; 02-02-2013 at 13:00. دليل: اضافه کردن لینک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام این لوگ سیستم من هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چند روز پیش یک فلش به سیستم زدم ، که آنتی ویروس نود32 که روی سیستم داشتم و آپدیت هم بود نتونست بازش کنه و اسکن کنه و ارور اپنینگ داد ، کارم ضروری بود و فلش رو از نوار آدرس باز کردم ، ولی متاسفانه وقتی فلش باز شد روی یکی از فولدرهاش دابل کلیک کردم که ای کاش نمی کردم ، بعد از اون همین طور نود32 پیغام ویروس می داد ، ویروس autorun و ویروس های دیگه ، جالب اینکه پیغام هم می داد که پاک کردم ، بعد از دو روز میشه بگم تقریبا کاری نمی شه با سیستم کرد ، روی استارت منو که کلیک می کنم سریع بسته می شه ، کلیک راست که می کنم سریع بسته می شه ، وقتی می خوام چیزی تایپ کنم باید صد بار دکمه رو بزنم تا چیزی بنویسه ، پنجره ها به سختی باز میشه و عملا کاری نمیشه با کامپیوتر کرد ،چیکار کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام من لپتابم ویندوزش اورجیناله.تقریبا 2 سالی که دارمش و همیشه تو آپدیت کردن مشکلی برام پیش نمیومد.اما مدتی که وقتی میرم windows update و گزینه update رو میزنم بهم یه eroorتحت عنوان اینکه ""یکی از سرویس های ویندوز که برای آپدیت لازمه غیر فعاله و میگه باید ریستارت کنم""وقتی ریستارت میکنم دوباره همون پیغامو میده.یکی از دوستان گفت که یه ویروسی تحت عنوان "چی چی host" ویندوزت گرفته و اون سرویسی رو که برای آپدیت لازمه غیرفعال میکنه.گفت که باید یه نرم افزار به اسم kkcleanerرو دانلود کنم و از داس برم تو مسیر نصب نرم افزار و دستور [kkcleaner.exe -a] رو بزنم تا همه سرویس های هاست به درد نخورو پاک کنه.مساله ای که هست من نرم افزاری به اسم kkcleaner پیدا نکردم.ccleaner رو نصب کردم که اونم به دردی نخورد.چند بار ریکاوری کردم و وضعیتو به حالت کارخونه برگردوندم که اصلا فایده ای نداشته..از آنتی ویروس نورتون هم استفاده میکنم.update هم هست . اما....... .از دوستان و اساتید متخصص تو این زمینه درخواست کمک دارم تا مشکلم حل بشه.سپاس
    Last edited by amir-2012; 04-02-2013 at 00:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام
    من لپتابم ویندوزش اورجیناله.تقریبا 2 سالی که دارمش و همیشه تو آپدیت کردن مشکلی برام پیش نمیومد.اما مدتی که وقتی میرم windows update و گزینه update رو میزنم بهم یه eroorتحت عنوان اینکه ""یکی از سرویس های ویندوز که برای آپدیت لازمه غیر فعاله و میگه باید ریستارت کنم""وقتی ریستارت میکنم دوباره همون پیغامو میده.یکی از دوستان گفت که یه ویروسی تحت عنوان "چی چی host" ویندوزت گرفته و اون سرویسی که برای آپدیت لازمه رو غیرفعال میکنه.گفت که باید یه نرم افزار به اسم kkcleanerرو دانلود کنم و از داس برم تو مسیر نصب نرم افزار و دستور [kkcleaner.exe -a] رو بزنم تا همه سرویس های هاست به درد نخورو پاک کنه.مساله ای که هست من نرم افزاری به اسم kkcleaner پیدا نکردم.ccleaner رو نصب کردم که اونم به دردی نخورد.چند بار ریکاوری کردم و وضعیتو به حالت کارخونه برگردوندم که اصلا فایده ای نداشته..از آنتی ویروس نورتون هم استفاده میکنم.update هم هست . اما....... .
    از دوستان و اساتید متخصص تو این زمینه درخواست کمک دارم تا مشکلم حل بشه.
    دوستان خیلی ضروریه.
    سپاس
    Last edited by amir-2012; 05-02-2013 at 16:54.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان کسی نیست یه کمکی به ما بکنه؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه alikbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    051

پيش فرض

سلام به دوستان

سیستم من فکر کنم ویروسی شده
    وقتی هارد اکسترنال وفلش میزنم نشون نمیده ولی
    به یه سیستم دیگه میزنم نشون میده میشه راهنمائی
    کنید با چه آنتی ویروسی این مشکلو حل کنم .
    با تشکر فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان یه زحمت بکشید و به ما هم یه کمکی کنید ممنونتون میشم.خیلی حیاتیه...
    سپاس

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

دوستان یه زحمت بکشید و به ما هم یه کمکی کنید ممنونتون میشم.خیلی حیاتیه...
    سپاس
    سه تا پست ارسال کردید و یکبار هم به عنوان تاپیک توجه نکردید!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان ممنون می شم راهنمایی کنید
    سیستم عامل من : ویندوزxp
    آنتی ویروسی که دارم :نورتون اینترنت سکیوریتی دارم
    فایل لوگ: http://uplod.ir/trztu957d8ze/hijackthis.log.htm

مشکل:
    سیستم وقتی وارد فولدر عکس ها میشوم خود بخود explorer.exe شروع به فعالیت بیش از حد می کنه اینقدر که cpu رو به 100% می رسونه ممنون میشم کمک کنی
    آنتی ویروسم هم در حال حاظر نورتون هست ولی کسپر رو هم چک کردم مشکلم حل نشد
    تا زمانی که داخل فولدر های عکسم نروم (عکس هایی که با دوربین دیجیتال گرفتم و انتقال دادم به کامپیوتر رو میگم چون با فولدر عکس هایی که از اینترنت گرفتم چنین مشکلی ندارم ) هیچ مشکلی با explorer.exe ندارم ولی خدا نکنه وارد عکس هام بشم تا از Task manager نبندم درست نمیشه
    پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •