تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 91 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    متاسفانه من نه سواد های فای دارم نه این آمپ رو داشته ام که بخوام نظری بدم
    اما طبق ریویوهایی که ازش خونم تو رده خودش جزو آمپ های بسیار خوبه .... و معمولا مشکلی با درایو کردن اسپیکرهای بد قلق (امیدوارم درست نوشته باشم ) برند Kef نداره
    هرچند من به شخصه ترجیح میدم که تو این هزینه یه آمپ هیبریدی بگیرم که پری لامپی داشته باشه و پاور سالید چون صداش گرم تره اما این کاملا سلیقه ایه و چیزی از ارزش های این آمپ کم نمیکنه
    و در مورد اینکه این آمپ رو از کجا میتونی تهیه کنی یادمه تا چند وقت پیش آقای محمدپور داشتند اما نمیدونم نو هست یا دست دوم
    در مورد اینکه آیا لازمه سی رو هم بخری یا نه از نظر من اگه سورس اورجینال داری بسیار فرق میکنه که یه پلیر معمولی وصل کنی یا یه سی دی پلیر خوب با کیفیت ساخت بالا
    اما اگه سورس هات بصورت فایل است که احتمالا وقتی اینقدر به صدا اهمیت میدید حتما سورس flac در اختیار دارید به نظر من که البته قبلا هم klipsch عزیز راهنماییم کرده بودند بهتره یه DAC خوب تهیه کنی اونوقته که یه سورس معمولی HD پلیر با توانایی پخش فایل flac به اندازه یه پلیر چندهزار دلاری برات ارزش پیدا میکنه.
    امیدوارم که تونسته باشم راهنمایی کنم.
    سلام
    ممنون دوست عزیز.معذرت میخوام که جسارت کردم و ازتون جواب خواستم. راستش بنده با توجه به پستهای صفحه 4 که در مورد دنون نوشته بودید و به پیشنهاد آقای klipsch از آمپ marantz pm 15 s2خوشتون اومده بود و دنبال رنگ مشکیش می گشتید گفتم شاید این آمپ رو تهیه و استفاده میکنید واسه همین ازتون نظر خواستم...بهرحال ممنون.
    در مورد سورس هم درست حدس زدید من فقط و فقط سورس و سی دیهای اورجینال استفاده میکنم و لی چون الان هم از پلیری که دارم(6004 مارانتز) راضیم و نیز marantz sa 15 s2 که میگن با pm 15 s2 مچ میشه خیلی گرون در میاد گفتم شاید زیاد فرقی نکنه و ارزش سرمایه گذاری رو نداشته باشه.و فقط خرید امپ پی ام 15 با همین پلیرم خوب باشه .البته این سوال رو هم از آقایklipsch هم پرسیده بودم که نمیدونم چرا دیگه جواب پستهای منو نمیدن....
    بازم ممنون دوست عزیز و گرامی.

2. این کاربر از ariya20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون دوست عزیز.معذرت میخوام که جسارت کردم و ازتون جواب خواستم. راستش بنده با توجه به پستهای صفحه 4 که در مورد دنون نوشته بودید و به پیشنهاد آقای klipsch از آمپ marantz pm 15 s2خوشتون اومده بود و دنبال رنگ مشکیش می گشتید گفتم شاید این آمپ رو تهیه و استفاده میکنید واسه همین ازتون نظر خواستم...بهرحال ممنون.
    در مورد سورس هم درست حدس زدید من فقط و فقط سورس و سی دیهای اورجینال استفاده میکنم و لی چون الان هم از پلیری که دارم(6004 مارانتز) راضیم و نیز marantz sa 15 s2 که میگن با pm 15 s2 مچ میشه خیلی گرون در میاد گفتم شاید زیاد فرقی نکنه و ارزش سرمایه گذاری رو نداشته باشه.و فقط خرید امپ پی ام 15 با همین پلیرم خوب باشه .البته این سوال رو هم از آقایklipsch هم پرسیده بودم که نمیدونم چرا دیگه جواب پستهای منو نمیدن....
    بازم ممنون دوست عزیز و گرامی.
    چرا جسارت دوست من
    من اینجوری گفتم که شما زیاد رو حرف من حساب نکنید
    متاسفانه اون زمان به دلایلی نتونستم خرید کنم ( دیگه تقریبا همه تو این فروم میدونن دلیل اش ازدواج و هزینه های اونه)
    تنها پیشنهادی که میتونم الآن بکنم اینه که تا صدای کامپوننتی رو نشنیدید خرید نکنید چون میتونه از نظر من فوق العاده باشه اما شما نپسندین
    پیشنهاد میکنم راجع به برندهای دیگه هم تحقیق کنین
    یه تماسی با شرکت جم بگیرید .... محصولات خوبی داره برندهایی مثل NAD ، Creek , Primare یا یه تماسی با آقای محمدپور بگیرید ( آکوستیک ) من تو شو روم ایشون صدای برندهایی مثل Roksan , pathos , opera و حتی آدیو نت رو شنیدم و خیلی از برند های مطرح دیگه رو هم دارند مثل shanling.... جدا از مسائل فروش و بازاریابی ادم مطلعی هستند و صدالبته با حوصله که متاسفانه خیلی از فروشنده ها این حوصله رو ندارند .... اگر اهل خرید کالای کارکرده هم باشید پیشنهادات خوبی دارند
    دوست خوبمون Klipsch هم فکر کنم یه مقدار سرشون شلوغه چون کمتر از قبل سر میزنند اما مطمئن باشید هر سوالی رو با دقت و حوصله جواب میدهند .... برای من که اینطور بوده

با آرزوی روزگاری خوش

4. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    مینی های فای از کجا میشه خرید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من این نقد رو دقیقا یک سال پیش نوشتم :
    ------------------
    من بالاخره DENON F-107 رو گرفتم . 900 تومن.
    تجربم رو میگم برای دوستانی که مثل من تو فکر خرید مینی های فای هستن.
    تو اینترنت که داشتم سرچ میکردم میگفتن مناسب اتاق خواب و آشپز خانه ، اصلا این طور نیست باهاش میتونید یه هیات کوچیک هم را بندازید ، به عبارت بهنتر این عبارت مینی های فای کمی گول زنندست و برای خودش بچه غولی بح حساب میاد.
    .
    .
    اگر دنبال صدای بوم بوم هستید سراغ این سیستم نرید ، به قولی اوپ دیس ترین آهنگ ها هم تو این سیستم در حجم صدای بالا هم همچین حسی رو بهتون منتقل نمی کنه .
    .
    .
    باید بگم کل تنظیمات صدایی که داره فقط باس و تریبله که تقربا به یک تنظیم خواص برای آهنگها خواهید رسید و دیگه سراغ تنظیم نخواهید رفت.
    -
    -
    کلا 60 واحد صدا داره که در عمل شما از 50 به بعد باید برای رسیدن صدا به هم در منزل داد بزنید تا بتونید صدای هم دیگر رو بشنوید تاز ه شاید هم نشنوید !
    .
    .
    در حجم صدا تا 20 فکر می کنید پولتون رو کاملا دور ریختید همون صدایی رو میده که سینمای خانگی فیلیپیسی که 3 سال پیش 300 تومن گرفته بودیم.ولی وقتی ولوم رو به 35 میرسونید واقعا ازش لذت میبرید ، من تا به حال توی هیچ سیستمی صدای سیاوش قمیشی رو اینطوری نشنیده بودم (یه ترکش رو برای تست تو تمام مغازه های جمهوری چرخونده بودم !) اصلا قابل مقایسه با سینمای خانگی مون نیست و در مقابلش مثل یک اسباب بازیه. تفکیک صداش عالییه تا به حال نمیدونستم یه cd هم می تونه هوا داشته باشه ! فکر نکنم هیچ جزئییاتی از موزیک رو جا بندازه و در واقع صدای اغراغ شده (بوم بوم - دیس دیس الکی !!!) نداره. تصنیف های شجریان و شهرام ناظری و کلا موزیک سنتی رو وقتی با این دستگاه گوش می کنید یک تجربه کاملا جدیدیه انگار که تو کنسرتشون هستید و واقعا لذت بخشه ولی موزیک پاپ امروزه که بر پایه موسیقی الکترونیک هست تو ای سیستم اصلا حال نمیده.
    .
    .
    .
    .
    فوق العاده طراحی زیبا ، کوچک که هر گوشه ای از خونه جا میشه و نباید نگران جا دادنش باشید. با باندهای چوبی.
    چون هیچ گونه خروجی تصویر نداره نیاز نیست بچسبونیدش به تلوزیون!
    ..
    ..
    دسترسی به فولدرهای فلش مموری و ipod تون فوق العاده راحت و سریعه و دیگه مثل سینماهای خانگی مجبور نیستید حتما اول تلوزیون رو روشن کنید ببینید چی به چیه ! با هزار تا بد بختی یه فولدر رو پیدا کنید.
    .
    .
    نتیجه گیری کلی من.
    من از خریدم راضیم .
    قیمتی که براش مناسبه یه چیزی بین 500 ال 600 باید باشه یعنی خیلی گرونه ... البته دارید پول برندش رو میدید.
    اگر در منزل سینمای خانگی ندارید و می خواهید تنها تنها یک بار خرج کنید اصلا سراغش نرید .
    اگر فقط و فقط به دنبال موسیقی هستید می تونید بهش اعتماد کنید. و جون میده برای مهمونی و پارتی . شک نکنید پشیمونتون نمیکنه.
    من اونقدر مثل بچه های این تاپیک پروفشنال نیستم که نقد اونچنانی بنویسم . یه وقت دیدید با گفتن حرف اشتباه باعث سر در گمی افراد بشم.
    ولی همین قدر بگم که خانواده ما کلا با صدای بلند حال نمیکنن ولی با این سیستم جدید صدا رو که بلند میکنم جوری که پات در فاصله نیم متری یه نمه میلرزه بازم خانواده ابراز نارضایتی نمیکنن. و تقریبا همه راضین. صدای بلندش آزار دهنده نیست ، دیدید یه سری از سیستمها هنوز آهنگ شروع نشده با همون تم اول موزیک پنجره خونه میلرزه (که این به نظر من اصلا خوب نیست) در حالی که آهنگ اصلا موزیک کلاپ نیست تو denon f107 از این خبرا نیست . البته به جاش هم در موزیک هایی نظیر We Will Rock You از Queen و راضیتون میکنه.

فاتحـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــه
    -------------------------------
    سلام دوست عزیز این مینی های فای را از کجا میشه خرید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه danavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من از فروشگاه آکوستیک گرفتم پاساژ بزگمهر طبقه 2. البته از تو کاتالوک انتخاب کردم سه چهار روز بعد تحویل گرفتم. الانم قیمت ندارم.. نمیدونم اصلا همچیم مدلی برای فروش هست یانه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مینی های فای از کجا میشه خرید؟
    اگه منظورتون تهرانه
    برای برند دنون :
    آکوستیک ، پاپ استریو ، نکیسا ، مهر و .....
    آدرس هاشونم به ترتیب
    پاساژ کنار علائدین - چهارراه پارک وی - سهروردی شمالی - پاساژ شرکا

برای برند مارانتز:
    ارمغان
    پاساژ شرکا

برای برند پایونیر:
    راستین
    تقاطع حافظ و جمهوری

برای برند یاماها:
    آوای سمفونی و استریو داوود
    پل آزمایش - تقاطع سی تیر و جمهوری

برای برند های دیگه اگه باشه نکیسا

شاید فروشگاه های دیگه هم باشه اما اینا روتین تره

اون مدل هم دیگه وارد نمیشه اگه هم بشه قیمتی حدود 3 تومن باید داشته باشه

امیدوارم به کار شما بیاد

موفق باشی

9. 5 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

چرا جسارت دوست من
    من اینجوری گفتم که شما زیاد رو حرف من حساب نکنید
    متاسفانه اون زمان به دلایلی نتونستم خرید کنم ( دیگه تقریبا همه تو این فروم میدونن دلیل اش ازدواج و هزینه های اونه)
    تنها پیشنهادی که میتونم الآن بکنم اینه که تا صدای کامپوننتی رو نشنیدید خرید نکنید چون میتونه از نظر من فوق العاده باشه اما شما نپسندین
    پیشنهاد میکنم راجع به برندهای دیگه هم تحقیق کنین
    یه تماسی با شرکت جم بگیرید .... محصولات خوبی داره برندهایی مثل NAD ، Creek , Primare یا یه تماسی با آقای محمدپور بگیرید ( آکوستیک ) من تو شو روم ایشون صدای برندهایی مثل Roksan , pathos , opera و حتی آدیو نت رو شنیدم و خیلی از برند های مطرح دیگه رو هم دارند مثل shanling.... جدا از مسائل فروش و بازاریابی ادم مطلعی هستند و صدالبته با حوصله که متاسفانه خیلی از فروشنده ها این حوصله رو ندارند .... اگر اهل خرید کالای کارکرده هم باشید پیشنهادات خوبی دارند
    دوست خوبمون Klipsch هم فکر کنم یه مقدار سرشون شلوغه چون کمتر از قبل سر میزنند اما مطمئن باشید هر سوالی رو با دقت و حوصله جواب میدهند .... برای من که اینطور بوده

با آرزوی روزگاری خوش
    سلام.ممنون
    دوست عزیز من تهران نیستم واسه همین برام کمی مشکله.ولی دورادور همه اینها رو میشناسم مخصوصا آقای محمدپور رو و کلی تلفنی با ایشون صحبت کردم.فقط با فروشگاه جم اصلآ آشنا نیستم.......
    برداشت بنده اینه که شما این مدل مارانتز رو دیدید و نپسندید ولی چون من الآن امپ (7004) رو دارم و نسبتآ از صدایی که بهم میده راضیم واز پی ام 15 هم ریویوها و تعاریف زیادی شنیدم واسه همین میخوام ارتقا بدم . ولی خب نظر دیگران هم خیلی برام مهمه...........
    در ضمن عذر میخوام ولی کلا تو کار جنس کار کرده نیستم.
    ارادتمند...

11. این کاربر از ariya20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

39 فکر نکنم ایران اومده باشه اما 38 رو 1450 قیمت گرفتم من 5 روز پیش
    دوستان در مورد مینی های فای چه مدل های رو پیشنهاد می دهید .
    فکر کنم f107 دیگه پیدا نشه اگر میشه لطفا قیمتش رو بگید.
    در ضمن چقدر ازش راضی هستید؟؟
    و چقدر فضا رو جواب می ده؟؟و با یو اس بی راحت پلی میکنه؟؟
    سلام آقا رضا.خوبی دوست من؟
    نمیدونم چرا پیغام خصوصی نمیتونم بدم؟!!!
    بله درست حدس زدید من همونم عریر......
    در مورد سوالتم علاقست دیگه کاریش نمیشه کرد.از همون اوایل ازهر جا که میتونستم تهیه میکردم تا همین امروز .حتی اگه کسی میرفت سفر سفارش میکردم برام بیاره.ولی کلآ جای خاصی نبوده و نیست.............ضمن اینکه شما در تهران خیلی بیشتر دستتون بازه عزیز......
    ارادتمند. و موفق باشی...

13. 2 کاربر از ariya20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بالاخره ساخت بلندگوی Philips 9710 به مراحل پایانی رسید. همونطور که قبلا هم توضیح دادم در ساخت این بلندگو از چوب طبیعی Spurce (صنوبر) استفاده شده که ساخت ترکیه هست. از چسب پلی وینیل استات استفاده شده و در کل ساختار جعبه از هیچ پیچ یا میخی استفاده نشده. motor board بوسیله CNC برش خورده. سیم کشی داخلی قرار بود که Monster باشه ولی در تست اولیه اونقدر نتیجه عالی بودکه تصمیم گرفتم از سیم نقره برای سیم کشی داخلی استفاده کنم. bracing و محکم کاری داخلی باشه تمام شده. دو لایه چسب وینیل استات زده شده. چسب رقیق شده با آب هم درست میکنم و چند بار داخل جعبه رو بهش آغشته میکنم. بعد نوبت بیرون جعبه میرسه که لبه ها باید Curve بشه و سمباده بخوره و 4-5 لایه باید primer (آستر) بزنم و در بین هر مرحله Sanding (سمباده زنی) انجام بشه با درجات مختلف. از سمباده زبر تا نرم که نتیجه خوب از آب در بیاد. من معمولا مراحل پایانی رو با دست سمباده میزنم چون دقت دست بیشتره نسبت به سمباده زن لرزان، دقیقا فرش دستباف یا ماشینی. بعد از آخرین مرحله دوباره یه لاپه آستر میخوره و بعد دو لایه sealer برای بسته شدن منافظ چوب که بین دو مرحله هم سمباده نرم زده میشه. بعد کمی از شاپان استفاده میکنم برای تیره کردن رنگ چوب و بعد از اون از کیلر برای براق کردن استفاده میشه و نهایتا یک یا دو لایه نیم پلی استر زده میشه و بعد از 48 ساعت که نیم پلی استر به خوبی خشک شد، بوسیله پولیش چرخشی، پرداخت میشه تا سطحی بسیار براق و زیبا بدست بیاد. هیچ نقاشی اینقدر وقت نمیزاره برای رنگ کردن دوتا جعبه.

یه گزارش از تست صدای این بلندگو هم می نویسم. حالا با داشتن مایکروفن کالیبره میتونیم از صدای بلندگوها گراف بگیریم و بصورت تخصصی صدارو تجزیه تحلیل کنیم. توی تصویر پایین میکروفن کالیبره دیده میشه جلوی بلندگو.

کانفیگ سیستم:

اسپیکرها: Philips 9710 با سیم های نقره
    سورس: Shanling DAC-50 (پخش Flac از طریق WD Live Steraming بصورت 0 و 1 از طریق خروجی اپتیکال)
    آمپلی فایر: Marantz PM15S2

Last edited by klipsch; 24-12-2012 at 17:08.

15. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض نقد و بررسی آمپلی فایر Marantz PM-15S2

این اواخر اینجا خیلی صحبت از Marantz PM-15S2 به میان اومد. فکر کردم بد نباشه یه مطلب در مورد این آمپلیفایر بنویسم یه بخش هایی هم از رویوهای موجود در نت بهش اضافه میکنم که کاملتر بشه. این آمپلیفایر اولین آمپلیفایر جدی بود که من داشتم و ارزش مطرح کردن رو داره. قبل از اون یا آمپلیفایرهای وینتیج (سنسویی، سونی، کنوود، ریواکس، امپکس و ...) داشتم یا آمپلی فایرهای جدیدتر (مثل کمبریج اودیو، پایونیر، دنون، یاماها و ...) که حقیقتا هیچکدوم (حداقل از مدلهایی که من داشتم) در های-فای محلی از اعراب نداشتن. اولین آمپلی فایری که صداشو با یه بلندگوی فوکال شنیدم و صداش توجه ام رو جلب کرد، همین مدل مرنتز بود.

اولین مساله ای که در برخورد اول توجه شخص رو جلب میکنه، کیفیت بینظیر متریال و استقامت ساختار کلی این آمپلیفایر هست. وقتی PM-15S2 رو از زمین بلند میکنید، حس میکنید تخته سنگی سنگین رو از زمین جدا کرده اید. بدنه ساخت آلومینوم بسیار Solid و محکم ساخته شده. ولوم های بزرگ انتخاب بین سورس ها و کم و زیاد کردن ولوم دستگاه رو تسهیل میکنه. صفحه نمایش کوچک تعبیه شده در جلوی دستگاه اطلاعاتی در مورد میزان بلندی صدا و ورودی کنونی که رله شده است رو نشون میده. کلیدهای Function زیادی در جلوی دستگاه دیده نمیشه، فقط در حد نیاز کلیدهای خروجی اسپیکر، ولوم های تن کنترل و کلید خاموش و روشن کردن تن کنترل و چند کنترل دیگر.
    خروجی این آمپلیفایر 90 وات روی 8 اهم می باشد با هارمونیک دیستورشن کمتر از 0.05% که شاخص خوبی به شمار میاد و دمپینگ فکتور حدود 100 که میتونه کنترل خوبی در رنج ارائه شده روی اسپیکر داشته باشه.

از شاخصه های اصلی این آمپلیفایر میشه به ترانس پاور مدور (Toroidal)، پست های سیم گیر بلندگوی WBT و سیستم شیلدینگ فوق پیشرفته مدارهای داخلی اون اشاره کرد. همچنین افرادی که به گرام علاقه دارند، فونو استیج داخلی این آمپلی فایر که کارتریج های MM و MC رو پشتیبانی میکنه، میتونه براشون جالب باشه. آمپلی فایر از دو طبقه منوبلاک کاملا مجزا تشکیل شده. یعنی بخش آمپلی فایر کانال راست از بخش کانال چپ کاملا مجزاست. تمام مزایای فوق رو به صدای استریوی فوق العاده این آمپلی فایر اضافه کنید که در صورت استفاده از اسپیکر مناسب میتونه صدایی ابریشمی، دقیق، با جزئیات، ریلکس و خاص و موزیکال با تونالیته عالی رو به ارمغان بیاره که در صورت لزوم بیس های کنترل شده و دقیق و tight رو ارائه میده.
    سرعت پاسخ و آماده به کاری شدن تونال های خروجی این آمپلیفایر بسیار سریع است که در زمان استفاده از اسپیکرهای سریع (مثل هورن ها یا درایورهای موج شکسته یا پلنرها) مشخص میشه و تون های سریع بخوبی رندر میشن. عملکرد Linearity این آمپلی فایر در میکرو در حد قابل قبول در در ماکرو بسیار عالیه و در واقع تعادل مناسبی بین میکرو و ماکرو برقرار میکنه.

کلام آخر
    این آمپلیفایر اونقدر شاخصه های برجسته داره که میتونه یه کامپوننت از کامپوننت های یه سیستم حدود 20 میلیون تومانی باشه. میتونید اسپیکری با حتی دو برابر قیمت این آمپلیفایر بهش وصل کنید و تمام انتظاراتتون رو در رنج قیمت خودش پوشش میده.
    قیمت این آمپلیفایر 2499 دلار هست. برای تهیه اون میتونید به فروشگاه های عرضه تجهیزات های فای مراجعه کنید.
    Last edited by klipsch; 24-12-2012 at 17:08.

17. 4 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •