چرا همش لگه دهنت سرویس میشه میخوای 10 دقیقه بازی کنی؟
چرا همش لگه دهنت سرویس میشه میخوای 10 دقیقه بازی کنی؟
داداش انقد نگو چرا لگه چرا لگه جواد سرور میخره برای ماین کرافت که ماهیی 75,000 میده (جواد همون Apple هست) این سرور رو رایگان برای شما زده این همه قر نززنید دیگه همین سرور ها هم میشه نباشه
اگه میخوای لگ نزنه خودت وی پی اس بخر![]()
سلام دوستان
ما که دیگه قصد کردیم کمتر بیایم tee یا اگه بشه دیگه نیایم, اعصابمون راحت تره. توهین به کسی نباشه ولی اکثر پلیرها شدن 10-12 سال. میری block, میکشی,نمیکشی فحش های خانوادگی نثارت میکنن
یادش بخیر یه زمانی حسین بود یا سجاد بود ban میکرد اخطار میداد و...
الان که هیچی. بعضی ها هم که صریح و واضح اعلام کردن من از تو خوشم نمیاد و یه موقع map میری , وسطش blocket میکنن خودشون میرن که عقده هاشون خالی بشه کلی هم فحشت میدن آخرش هم بهت میگن NOOB .
یه مدت دوباره زدیم تو کار fng , بعضی ها رو تا میزنی میگن bot رو off کن.آخه چکار کنم من؟!میخوای همش تو منو بزن تا ثابت بشه bot نیست.
من noob , یکی بیاد bot رو واسه اینا تعریف کنه که چطوری کار میکنه. والا ما اکثر عمرمون رو توی ddrace و zcatch و fng گذروندیم چه زمانی که سرورای اینجا رو میشناختیم چه قبلش که با پینگ بالا سرورهای خارجی میرفیتم.شاید هنوز noob باشم ولی نه در حدی که نتونم از پس بعضی پلیرهای تازه کار بر بیام.
اینا رو گفتم که هم درد دل باشه هم بعضیا که نمیخوام اسم ببرم شاید ! یکم خجالت بکشن. کلا این بازیه ارزش ناراحتی و کینه نداره.که بیاید توش خدایی نکرده عقده هاتون رو با فحش و ... سر دیگران خالی کنید. ما یه عمر سعی کردیم با همه خوب باشیم ولی متاسفانه رو خیلی ها جواب نداد
جدای این حرفا, جاتون خالی دیروز parham تو سرورش 2 تا map ddrace گذاشت رفتیم حال کردم. کاش یه دستی به سر و روی این سرور ddrace میکشیدید یه چند تا map میذاشتید. یه map خیلی نفره میرفتیم
با بچه های نسبتا قدیمی (در حد سابقه وحافظه ی خودم), با عزیزانی مثل shahab, sorush, narotu,blizzard,!infernal,magic tee, sam, smkh,mASOUD,~moein و... که الان اسمشون یادم نیست.
بعضی هاشون رو دسترسی دارم بهشون میتونم بگم بیان.
عذرخواهی میکنم اگه زیاد صحبت کردم.
موفق باشید
MOHI-DANGER
سلام جیگر منم کم میام بهترین بازی به نظره من Minecraft هستش که خیلی خوبه
از بابت امروز هم که گفتم بات داری ببخشید اخه یهو هی این ور اون ور مشیدی فک کیردم بات داری
ولی من به همه نمیگم
ا.ن موقع که الکس بود یادته ؟ سروره Persian Gb clan واقعا خیلی قشنگ بود
حدود 140 تا مپ داشت همشم باحال باحال
مخصوصا مپ Rey 1 خیلی قشنگ بود ناروتو هم که رفته تو انجمن گارنا Dota باز شده
mASOUD هم که من ندیدم بیاد 1 بار دیدمش اونم 8 ماه پیشبود
این zcatch هم باحاله خیلی دوستش دارم اما هیچ کی نمیاد
ماشالا Parham هم که فقط مپ میسازه
خیلی باحالی اگه بتونیم یه VPS میخرم یا اگه نشد خودم خونگی سرور راه میندازم با کلی مپ بریم حالشو ببریم
با تشکر مهران خان هوی![]()
سلام عزیز
خواهش میکنم.منظور من هم امروز و شما نبود. کلی عرض کردم.
چه کنم عادت کردم به ورجه وورجه کردناونم واسه اینکه زدن هدف متحرک خیلی سخت تر از زدن یه هدف ثابته.اینطوری میشه 3-4 نفر هم زد و نخورد. واسه اینه که معمولا سوء تفاهم پیش میاد.
بله قدیما خیلی چیزا قشنگ تر بود.zcatch هم درسته تقریبا کسی نمیاد توش.دوست داشتی من پایه ام گاهی اوقات بریم.
الکس و clan gb هم باحال بودهر روز بچه های gb رو میریخت تو block و فرماندهی شون میکرد
ما هم کلی بلاکشون میکردیم و بلاک میشدیم و لذت میبردیم.
اتفاقا من mASOUD عزیز رو 2-3 هفته پیش دیدم. اومد block ولی زود رفت.5 مین بیشتر نموند. ولی کلی خوشحال شدم دیدمش
من برای یه هفته نبودم چون لپتاپم افتاده بود زمین سوخته بود
ولی حالا لپتاپ خریدم و برگشتم!
---------------------
وقت کم دارم در نتیجه نمیتونم به سرورا برسم فقط میتونم بازی کنم
اگه کسی مپ پک داره بده بزارم رو سرور Persian DDRace
دادا میدونم اون FNG کلا همه میگن باتراون روز این ARIYAN داشت هی منو میزد من یه بار زدمش میگه باتر
Alex هم که یادش بخیر رفته تراوینانگار GB ها گوشفند بودن میگفت Gb ha berizid too persian gb clan
خیلی باحال بود
آقا کسی شماره ای چیزی ار ناروتو داره بگه بیاد یزره بازی کنیم
به به ببين كي اينجاستمحمد عزيز.
داداش نبينم ديگه تي نيايا. بدون تو حال نميده. من كه سعي ميكنم با كسي دهن به دهن نشم تا فحش نشنوم. ولي اگه كسي اذيت كنه ( مثل چند روز پيش كه داشتيم مپ ميرفتيم طرف بلاك ميكرد) بايد حالشو گرفت.
جيگرتو
BLACK-WAR
سلام داداشی
فدات عزیزم. منم tee رو فقط به خاطر دوستای گلی مثل شما میام.
ما هم سعی میکنیم دهن به دهن نشیم.
چشم بازم میایم.بیخیال بعضی ها.
به سلامتیت
داداش دهن به دهن نشی که نمیشهاون روز ساکت بازیمو میکردم
یارو اوله مپ بود من آخرش داره فحش میده میگم چرا میگه همین طوری
راستی یکی این Narotu رو صدا کنهبابا میدونی چند ماهه نیومده ؟
شماره ای ایمیلی چیزی ندارید ؟
من ایمیل Gt اش رو دارم اینه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید ادد کنید هی بهش بگیرد بیاد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)