نمیدونم!(شوخی)
به نظرم شما رو فایل اینستال راست کلیک کن بعد run as administrator رو بزن ببین چی میشه.
خوب وین 7 هست و چنین مشکلات همچنان باقیس!
خوب منم همونو میخواستم بگم ولی خودم عوض کردم کلمه رو !
نه چی چی هست؟!
خوب صب کن!![]()
نمیدونم!(شوخی)
به نظرم شما رو فایل اینستال راست کلیک کن بعد run as administrator رو بزن ببین چی میشه.
خوب وین 7 هست و چنین مشکلات همچنان باقیس!
خوب منم همونو میخواستم بگم ولی خودم عوض کردم کلمه رو !
نه چی چی هست؟!
خوب صب کن!![]()
سیو بازی لود نمیکنه میزنه damged save game
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp![]()
برای من این گزینهForce Offline پدیدار نمیشه باید چکار کنم تا بیاد اگه میشه زود جواب بدهید
برای من این گزینهForce Offline پدیدار نمیشه باید چکار کنم تا بیاد اگه میشه زود جواب بدهید
سلام
ببخشید صفحات زاد بود حوصلم نشد بخونم.
بازی برای من اجرا میشه ولی مشکلی که دارم اینه که موقع دویدن شخصیتها بازی تیک میزنهاین مشکل رو هم فکر کنم تو ی نسخه شماره دو داشتم که وقتی سوار اسب میشد این مشکل به وجود میومد،که زیاد مهم نبود اما این اذیت میکنه که موقع دویدن شخصیت ها تیک بزنن.
هر کاری کردم درست نشد.GameGain نصبه game booster نصبه.سیستم رو هم بهینه کردم. سی پی یو هم که اورکلاک کردم.درست نشد
تنظیمات گرافیک رو هم تا ته اوردم پایین بازم درست نشد بردم تا ته بالا درست نشد
توی بازی زده ورژن 1.0
این fix بازی یعنی چی؟
بعد پچ 1.2 رو نصب کنم + فیکس 1.2 مشکلی به وجود نمبیاد؟این تیک زدن ها درست میشه؟
ممنون
Last edited by ahmadarm; 25-02-2012 at 20:46.
سلام دوستان ، من وقتی تو Animos Island برم تو پورتهای Desmond Journy (منظورم همون پنج درگاه بلنده ) ، بازی خود به خود و بدون هنگ کردن بسته میشه ، مشکل از چیه ؟ چطور میشه رفعش کرد؟
من بازی را از روی یه iso که حجمش 8 گیگ بود نصب کردم که ظاهرا کامل بوده نصب کردم و بعد هم از کرک SkidRow استفاده کردم.
راستی Achivement هایی را که بدست آوردیم کجا میشه دید؟
Last edited by راحت; 27-02-2012 at 10:07.
سلام
منم همین مشکل رو دارم
- کاربر ahmadarm - طبق توضیحاتی که برای پچ دوم اومده, نصبشو توصیه میکنم. اما برای اینکه پچ ورژن 1.02 رو نصب کنین لازمه پچ ورژن 1.01 رو نصب کرده باشین.
بنابراین اول پچ ورژن 1.01 بازی رو بگیرین و نصب کنین یادتون باشه که کرکش نکنین. بعدش هم پچ ورژن 1.02 رو نصب کنین, کرک همین پچ رو (Skidrow) رو کپی کنین محل نصب بازی. یه دستور عمل هست برای اجرای بازی هست که آخر پست اول موجوده و برای کرک کردن هر دو ورژن 1.01 و 1.02 یکسانه.
- اما کاربر راحت - شما همون پچ ورژن 1.01 و کرکش رو بگیرین براتون کفایت میکنه. این پچ مشکل مراحل دزموند رو حل میکنه.
- خیر فهرست اچیومنت ها تو بازی نیست.
تشکر جناب "havas_1980"
لطف کنید صفخات پچ و کرک رو قرار بدید چون صفحات زیاده.
ممنون
آیا با نصب این پچ برای سیوها مشکلی ایجاد نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)