تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 405 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با سلام و تشکر از راهنمایی های شما
    از اواخر پاییز که هوا سرد شده و دمای شوفاژ رو زیاد کردم به یک مشکل خوردم، وقتی آب گرم(حمام)استفاده میکنم یکی دو دقیقه آب گرم میاد بعد سرد میشه و دوباره گرم میشه وباز بعد از 10-15 ثانیه سرد و همینطور اذیت میکنه.
    تو دفترچه راهنما نوشته فشار اب پکیج بین 0.7 الی 1.5 تو حالت سرد باشه که من تو همه حالت امتحان کردم. وقتی شوفاژ شروع به کار میکنه و دماش به 65-70 میرسه فشار از 3 بار بیشتر میشه و سوپاپ اضطراری اب رو خالی میکنه و باعث میشه تو حالت آبگرمکن(حالت سرد) فشار به صفر برسه و مشعل خاموش و روشن بشه و مجبور میشم قبل از هر حمام کمی از شیر زیر پکیج به مخزن اب اضافه کنم .گارانتیشم تموم شده.اگه میشه راهنماییم کنید ایراد کجاست یا اگر هوا داره چطور بگیرم(از طریق شوفاژها هواگیری کردم)
    پکیجم ایران رادیاتور فن دار هست، طبقه اول هم هستم، واحد هم 80 متریه،
    آقا مجید این حالتی که میگید آب حمام سردو گرم میشه آیا روی شیرهای دیگه هم این اتفاق میفته مثلا شیر آب ظرفشویی باز بزارید و دستتنو بگیرید زیر آب ببینید سردو گرم میشه یا نه؟
    وقتی دما بالا میره این طبیعیه که آب انبساط داره و در نتیجه فشار بالا میره اما بعد از هواگیری حداقل چند روزی طول میکشه تا دوبار فشار بالا بره.وقتی فشار بالا میره و به 2.5 میرسه شما به رادیاتورها دست بزنید ببینید که انتهای رادیاتورها سرد نیست و این کارو برای همه رادیاتورها انجام بدین.و اگر سرد بود هواگیری کنید و اگر دیدید که سرد نیست به تعمیر کار زنگ بزنید احتمال داره شیر پرکن یا مبدل مشکل پیدا کرده باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام به همه
    خيلي خوب شد كه ديدم توي اين سايت از پكيج هم بحث شده
    راستش خالي از لطف نديدم تجربه چند ساله خودم رو هم بيان كنم

ما تقريبا 6 سال پيش يك دستگاه آپارتمان توي منطقه اشتراكي شمالي گوهردشت كرج ساختيم با 10 واحد مسكوني متراژ كوچيك و بزرگ و اون موقع با توجه به تجربه خودم و همه دوستاني كه نزديكمون بودند و پرسو جو و خلاصه كلي گشتن پكيج اخگر رو 10 عدد خريداري كرديم براي متراژ بالاها مقدار ACB 30 و براي متراژهاي كوچيك مدل ACB24 كه آقاي حبيبي عزيز اومد زحمت كشيد و نصبش كرد و تحويل داد و رفت اين رو هم بگم كه تعداد 4 عدد مدل 24 و 6 عدد مدل 30 و براي واحد خودم هم ون كوچيك بود مدل 24 رو انتخاب كرديم و با 5 عدد رادياتور كريستال بزرگ 15 پره و يك رادياتور كريستال 3 پره

اولا بگم كه اين رادياتورها 4 تاش سوراخ شد و توي واحدهاي ديگه هم بعضيهاشون بي دليل سوراخ شدن بعدا فهميديم جنساشون آشغال آشغال و فقط رادياتور ايران رادياتور با درجه خلوص بالا بگيرين كه هم گرمايشش خيلي عاليه و هم قيمتش بالاست

توي 4 سالي كه توي واحد خودم بودم كوچكترين مشكلي براي اين پكيج پيش نيومدش چون به موقع آبگيري ميشد و ازش درست استفاده ميكرديم و فقط سوپاپ اطمينانش مشكل پيدا كرد كه با هزينه خيلي كم درست شد يكبار هم سنسورش سوخته بود ولي واحدهاي بزرگتر و مخصوصا 6 واحد ديگه كه دست مستأجر بود اينو بگم كه سالي حداقل 300 هزار خرج الكي پكيج ميكردن و با اينكه كلي اموزش ديده بودن و مسائل ديگه بهشون گفته شده بود باز هم پكيج بدون آب كار ميكرد و يا استفاده بيش از حد و طولاني مدت باعث ميشد پكيجهاشون به شدت به خرج بيافته كه يكي از واحدهاي بغلي خودمون پكيجش كامل بعد از 2 هفته توي زمستون بدون آبگيري سوخت و آب شد و ريخت كف آشپزخانه و نزديك 800 تومن هزينش شد

ببخشيد كه داستان تعريف ميكنم ولي واقعيتها رو دارم ميگم كه هركي ميخواد پكيج بخره بدونه چي بايد بخره

3 تا پكيج ديگه توي واحدهاي بزرگتر هم نيم سوز شدن و مبدلهاشون كاملا سوختن

اين از اين
    الان كه دارم براتون مينويسم 2 سالي هستش كه به واحد اصلي خودم اومدم كه دست يك مستأجر بود و همون اولش 300 هزينه مبدل و رگلاتور و شير گاز و سه راهي و پمپ و يك مبدل ديگه دادم كه واقعا سوختم طرف با 50 تومن واحد و خالي كرد و رفت
    خلاصه دلم براتون بگه الان بعد از 2 سال دوباره پكيج مشكل پيدا كرده و هزينش شده 700 تومن چرا چون اون موقع مبدل خيلي گرون بود و گير نميومد و تعميركارش اونو تعمير كرد

اين رو هم بگم كه شركت اخگر بهترين شركت خدماتي هستش كه توي عمرم ديدم يكبار بخاطر يك مشكل ساده و كوچيك كه تعميركارش انجام نداد و گفت چون به غير مجاز زنگ زديم ديگه تعميرش نميكنه زنگ زدم دفتر مركزيشون و با مدير فروشش صحبت كردم و اسم تعميركار رو گفتم بع داز نيم ساعت تعمير كار با ناراحتي شديد به موبايل من زنگ زد و گفت بدون هزينه درستش كردم و واقعا اومدم خونه ديدم درستش كرده و اين مسئله باعث شد تا هر وقت تعميركارش اذيت ميكرد سريع زنگ ميزدم به همون آقاي محترم و به سرعت براي تعمير مي اومدن

از بوتان پكيج نخرين كه حتي روابط عمومي اين شركت مزخرف و اشغال اون كسي رو كه براي جوابگويي گذاشتن يك انسان بي .... و كاملا نفهم و مشخصه كه خود شركت به مشتري مداري و ارزشهاي انساني اصلا واقف نيست

در مورد پكيجهاي خارجي هم طبق تحقيق خودم الان بهترين مارك و بهترين قطعات و بهترين خدمات ال جي يا همون گلديران هستش كه من از هر كي پرسيدم ميگفت اينقدر كه از اين مدل راضي بوده از آريستون و غيره و اخگر و بوتان و يا غيره راضي نبوده
    همسايه خودمون پكيج اخگرش ديگه شديد به خرج افتاده بود رفت ال جي خريد الان داره حال ميكنه

يك چند تا مورد يادم رفت بگم
    اولا سعي كنين هميشه هر چي ميخرين بهترين و بهينه ترين استفاده رو ازش داشته باشين
    مثلا خود پكيج اگر تعداد زياد هستين و يا از اون دسته آدمهايي هستين كه روزي 4 بار دوش ميگيرن آخر سرش بو ميدن حتما حتما شيرهاي رادياتور رو باز بزارين چون خود رادياتورها مثل شبكه انبساط عمل ميكنن و از آسيب به منبع انبساط جلوگيري ميكنن
    توي فصل سرما بيشترين خرابي پكيج ها هستش قبل از فصل سرما پكيج رو توي حالت زمستوني روشن كنين و ببينين مشكلي براش نمياد بزارين چند ساعت كار كنه تا اگر مشكل داشت سريع به سرويسكار بگين درستش كنه
    توي فصل گرما استفاده زياد باعث خرابي زياد هم ميشه چون فصل گرم قطعات خودشون گرما توليد ميكنن و اين باعث ميشه كه دستگاه زود مستهلك بشه
    از بهترين جنس رادياتور براي گرم كردن استفاده كنين مثل من گول نخورين برين كريستال آشغالي بخرين
    از پكيج فن دار و با دودكش مناسب استفاده كنين چرا كه پكيج حرارت زيادي تولدي ميكنه و اين حرارت توي فضاي اتاق و آشپزخونه ميپيچه
    حتما محيط نصب پكيج بهترين جاي آشپزخونه باشه و كنار وسايل ديگه مثل يخچال و كابينت و غيره نباشه دورش آزاد باشه

اميدوارم كه حرفهام كسي رو اذيت نكرده باشه و فقط اطلاع رساني كرده باشم

باز اگه چيزي يادم بياد حتما مينويسم

مرسي ممنون

3. 3 کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام قربان ، با تشکر بخاطر راهنمایی های خوبتون
    من آپارتمانم در طبقه پنجم (طبقه آخر) ساختمونه و یک پکیج دیواری بوتان مدل BL220 دارم که ازیک سال پیش مدام خراب میشه (خاموش میکنه یا آب و گرم نمیکنه) . از شرکت بوتان اومدن و میگن این پکیج دیگه تولید نمیشه و قطعاتش موجود نیست و باید عوض بشه و مدل Calda Venezia 24KIS که فن دار هست رو پیشنهاد میدن . لطفا نظرتون رو بگید و راهنماییم کنید. با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام قربان ، با تشکر بخاطر راهنمایی های خوبتون
    من آپارتمانم در طبقه پنجم (طبقه آخر) ساختمونه و یک پکیج دیواری بوتان مدل BL220 دارم که ازیک سال پیش مدام خراب میشه (خاموش میکنه یا آب و گرم نمیکنه) . از شرکت بوتان اومدن و میگن این پکیج دیگه تولید نمیشه و قطعاتش موجود نیست و باید عوض بشه و مدل Calda Venezia 24KIS که فن دار هست رو پیشنهاد میدن . لطفا نظرتون رو بگید و راهنماییم کنید. با تشکر
    پیشنهادشون در مورد تعویض دستگاه خیلی منطقی بوده.امااگرقصد داری دوباره بوتان بگیری مدل اپتیماشو بگیربه نظرم اپتیما بوتان بهتر از Calda Venezia 24KIS هست .و یادتون باشه که حتما فن دار بخری چون شما طبقه آخری و بدون فن اذیتت میکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام آقای تعمیر کار 1 سوالم اینه که پکیج های ایساتیس چه کیفیتی دارند مثلا مدل سوپر لوکس26هزارش چطوره؟ تعریفشو زیاد شنیدم در کم صدایی و کارکرد عالی میخواستم نظر شما رو هم بدونم شما با این برند کارکردید؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام آقای تعمیر کار 1 سوالم اینه که پکیج های ایساتیس چه کیفیتی دارند مثلا مدل سوپر لوکس26هزارش چطوره؟ تعریفشو زیاد شنیدم در کم صدایی و کارکرد عالی میخواستم نظر شما رو هم بدونم شما با این برند کارکردید؟
    چندتاپکیج ایساتیس در حال کارکردو از نزدیک دیدم به نظرم خیلی هم کم صدا نیست یکمی صداش نصبت به بقیه پکیج ها بیشتر هم بوده.الان تو این اوضاع قیمتش هم خیلی بالا رفته میگفتن که بالای 2 میلیون شده.به نظر من که در حال حاضر انتخابهای بهتر از ایساتیس هم هست.حتی وقتی پکیجهای دیگه تا تا 2 میلیون هم رسید اساتیس 1200000 تومن بود اونموقع برای بساز بفروشها صرف می کرد که برن ایساتیس بخرن اما الان دیگه با این قیمت ها طالب نداره.
    موفق باشید.
    Last edited by tamirkar1; 31-12-2012 at 23:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام مجدد
    طبق صحبت قبلي و تائيد شما ، رفتتم که پکيج والترو بخرم ... شرکت مي گفت فاصله حمام تا اشپزخانه چقدر هست ؟ تک مبدله و دومبدله ،‌فن دار و بدون فن ... لطفا يک توضيحي در مورد انتخاب بفرمائيد . ضمنا فاصله حمام تا محل پکيج حدود 7-8 متري ميشود .
    ضمنا شما هيچ اطلاعي در مورد پکيج "يونيکال ايتاليا" که شرکت شفيع سازه مشهد مي فروشه داريد ؟!

ممنون
    Last edited by !hadi!; 01-01-2013 at 08:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    دوستانی که ازقیمتها اطلاع دارند لطفا بگن که 1 رادیاتور پنلی جنس خوب با طول 120 الان چنده؟
    اگه به مارکش هم اشاره کنند خیلی ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اقا ممنون از راهنماییتون، من رادیاتورها رو یک به یک هوا گیری کردم و همه اونها داغ و خوب عمل میکنن.یک بار که این قضیه حسابی اذیتم کرد هم از شوفاژ هم سوپاپ تخلیه کلی آب کشیدم که شکی از هوا نداشته باشم بعد شیر ضرفشویی رو باز کردم اب سرد نشد اما فشار سنج ذره ذره با سرد شدن(حدود 5 دقیقه) اومد پایین و به صفر رسید،از ترس اینکه اتفاقی نیفته آب رو بستم و به روال اذیت کنش راضی شدم
    پس به نظر شما زنگ بزنم تعمیرکار بهتره؟
    علت ساده ای نداره که به ذهن ناقص من نرسیده باشه؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اقا ممنون از راهنماییتون، من رادیاتورها رو یک به یک هوا گیری کردم و همه اونها داغ و خوب عمل میکنن.یک بار که این قضیه حسابی اذیتم کرد هم از شوفاژ هم سوپاپ تخلیه کلی آب کشیدم که شکی از هوا نداشته باشم بعد شیر ضرفشویی رو باز کردم اب سرد نشد اما فشار سنج ذره ذره با سرد شدن(حدود 5 دقیقه) اومد پایین و به صفر رسید،از ترس اینکه اتفاقی نیفته آب رو بستم و به روال اذیت کنش راضی شدم
    پس به نظر شما زنگ بزنم تعمیرکار بهتره؟
    علت ساده ای نداره که به ذهن ناقص من نرسیده باشه؟
    دوتا احتمال داره:1 - احتمالا یک جای توی سیستم شوفاژت نشتی داری و وقتی آبگرم مصرف میکنی و شوفاژ سرد میشه نشتیها خودشو نشون میده و فشار پایین میاد. 2- یا اینکه منبع انبساط شارژ نداره و حتما باید بررسی بشه.
    حالت اولو خودتون میتونید چک کنید ولی برای منبع انبساط به تعمیرکار زنگ بزنید تا بررسی کنه ببینه آیا منبع انبساط شارژ داره یا نه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •