نمی دونم والا!!
ولی رنک های بازی اومده به تاپیک بقلی مراجعه کن میبینی!
نمی دونم والا!!
ولی رنک های بازی اومده به تاپیک بقلی مراجعه کن میبینی!
دروغ چرا بگم عزیز من نسخه unpacked رو داشتم که اومدم نسخه proper که جناب amir.kik آپلود کردن رو تا پارت 12 گرفتم و extract کردم و همه فایلهایی که کامل از اون 12 پارت گرفتم رو تو فولدر unpacked اومدم replace کردم...
و آپدیت 1.13 گیگ و 380 مگ و اون فایل bom.fb2 رو ریختم تو فولدر بازی وکرک 32 مگ رو از رپیدشر گرفتم و اجرا کردم......![]()
نه بابا ،با 5 دیقه بازی کردن ک نباید نظر داد!
نا امیدمون نکن
من فکذ می کنم مشکل از سیستمت باشه چون من هم باتیلفیلد 2 هم کرایسیس البته دومیه یکمیشو بازی کردم عالی بودن البته دموشو ندیدم شاید مثل دموش نبوده باشن اما عالی بودن شاید انتظارت بالاست
آخه بازی هنوز ریلیز نشده ولی رنک اومده واسش!!!!!!!!!!!!!!
کی این رنکهارو زده؟
آخه بازی فردا تو آمریکا ریلیز میشه...
تازه معمولا 1 هفته طول میکشه تا رنک بدن...
من نسخه unpack 10.7گیگی سایت پی سی دی رو دارم کرکی که گفتید روش کار میکنه؟؟؟
میشه آدرس کرک رو بدید؟
داداش داری نا امیدم میکنیا. انگار تو کار بازی نیستی معمولا شب پخش اولین رنک ها میاد
ضمن من دموی بازی 10 دقیقه اول رو دیدم که تو قطاره گرافیکش عالیه. طبق نقد ها بهترین گرافیک بازی های اول شخصو داره نمی دونم شما فکر کنم اشتباها همون deus ex رو اجرا کردی فکر کردی bf3 هست. شوخیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید هم با این همه تبلیغات انتظار بالا باشه... وقتی دمو هارو میبنی میگی این بهترین گرافیک تاریخ گیم هستش ولی وقتی اجرا میکنی میفهمی...
درضمن من تو gamespot هر موقع comment میگذاشتم که بازیهای EA همه این شکلی میشه همه به من می توپیدن ولی وقتی بازی میومد همه تازه می فهمیدن که چی شده...
حالا همه میگفتن که این بازی رو بخاطر گرافیک به MW3 ترجیح میدن...
حالا ببینیم که آیا گراف این بالاتر هستش یا MW3 که دمویی که من امروز ازش دیدم سگش به این شرف داشت...
البته اینو جدا راست میگه ولی گفتم شاید تو نمایشگاهی جایی بازیرو به نمایش گذاشته باشن البته بازم می گم سیستمه من از شما خیلی ضعیفتره ولی اون دو بازی از نظره گرافیکی واقعا عالی بودن حتی از سبک کرایسیس خوشم نیومد اما گرافیکش عالی بود
من شرمندتم که خبر بد بهت میدم ولی من خودم تهه گیم هستم و میدونم که gamespot اینجوری نیستش و الان هم نت جالبی ندارم که برم سایتهارو چک کنم...
درضمن من level 12 هستم تو gamespot...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)