تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 110 اولاول ... 74753545556575859606167107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1100

نام تاپيک: [ آموزش ] نحوه ی اتصال PS3 به مانیتور (پست اول حتما خوانده شـود)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شک منم همین جا هست که کدوم کیفیتش بیشتره آخه من صفحات رو که خوندم به این نتیجه رسیدم که این
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از vga کیفیتش بیشتره حالا اخرش از بین این 3 کابل کدوم کیفیتش بیشتره؟vga-hdmi to dvi-hdmi to hdmi؟
    فرق hdmi to vga با hdmi to dvi چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

شک منم همین جا هست که کدوم کیفیتش بیشتره آخه من صفحات رو که خوندم به این نتیجه رسیدم که این
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از vga کیفیتش بیشتره حالا اخرش از بین این 3 کابل کدوم کیفیتش بیشتره؟vga-hdmi to dvi-hdmi to hdmi؟
    همونطور که گفتم کابل HDMI to VGA از نظر کیفیت تصویر هیچ فرقی با کابل VGA نداره.

شما به نظر من کابل HDMI to VGA را فراموش کنید چون ارزش خرید نداره.

اما تتنها تفاوت کابل HDMI to DVI با کابل HDMI to HDMI اینه که کابل HDMI to DVI تنها قادر تصویر را انتقال بده ولی کابل HDMI to HDMI علاوه بر تصویر صدا را هم انتقال میده.

با هر دوی این دو کابل شما قادر خواهید بود رزولوشن Full HD یا 1080p را تجربه کنید .

همانطور که قبلا هم گفتم دو کابل HDMI to HDMI و HDMI to DVI سیگنال تصویرشون Digital هست ولی کابل HDMI to VGA به دلیل خروجیه نهایی اش یعنی VGA سیکنال تصویرش Analog هست که خوب کیفیت تصویر و رزولوشن در این حالت به مراتب پایین تر از سیگنال Digital میباشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حالا فوقش هم یه کابل اچ دی می گیرم هم یه اچ دی به دی وی آی .ولی دومی دردسش پس بیشتره چون گفتید که صدا رو انتقال نمیده. ولی به این سوالم جواب ندادید که از ای وی ایکس می شه صدا گرفت؟.در کل دستت درد نکنه و ببخشید که اگر سوال زیاد پرسیدم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه برام پیش اومد کابل اچ دی بهتره یا اچ دی به دی وی آی؟
    به این نتیجه رسیدم که یه کابل اچ دی بگیرم و یه کابل وی جی ای با یه مانیتور یا ایپیکر دار یا هدفن دار و هر موقع کسی به غیر از خودم هم پیشم بود وی جی ای وصل کنم(چقدر مانیتور دردسر داره)البته هر کار سختی نتیجش شیرینه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

حالا فوقش هم یه کابل اچ دی می گیرم هم یه اچ دی به دی وی آی .ولی دومی دردسش پس بیشتره چون گفتید که صدا رو انتقال نمیده. ولی به این سوالم جواب ندادید که از ای وی ایکس می شه صدا گرفت؟.در کل دستت درد نکنه و ببخشید که اگر سوال زیاد پرسیدم.
    بله دوست عزیز شما صدا را میتونید ازین راه داشته باشید.

یه سوال دیگه برام پیش اومد کابل اچ دی بهتره یا اچ دی به دی وی آی؟
    به این نتیجه رسیدم که یه کابل اچ دی بگیرم و یه کابل وی جی ای با یه مانیتور یا ایپیکر دار یا هدفن دار و هر موقع کسی به غیر از خودم هم پیشم بود وی جی ای وصل کنم(چقدر مانیتور دردسر داره)البته هر کار سختی نتیجش شیرینه
    من منظورتون را از کابل HD متوجه نشدم!

اگه منظورتون کابل HDMI to HDMI هست که باید بگم هیچ تفاوتی از لحاظ کیفیت تصویری که برای شما نسبت به کابل HDMI to DVI به ارمغان میاره نداره.(چه با حال گفتم!)

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

ایول مطالب این انجمن خیلی توپه راستی من تازه عضو شدم امید وارم کمکم کنید موفق باشم راستی کسی الان قیمت الیت(xbox360)رو میدونه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دستت درد نکنه

داره خودمونی میشه khabgard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان من زمانی که Xbox رو به ورودی HDMI مادر بورد وصل میکنم اصلا هیج ارتباطی بین PC با XBOX برقرار نمیشه ؟؟؟
    کسی میدونه باید چکار کنم ؟؟؟

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

سلام
    دوستان من زمانی که Xbox رو به ورودی HDMI مادر بورد وصل میکنم اصلا هیج ارتباطی بین PC با XBOX برقرار نمیشه ؟؟؟
    کسی میدونه باید چکار کنم ؟؟؟
    سلام. دوست عزیز خوب ورودی مانیتورو رو HDMI میزارید؟

ایول مطالب این انجمن خیلی توپه راستی من تازه عضو شدم امید وارم کمکم کنید موفق باشم راستی کسی الان قیمت الیت(xbox360)رو میدونه
    سلام.
    جاش اینجا نیست ولی ۳۹۰ تومنه فکر کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان مانیتور من samsung t220p هست و رزولیشن این مانیتور 1200*1920 هست و چون ایکس باکس اینو نداره مجبورم روی رزولیشن 728*1280 بزارم دوستان میخواستم بدونم نمیتونم از رزولیشن بهتر از این استفاده کنم چون گمون کنم فرق این رزولیشن با ماله خوده مانیتور خیلی فرق داشته باشه از نظر کیفیت چی
    ممنون میشم کسی کمک کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •