این مورد شما ربطی با آپدیت بایوس نداره تا اونجا که من میدونم این مشکل ازمانفیگ سیستم شما هست که احتمالا پایینه واسه بایوس مین هم اگر فلاپی ندارین درضمن بابرنامه @BIOS بخواین ازتو ویندوز آپدیت کنید نباید پیغام بده پیغام بخصوصی میده![]()
این مورد شما ربطی با آپدیت بایوس نداره تا اونجا که من میدونم این مشکل ازمانفیگ سیستم شما هست که احتمالا پایینه واسه بایوس مین هم اگر فلاپی ندارین درضمن بابرنامه @BIOS بخواین ازتو ویندوز آپدیت کنید نباید پیغام بده پیغام بخصوصی میده![]()
سلام یه سوالی که داشتم اینه که چطوری من میتونم از آخرین تاریخ آپدیت بایوس آگاه بشم
من ماربرد giga سری s با نام مدل GA-M52L-S3 رو دارم
سلام
منم این مشکل رو دارم لطفا کمک کنید
09155715127
اس بدید زنگ میزنم
برنامه cpu-z دان کنید بعدشم طبق عکسی که گذاشتم به سربرگ مورد نظر برین اون قسمتی که با فلش مشخص کردم میشه ورژن بایوس .
---------- Post added 25-11-2011 at 12:03 AM ---------- Previous post was 24-11-2011 at 11:58 PM ----------
شما هم اگر مینتون ایسوس همین مورد بالا رو دارین اول از همه مین clr cmos کنید با گذاشتن جامپر کنار باطری بایوس اگر برطرف نشد بایوس مین به ورژن قبلتر آپدیت کنید اگر بازم رفع مشکل نشدبرنامه hwinfo32 رو از پایین دان کنید بعدش یک عکس از تپ sensor برنامه اینجا قرار بدین آخر سرم که قطعات یک دور بیرون بیرون از نوع سرهم کنید درضمن اگر مین شما ایسوس هست بایوسی که تهیه میکنید باید cpu شما رو ساپورت کنه مثل شکلی که گذاشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام خسته نباشید
سوالی داشتم من مادربوردم abit an52s هست بایوسشو را بروز کردم یعنی نخسشو 16 شد یک مشکلی دارم اینه که من اصلاً گزینه ندارام توی قسمت بایوس کامپیوتر گزینه ای به نام AHCI ندارم برای تنظیمات مک می خواهم ممنون میشم راهنمایی کنید
یا حق
سلام دوستان من میخواستم مادربرد سیستم را بایوسش را اپدیت کنم از طریق نرم افزار نشد و به محل نصبش رفتم و از اون طریق اپدیت کردم ولی دیگه سیستم بالا نمیاد و ارور bios rom checksum error را میده چکار باید بکنم؟!
Award BootBlock Bios v1.0
Copyright (C) 2000 ,Award Software,Inc
BIOS ROM checksum error
detecting floppy drive a media...
Drive media is:1.44mb
remove disks or other media
press any key to restart
Last edited by ahriman323; 23-01-2012 at 23:32.
سلام دوستان مشخصات مادر برد من این هست
Motherboard
Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd.
Model 8IDX (Socket 478)
Chipset Vendor Intel
Chipset Model i845
Chipset Revision 04
Southbridge Vendor Intel
Southbridge Model 82801BA (ICH2)
Southbridge Revision 05
System Temperature 25 °C
BIOS
Brand Award Software International, Inc.
Version 6.00 PG
Date 07/26/2002
گشتم نتونستم آپدیتش رو پیدا کنم
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
با سلام میخواستم روش اپدیت مادر برد ASROCK را برام توضیح بدهید با تشکر
با سلام میخواستم روش اپدیت بایوس مادربرد ASROCK P4VT8 را توضیح دهید با تشکر
تاپیک پایین ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)