سلام دوستان میشه راهنمایی کنید که چطور میتونم آپدیت tv را به ورژن قبلیش برگردونم
مدل 32ln541
تشگر
سلام دوستان میشه راهنمایی کنید که چطور میتونم آپدیت tv را به ورژن قبلیش برگردونم
مدل 32ln541
تشگر
سلام دوستان
من تازه مدل 42LN5700 گرفت نسخه نرم افزار خودش 3.21.37 هست تو قسمت بروزرسانی میگه واسش آپدیت 4.01.09اومده ولی نتونستم تا حالا کامل دانلودش کنم و قطع میشه.
از توسایت ال جی زبان فارسی هم نتونستم بروزرسانیش رو پیدا کنم که دستی آپدیت کنم!
ولی زبان سایت رو که U.S.A / English میگذارم و این مدل رو سرچ میکنم میبینم که آپدیت 05.03.06 رو واسه دانلود گذاشته!
بنظرتون چیکار کنم؟ نسخه انگلیسی رو بگیرم واسش؟
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم برچسب پشت تی وی
ممنون
Last edited by mohsen_str71; 03-03-2014 at 12:54.
فقط نپرس چرا این ورزن 4 هست اون 5 هست.
اون 5 که توی سایت آمریکا هست به مال شما نمیخوره
خیلی ممنون دوست عزیز که سریعا جواب دادید
یه سوال؟؟؟
تو تلویزیون میگه آپدیت 04.01.09 واسش اومده!!!!
این فایلی که شما زحمتشو کشیدید ورژن 04.04.35 هست!
مشکلی پیش نمیاد بنظرتون؟ مال همین تلویزیونه؟
باز هم ممنونم
دوست عزیز منتظرم جواب بدید هنوز نصبش نکردم!
مطمئنی مال خودشه؟
من هنوز منتظرم...
آره مال همین تلوزیون هست
سلام
مبارک باشه
از کیفیت تصویرش واسه SD راضی هستین?
چند خریدین ؟ دوربین هم داره؟
سلام
دوست عزیز تلویزیون من هم که LM66100 می باشد به همین درد دچار شده و در شبکه های 9 و 17 و همینطور 8 و 11 و 19 صدا بصورت منقطع و نامفهوم پخش می شود. این در حالی است که وقتی گیرنده دیجیتال ایکس ویژن قدیمی که اتفاقا مربوط به چند سال پیش است را با همان آنتن و از طریق کابل hdmi به همین تلویزیون وصل می کنم صدا در هیچ شبکه ای مشکل ندارد. جالب است که وقتی موضوع را با مرکز پشتیبانی و خدمات گلدیران مطرح کردم تمام مشکل را به گردن فرستنده می اندازد! (واقعا پشیمانم که چرا تلویزیون را با قیمت بانه تهیه نکردم لااقل الکی پول گارانتی و پشتیبانی را نمی دادم)
اما بالاخره با جستجویی که در اینترنت داشتم خوشبختانه در این سایت متوجه شدم که مشکل از آپدیتی است که بطور خودکار از طریق اینترنت از مرکز دریافت شده است. در حال حاضر ورژن
نرم افزار تلویزیون من 04.31.07 می باشد که ظاهرا باعث تولید چنین مشکلی شده است وگرنه در ماههای قبل چنین مشکلی را نداشتم.
در هرصورت طبق راهنمایی که شما به دوستان داشتید به آدرسهایی که گفتید ایمیل فرستادم و شماره تماس هم دادم ولی جوابی دریافت نکردم. اگر لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون می شوم که آیا راهی برای برگرداندن به ورژن های قبلی هست یا باید منتظر ورژن های اصلاحی بعدی ماند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)