اگه ميشه منو راهنمايي كنيد
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد
راست راست میگه راست راست میگه راست راست میگه راست راست میگه راست راست میگه
من هم در دموش دیدم آیا اون مراحل هم باز میشه ؟؟؟ با نه برای من هم در قسمتی که ماشین رو نقش و نگار روش میندازی بعضیاش قفل بود
با سلام آقا بايد Challenge و Quick Race را تموم كنيد و در قسمت REWARD CAERD تمامي قسمتها تموم شده باشد . براي كامل كردن REWARD CAERD به توضيح هايي كه داده شده توجه كنيد . Oky
براي شما![]()
بروبچ من بعد از اینکه ویندوز عوض کردم دیگه سیوام باز نمیشه میگه باید enable بشه چیکار کنم.(بازی nfs کربن)
برای بار 2000000![]()
اون Save Game Validator که ساسان جان گذاشتن رو دانلود کن و سیو هاتو ولیدیت کن تا درست شه !
Save Game Validator. در چند صفحه ی قبل
دوستان راجع به free roam challange in career mode وdefensive racing يه توضيحي بديد.ممنون.
دوستان اینم یه سیو گیم ادیتور توپ که همه کاری می کنه مثل تغییر دادن مقدار صدمه دیدن ماشین ها که ضربدر هاشون زیاد میشه ! تغییر دادن پول باز کردن تمام Reward Card ها و .....
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یه مشکلی دارم اگه تو محیط بازی رو موس کلیک کنم بازی قطع می شه و میره بیرون
در مورد ان draft ها هم اگه میشه توضیح بدید
با تشکر
56
سلام دوستان
اول باید معذرت بخوام احتمال داره این سوال را کسی قبل از من کرده باشد ولی من وقت نداشتم 60 صفحه را نگاه کنم.
لطفا توضیح دهید چرا نمیشه من قطعه ای برای ماشین بخرم. یعنی من قطعه را می خرم ولی نه قطعه رو به من میده نه از پولم کم می که؟؟؟
یک چیزه دیگه این که من الان 6 تا Crew محافظ دارم . که فقط می تونم از 3 تای اول استفاده کنم و برای 3 تای جدید اخطار می دهد و نمیشه انتخاب کنی (Hire) لطفا راهنمایی کنید.؟؟؟
بيشترين امتياز drift كه به دست آورديد چه قدر بوده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)