دوستان من دو روزه سرعتم از 256 شده روی 10 کیلوبیت پینگمم شده 1200.... !! اصلا سرعت دان شده نزدیک صفر صفحه هم باز نمیکنه برای شما خوبه ؟
دوستان من دو روزه سرعتم از 256 شده روی 10 کیلوبیت پینگمم شده 1200.... !! اصلا سرعت دان شده نزدیک صفر صفحه هم باز نمیکنه برای شما خوبه ؟
من تازه سیم کارت رایتل گرفتم و میخوام تماس تصویری برقرار کنم اما توی گوشیم گزینه ی تماس تصویری وجود نداره مگر اینکه با برنامه هایی مثل oovoo و skype برم که متاسفانه اونا هم بسته شدن حالا راه چاره چیه ؟ گوشیم sony ericsson xperia pro هست کسی از این مشکلات داره
فقط این رو بهت بگم که iPhone تماس تصویری از روی GSM ساپورت نمیکنهراجع به موبایل خودت تحقیق کن.
گوشی های سری جدید تر دیگه تماس تصویری ساپورت نمی کنه اون هم به این علته که در اروپا و دیگر کشور ها به علت سرعت بالای اینترنت که حتی سرعت از اینترنت از لاین انتقال صدا هم بیشتر می باشد دیگه صرف ایجاد تماس تصویری به صورت مخابراتی وجود نداره ولی به صورت اینترنتی هم سرعت بیشتر و هم کیفت بهتر و هم هزینه نزدیک به صفر دارد .....متاسفانه این مورد برای ایران صادق نیست .
دوستان جشنواره ارغوان رایتل عرضه شد!
اعتباری ها هم میتونند اینترنت 1مگ بگیرند!
پینگش با ۴.۲.۲.۴ چنده؟ بدرد بازی انلاین میخوره؟
دلت خوشه ها![]()
دوستان میشه یه گوشی نوکیا ن82 که تریجی هم ساپورت میکنرو، بجای مودم استفاده کرد؟ البته نه وایفای هات اسپاتش، با یو اس بی.
من وصلل میکنم گوشیو کامپیوتر میگه جی اس ام مودم کانکتد، ینی فقط جی اس امه؟
به درد وب گردی هم نمیخوره !
دوست عزیز من از دی ماه تا الان با رایتل کار می کنم .اگه تو بهترین جا قرار بگیره موبایل از نظر دریافت دیتا نه از نظر مخابراتی. وب گردی رو می ده .پینگش برای گیم بگیر نگیر داره .طرح بی نهایتشم اینترنتش شامل مصرف منصفانه می شه که فکر کنم از همه ای اس پی ها هم حجم کمتری رو بهتون می ده.....
در کل خوبه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)