پس دیتای بازیها مشکلی نداره. cm9 رسمیه و نسخه های night builds هم داره . slim ics هم خیلی سبکه توش رم بیشتری داره .
پس دیتای بازیها مشکلی نداره. cm9 رسمیه و نسخه های night builds هم داره . slim ics هم خیلی سبکه توش رم بیشتری داره .
امروز سفیدشو 720 خریدم
اگه دوست دارین چند تا عکس ازش بزارم !؟
عکس بزارید ممنون
سفید بهتره؟ تو سونی اس فکر کنم مشکی بهتره نکنه بایینش نوار شیشه ای داره ولی نکسوس نمیدونم
مبارک باشه یک سوال این باتریش ضعیفه نه بخاطر صفحه نمایش بزرگ
صفحه نمایشش به کیفیت سونی اس هست؟ با سونی حال میکنم وگرنه اینم خوبه ( فعلا که نگرفتم هیچی )
اینجا همه موبایل باز هستنا چند تا چند تا میگیرید![]()
به نظر من آره سفید خوشگل تره
اکسپریا اس هم به نظرم در برابر این اصلا خوشگل نیست حالا چه سفید چه مشکیش !
صفحه نمایش هم آره هر دو تا عالین
باتریش هم که تا حالا به نظرم خوب بود و ضعیف نبوده
عکس هم چشم پست بعدی میزارم
محمد جان مبارکت باشه
خیلی خیلی خوشکله
منم خواستم بخرم ولی به خاطر حافظش و نخوردن مموری دو دلم .... وگرنه بقیه چیزاش عالیه
راستی اگه تونستید یه مشت فیلم فول اچ دی با بیتریت بالا بریز روش ببین راحت پخش میکنه...اگه بازی هم زدی روش نخورد و جواب نداد ممنون میشم بگی
کلا یه ریویو بذار مشکلات و مزایاش از دید خودت بگو
ممنون![]()
تست شد ، مشکلی نیست.راستی اگه تونستید یه مشت فیلم فول اچ دی با بیتریت بالا بریز روش ببین راحت پخش میکنه...
صداش یه مقدار داره منو اذیت می کنه. حافظه داخلی هم اگه دیوایس دیگه ای ندارین علاوه بر این فکر می کنم اذیت کنه. من با وجود اینکه نه بازی HD دارم ، نه موزیک (وظیفه اونا رو به آیتاچ محول کردم) فقط 2 گیگ فضای خالی دارم.
+
دیروز یه کابل OTG هم خریدم ، OTG بدون مشکل راه افتاد. کرنل یادم نیست ولی فکر می کنم Faux123 بود ، با نرم افزار StickMount.
دوستانی که میگن که نخوردن مموری یه عیبه - دیگه با وجود otg خو میشه یه فلش 32 گیگ رو مثل رم همیشه همراه داشت پس مشکله بزرگی نیست - به صرفه ترین گوشی از لحاظ قیمت این هست -
دوستان میشه یه مقایشه gpu این گوشی و گالکسی اس 2 کنن ؟ یعنی میشه در آینده بازی بیاد که این نتونه اجرا کنه ؟
ممنون از پارسا جان بابت پاسخ کاملتون
حامد خان درسته با اتصال کابل otg مشکل کمبود حافظه حل شده تا حدودی ولی باید قبول کرد یه جورایی یه مشکله
با توجه به اینکه دیتای بازی ها زیاد شده و اکثرا حدودا 1گیگ شدن نمیشه همزمان چند تا بازی خوب رو گوشیت داشته باشی{رو فلش هم که نمیشه زد}5 6 تا بازی خوب بخوای رو گوشیت داشته باشی باید قید نصف حافظه رو بزنی...یا مثلا رفتی عروسیمیخوای یه 1ساعت 2ساعتی بلفرض فیلم بگیری {سنسیشن که داشتم هر یه دقیقه فیلم فول اچ دی حدود 100 مگ میشد اینو نمیدونم چقدر میشه} کل حافظه گوشی رو باید فرمت کنی که بشه فیلم گرفت
از یه طرفم باید در نظر داشت که هر روز که ادم تو عروسی یا توی مسافرت نیست که هی بخواد فرتو فرت فیلم و عکس بگیره{بلفرض که دوربین نداشته باشی}.....واسه همین ادم بین دو راهی میمونه
از یه طرف دیگه هم اگه کسی نکسوس بخره دیگه 100 در 100 مطمءنه که اندروید بعدی هم براش میاد
از طرف دیگه (چقدر طرف طرف میکنم} گوشی با این امکانات و این قیمت نیست {شیراز 690 هم دیدم} که ایشالا پایین ترم میاد....از طرف دیگه امروز یکی از دوستام مثل اینکه galaxy s advance رو رویت کرده 630 تومن {راست و دروغش با خودش...من که هنوز به شخصه ندیدم}که قیمت بدی نیست واسه یه دو هسته ای هر چند به پای نکسوس نمیرسه
کلا ادم روانی میشه واسه خرید گوشی
{بحث رو حال کردین خودم نوشتم خودمم جواب خودمو دادم}
Last edited by amin n & i series; 22-05-2012 at 00:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)