فکر نکنم ......................
بچه ها سلام من این بازی رو گرفتم نصب کردم بعد از رفع تمام ارور ها الان ارور واسه آپدیت درایور کارت گرافیک میده رفتم آخرینش رو دانلود کردم که 285.62 nvidia هستش ولی این ورژن با اینکه تو مشخصاتش نوشته شده برای کارتهای سری 400 مناسبه ولی تو سیستمم نصب نمیشه و وسط کار ارور میده دو بار از دو جای مختلف هم دانلود کردم و همین وضعیت رو داشته تورو خدا راهنمایی کنید کارت گرافیکم GT430 هست.
اینم ارورش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by afshin_ss; 01-02-2012 at 11:49.
با سلام
هر وقت می خوام direct X رو نصب(instal) کنم,با این پیام مواجه می شوم:
a cabinet file necessary for installation can not be trusted.Please verify
the Cryptographic Services are enabled and the cabinet file certificate is valid
در نتیجه روند نصب در همان ابتدا متوقف می شود.
چکار کنم تا این مشکلم حل شود؟
با سپاس از پاسخ شما
فکر کنم یه جای کار داری اشتباه می کنی
مطمئنی درست گرفتی برای ویندوز XP یا 7 ؟ فکر کنم 32 Bit 64 Bit هم داره برای ویندوز
چشم یه بار دیگه دانلود می کنم برای 7 گرفتم و 32bit الان یه بار دیگه میگیرم ببینم چی میشه.
بچه ها دیگه کلافه شدم بازم دانلود کردم ولی باز همون ارور رو داد یکی بیاد کمک کنه دیگه... لینکایی که اینجا هست هم خرابه و نمیشه ازشون دانلود کرد یکی یه کمکی بکنه و بگه من چطور درایورم رو آپدیت کنم تا بتونم این بازی رو انجام بدم یه لینک دانلود از آپدیت مناسب برای این بازی واسم بذارید ویندوز 7 32bit ...ممنون
بفرما دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] gozar.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=244&Title=nVIDIA-GeForce-Desktop-&-NoteBook-Drivers-285.62-WHQL
فاصلشو بردار
Last edited by shahin_mp3; 03-02-2012 at 13:40.
سلام چرا از خود سایت Geforce دانلود نمیکنی؟ اون طوری مطمئن هست منم قبلا این مشکل داشتم که با نصب فایل دریافتی از جی فورس حل شد البته باید با پرو کسی اینکارو بکنی
ممنون دوست عزیز از سافت گذر تقریبا همه رو دانلود کردم ولی نصب نمیشد و همه همین ارور رو میدادن دیگه از خیر این بازی گذشتم و فایلش رو حذف کردم از سیستم بهرحال ممنون از کمکتون
همون طور که دوست عزیزمون گفتن از خود سایتشم می تونی بگیری ولی باید با و ی پ ی ا ن باشی
الان اگه همین نرم افزارو Nvdida رو کامپیوترت داشته باشی با خودشم می تونی اپدیت کنی ولی فکر کنم اونم با و ی پ ی ا ن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)