Wow wow wow
KING is back
چه حالی میده بایرن جلوی تاتنهام ... به این میگن فوتبال
نسخه نهایی چی بشه
Wow wow wow
KING is back
چه حالی میده بایرن جلوی تاتنهام ... به این میگن فوتبال
نسخه نهایی چی بشه
دوستان دانلود کردم دموی دوم رو. از دانلودها شد 1.6 گیگ !
ولی این دموی تبلیغاتی اول بازی رو اعصایه
چطور میتونم اسکیپش کنم?![]()
برو محل نصب بازی، داخل پوشه img فایل pes12pv.sfd رو پاکش کن، بازی رو اجر کرده حالشو ببر...
دموی دوم به دموی اولی که هیچ ربطی نداره دیگه نه؟
یکی از بچه ها گفت شاید بصورت پچ یا یه چیزی مثل این بیاد...
میخواستم ببینم کل دموی اول رو بپاکم یا نه؟(حجم ندارم دیگه...ببین کارم به کجا رسیده)
دوستان من که با این سرعت نتم نمیتونم دانلود کنم اونایی که دانلود کردن بیان بگن چی شده چی نشده تو کف بازی موندیم
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
هیچ ربطی به هم نداره . این دمو جداس
پاک کن قبلی رو با خیاله راحت![]()
یه دنیا ممنون
تا حالا دو تا بازی کردم. اینها برداشت منه:
بازی از لحاظ گیمپلی بهتر و روانتر از تمامی نسخه های قبلی شده.
سرعت یه خورده بالاس
انیمیشن ها هم بهتر شدن و میشه گفت نمونه های از قابلیت های این نسل رو درشون دید اما هنوز در حد فیفا و این نسل نیستن اصلا اونم بعد از پنج سال که از این نسل میگذره
در کورد گرافیک من نمیدونم بعضیا چرا گرافیک اینو بهتر از فیفا میدونن. گرافیک این بازی همون نسل قبله که فقط تعداد چند ضلعی های بازیکن ها ببیشتر شده. نور پردازی هم جالب نیست.
در کل مطمئنا بازی بهتریه از سال پیش اما اینکه چقدر بهتره بستگی به شما و توقعاتتون داره
بقیه رو تا امشب میگم
چیزی که واضحه اینه که PES از نظر گرافیک یه سر و گردن از فیفا بالاتره! از نظر گیم پلی هم خیلی خودش رو بالا کشیده، به خصوص که دموی فیفا اون چیزی که انتظار داشتیم نبود.
سلام
فکر کنم بازی هفته دیگه بیاد درسته یا اشتباه میکنم؟
بعد از چنتا بازی دیگه باید بگم این بازی از لحاظ سرگرم کننده بودن از فیفا واقها بالاتره. مخصوصا اگه بخواید دو نفره بازی کنید.
متاسفانه بزرگترین مشکلات بازی انجین کهنه گرافیکی و انیمیشن های نسل قبلی هستش که واقعا تو ذوق میزنه.
شاید بهتر بود کونامی اسم بازی رو میذاشت : PES : PS2 version Remaster! یعنی بازسازی بازیهای پلی استیشن 2 برای نسل جدید !
خیلی زشته واقعا. حالا این نسل به کنار. نمیدونم نسل بعد دیگه میخواد چیکار کنه.
به هر حال این بازی رو من به فیفا ی سال پیش ترجیج میدم. فیفای امسال رو هنوز امتحان نکردم.
سلام.
منم بلاخره دموی 2 رو بازی کردم.به نظرم دفاع قویتر و دروازه بانان بهتر از نسخه ی 1 دمو شدن.و به نظرم همه چی عالی کار شده ولی فقط یه مشکل داره که اونم اینه که از ثانیه ی 1 که بازی رو شروع میکنی رگ گردن بازیکنا زده بیرون وهموش عرق کردن!امسال واقعا میتونه ساله خوبی برای گپیس باشه اگه این گیم پلی رو در نسخه ی آخر تغییر نده.
------------
راستی یکی از دوستان گفته بود که بازیکنان رو نمیشه توی منطقه های تاریک دید که من الان بازی کردم و هیچ مشکلی نداشتم.رو high هم بازی کردم.شاید این مشکل از سیستمه خودتون هست.اگه میشه یه عکس ازش بزارید.
------------
سلام.بعد از چنتا بازی دیگه باید بگم این بازی از لحاظ سرگرم کننده بودن از فیفا واقها بالاتره. مخصوصا اگه بخواید دو نفره بازی کنید.
متاسفانه بزرگترین مشکلات بازی انجین کهنه گرافیکی و انیمیشن های نسل قبلی هستش که واقعا تو ذوق میزنه.
شاید بهتر بود کونامی اسم بازی رو میذاشت : PES : PS2 version Remaster! یعنی بازسازی بازیهای پلی استیشن 2 برای نسل جدید !
خیلی زشته واقعا. حالا این نسل به کنار. نمیدونم نسل بعد دیگه میخواد چیکار کنه.
به هر حال این بازی رو من به فیفا ی سال پیش ترجیج میدم. فیفای امسال رو هنوز امتحان نکردم.
دوست عزیز میشه بگیمنظورت از گرافیکه بد چیه؟!!
یعنی شما میخوای بگی گرافیکه فیفا از این بالاتره؟!!(از نظر گیم پلی قبول دارم فیفا بالاتره.پس شما هم منطقی صحبت کن)
من این فیفا 12 رو بازی کردم و وقتی چهره ی بعضی از بازیکنان رو میبینی نمیتونی تشخیص بدی.ولی الان برو پیس 12 بایرن مونیخ رو بردار چهره هاشون رو ببین با واقعیت مو نمیزنه.
Last edited by vampyre; 15-09-2011 at 14:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)