تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 130 اولاول ... 74753545556575859606167107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1291

نام تاپيک: تاپیک بازی کم حجم teeworlds با سرور قدرمتمند ایرانی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kheee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    سبزوار(بيابانوار)

پيش فرض

چرا همش لگه دهنت سرویس میشه میخوای 10 دقیقه بازی کنی؟

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

چرا همش لگه دهنت سرویس میشه میخوای 10 دقیقه بازی کنی؟
    داداش انقد نگو چرا لگه چرا لگه جواد سرور میخره برای ماین کرافت که ماهیی 75,000 میده (جواد همون Apple هست) این سرور رو رایگان برای شما زده این همه قر نززنید دیگه همین سرور ها هم میشه نباشه

اگه میخوای لگ نزنه خودت وی پی اس بخر

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovely_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GAMERS LAND

پيش فرض

سلام دوستان

ما که دیگه قصد کردیم کمتر بیایم tee یا اگه بشه دیگه نیایم, اعصابمون راحت تره . توهین به کسی نباشه ولی اکثر پلیرها شدن 10-12 سال. میری block, میکشی,نمیکشی فحش های خانوادگی نثارت میکنن یادش بخیر یه زمانی حسین بود یا سجاد بود ban میکرد اخطار میداد و... الان که هیچی. بعضی ها هم که صریح و واضح اعلام کردن من از تو خوشم نمیاد و یه موقع map میری , وسطش blocket میکنن خودشون میرن که عقده هاشون خالی بشه کلی هم فحشت میدن آخرش هم بهت میگن NOOB .
    یه مدت دوباره زدیم تو کار fng , بعضی ها رو تا میزنی میگن bot رو off کن.آخه چکار کنم من؟! میخوای همش تو منو بزن تا ثابت بشه bot نیست. من noob , یکی بیاد bot رو واسه اینا تعریف کنه که چطوری کار میکنه. والا ما اکثر عمرمون رو توی ddrace و zcatch و fng گذروندیم چه زمانی که سرورای اینجا رو میشناختیم چه قبلش که با پینگ بالا سرورهای خارجی میرفیتم.شاید هنوز noob باشم ولی نه در حدی که نتونم از پس بعضی پلیرهای تازه کار بر بیام.

اینا رو گفتم که هم درد دل باشه هم بعضیا که نمیخوام اسم ببرم شاید ! یکم خجالت بکشن. کلا این بازیه ارزش ناراحتی و کینه نداره.که بیاید توش خدایی نکرده عقده هاتون رو با فحش و ... سر دیگران خالی کنید. ما یه عمر سعی کردیم با همه خوب باشیم ولی متاسفانه رو خیلی ها جواب نداد

جدای این حرفا, جاتون خالی دیروز parham تو سرورش 2 تا map ddrace گذاشت رفتیم حال کردم. کاش یه دستی به سر و روی این سرور ddrace میکشیدید یه چند تا map میذاشتید. یه map خیلی نفره میرفتیم
    با بچه های نسبتا قدیمی (در حد سابقه وحافظه ی خودم), با عزیزانی مثل shahab, sorush, narotu,blizzard,!infernal,magic tee, sam, smkh,mASOUD,~moein و... که الان اسمشون یادم نیست.
    بعضی هاشون رو دسترسی دارم بهشون میتونم بگم بیان.

عذرخواهی میکنم اگه زیاد صحبت کردم.

موفق باشید
    MOHI-DANGER

4. 5 کاربر از lovely_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان

ما که دیگه قصد کردیم کمتر بیایم tee یا اگه بشه دیگه نیایم, اعصابمون راحت تره . توهین به کسی نباشه ولی اکثر پلیرها شدن 10-12 سال. میری block, میکشی,نمیکشی فحش های خانوادگی نثارت میکنن یادش بخیر یه زمانی حسین بود یا سجاد بود ban میکرد اخطار میداد و... الان که هیچی. بعضی ها هم که صریح و واضح اعلام کردن من از تو خوشم نمیاد و یه موقع map میری , وسطش blocket میکنن خودشون میرن که عقده هاشون خالی بشه کلی هم فحشت میدن آخرش هم بهت میگن NOOB .
    یه مدت دوباره زدیم تو کار fng , بعضی ها رو تا میزنی میگن bot رو off کن.آخه چکار کنم من؟! میخوای همش تو منو بزن تا ثابت بشه bot نیست. من noob , یکی بیاد bot رو واسه اینا تعریف کنه که چطوری کار میکنه. والا ما اکثر عمرمون رو توی ddrace و zcatch و fng گذروندیم چه زمانی که سرورای اینجا رو میشناختیم چه قبلش که با پینگ بالا سرورهای خارجی میرفیتم.شاید هنوز noob باشم ولی نه در حدی که نتونم از پس بعضی پلیرهای تازه کار بر بیام.

اینا رو گفتم که هم درد دل باشه هم بعضیا که نمیخوام اسم ببرم شاید ! یکم خجالت بکشن. کلا این بازیه ارزش ناراحتی و کینه نداره.که بیاید توش خدایی نکرده عقده هاتون رو با فحش و ... سر دیگران خالی کنید. ما یه عمر سعی کردیم با همه خوب باشیم ولی متاسفانه رو خیلی ها جواب نداد

جدای این حرفا, جاتون خالی دیروز parham تو سرورش 2 تا map ddrace گذاشت رفتیم حال کردم. کاش یه دستی به سر و روی این سرور ddrace میکشیدید یه چند تا map میذاشتید. یه map خیلی نفره میرفتیم
    با بچه های نسبتا قدیمی (در حد سابقه وحافظه ی خودم), با عزیزانی مثل shahab, sorush, narotu,blizzard,!infernal,magic tee, sam, smkh,mASOUD,~moein و... که الان اسمشون یادم نیست.

موفق باشید
    MOHI-DANGER

سلام جیگر منم کم میام بهترین بازی به نظره من Minecraft هستش که خیلی خوبه
    از بابت امروز هم که گفتم بات داری ببخشید اخه یهو هی این ور اون ور مشیدی فک کیردم بات داری
    ولی من به همه نمیگم
    ا.ن موقع که الکس بود یادته ؟ سروره Persian Gb clan واقعا خیلی قشنگ بود
    حدود 140 تا مپ داشت همشم باحال باحال
    مخصوصا مپ Rey 1 خیلی قشنگ بود ناروتو هم که رفته تو انجمن گارنا Dota باز شده

mASOUD هم که من ندیدم بیاد 1 بار دیدمش اونم 8 ماه پیشبود
    این zcatch هم باحاله خیلی دوستش دارم اما هیچ کی نمیاد

ماشالا Parham هم که فقط مپ میسازه

خیلی باحالی اگه بتونیم یه VPS میخرم یا اگه نشد خودم خونگی سرور راه میندازم با کلی مپ بریم حالشو ببریم

با تشکر مهران خان هوی

6. این کاربر از mehrankhanhoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GAMERS LAND

پيش فرض

سلام جیگر منم کم میام بهترین بازی به نظره من Minecraft هستش که خیلی خوبه
    از بابت امروز هم که گفتم بات داری ببخشید اخه یهو هی این ور اون ور مشیدی فک کیردم بات داری
    ولی من به همه نمیگم
    ا.ن موقع که الکس بود یادته ؟ سروره Persian Gb clan واقعا خیلی قشنگ بود
    حدود 140 تا مپ داشت همشم باحال باحال
    مخصوصا مپ Rey 1 خیلی قشنگ بود ناروتو هم که رفته تو انجمن گارنا Dota باز شده

mASOUD هم که من ندیدم بیاد 1 بار دیدمش اونم 8 ماه پیشبود
    این zcatch هم باحاله خیلی دوستش دارم اما هیچ کی نمیاد

ماشالا Parham هم که فقط مپ میسازه

خیلی باحالی اگه بتونیم یه VPS میخرم یا اگه نشد خودم خونگی سرور راه میندازم با کلی مپ بریم حالشو ببریم

با تشکر مهران خان هوی
    سلام عزیز
    خواهش میکنم.منظور من هم امروز و شما نبود. کلی عرض کردم.
    چه کنم عادت کردم به ورجه وورجه کردن اونم واسه اینکه زدن هدف متحرک خیلی سخت تر از زدن یه هدف ثابته.اینطوری میشه 3-4 نفر هم زد و نخورد. واسه اینه که معمولا سوء تفاهم پیش میاد.
    بله قدیما خیلی چیزا قشنگ تر بود. zcatch هم درسته تقریبا کسی نمیاد توش.دوست داشتی من پایه ام گاهی اوقات بریم.
    الکس و clan gb هم باحال بود هر روز بچه های gb رو میریخت تو block و فرماندهی شون میکرد ما هم کلی بلاکشون میکردیم و بلاک میشدیم و لذت میبردیم.
    اتفاقا من mASOUD عزیز رو 2-3 هفته پیش دیدم. اومد block ولی زود رفت.5 مین بیشتر نموند. ولی کلی خوشحال شدم دیدمش

8. 3 کاربر از lovely_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Apple inc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من برای یه هفته نبودم چون لپتاپم افتاده بود زمین سوخته بود
    ولی حالا لپتاپ خریدم و برگشتم!

---------------------

وقت کم دارم در نتیجه نمیتونم به سرورا برسم فقط میتونم بازی کنم
    اگه کسی مپ پک داره بده بزارم رو سرور Persian DDRace

10. 4 کاربر از Apple inc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام عزیز
    خواهش میکنم.منظور من هم امروز و شما نبود. کلی عرض کردم.
    چه کنم عادت کردم به ورجه وورجه کردن اونم واسه اینکه زدن هدف متحرک خیلی سخت تر از زدن یه هدف ثابته.اینطوری میشه 3-4 نفر هم زد و نخورد. واسه اینه که معمولا سوء تفاهم پیش میاد.
    بله قدیما خیلی چیزا قشنگ تر بود. zcatch هم درسته تقریبا کسی نمیاد توش.دوست داشتی من پایه ام گاهی اوقات بریم.
    الکس و clan gb هم باحال بود هر روز بچه های gb رو میریخت تو block و فرماندهی شون میکرد ما هم کلی بلاکشون میکردیم و بلاک میشدیم و لذت میبردیم.
    اتفاقا من mASOUD عزیز رو 2-3 هفته پیش دیدم. اومد block ولی زود رفت.5 مین بیشتر نموند. ولی کلی خوشحال شدم دیدمش

دادا میدونم اون FNG کلا همه میگن باتر اون روز این ARIYAN داشت هی منو میزد من یه بار زدمش میگه باتر

Alex هم که یادش بخیر رفته تراوین انگار GB ها گوشفند بودن میگفت Gb ha berizid too persian gb clan خیلی باحال بود

آقا کسی شماره ای چیزی ار ناروتو داره بگه بیاد یزره بازی کنیم

با تشکر مهران خان هوی

12. 2 کاربر از mehrankhanhoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان

موفق باشید
    MOHI-DANGER

به به ببين كي اينجاست محمد عزيز.
    داداش نبينم ديگه تي نيايا. بدون تو حال نميده. من كه سعي ميكنم با كسي دهن به دهن نشم تا فحش نشنوم. ولي اگه كسي اذيت كنه ( مثل چند روز پيش كه داشتيم مپ ميرفتيم طرف بلاك ميكرد) بايد حالشو گرفت.
    جيگرتو
    BLACK-WAR

14. 3 کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GAMERS LAND

پيش فرض

به به ببين كي اينجاست محمد عزيز.
    داداش نبينم ديگه تي نيايا. بدون تو حال نميده. من كه سعي ميكنم با كسي دهن به دهن نشم تا فحش نشنوم. ولي اگه كسي اذيت كنه ( مثل چند روز پيش كه داشتيم مپ ميرفتيم طرف بلاك ميكرد) بايد حالشو گرفت.
    جيگرتو
    BLACK-WAR
    سلام داداشی

فدات عزیزم . منم tee رو فقط به خاطر دوستای گلی مثل شما میام. ما هم سعی میکنیم دهن به دهن نشیم. چشم بازم میایم.بیخیال بعضی ها.
    به سلامتیت

16. 4 کاربر از lovely_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام داداشی

فدات عزیزم . منم tee رو فقط به خاطر دوستای گلی مثل شما میام. ما هم سعی میکنیم دهن به دهن نشیم. چشم بازم میایم.بیخیال بعضی ها.
    به سلامتیت

داداش دهن به دهن نشی که نمیشه اون روز ساکت بازیمو میکردم یارو اوله مپ بود من آخرش داره فحش میده میگم چرا میگه همین طوری

راستی یکی این Narotu رو صدا کنه بابا میدونی چند ماهه نیومده ؟
    شماره ای ایمیلی چیزی ندارید ؟

من ایمیل Gt اش رو دارم اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید ادد کنید هی بهش بگیرد بیاد

با تشکر مهران خان هوی

18. این کاربر از mehrankhanhoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •