تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 75 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 749

نام تاپيک: iPhone 4S | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون فور اس

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان عزیزم

در مواردی شماها ذکر میکنید نکات درست زیادی دیده میشه و این نشون میده که هرکس دید خودش رو داره و باید به اون احترام گذاشت . پس سعی کنیم دیدگاههای همدیگه رو به هم نخورانیم !!

متاسفانه موضوع سازگاری با طبیعت در جامعه ایرانی به حدی رشد کرده که واقعا دیگه قابل کنترل نیست !!! در صورتی که در کشور های خارجه با توجه به نقل و قول های دوستان بالا رفتن 1 دلار یک محصول بدون مدیریت و اطلاع رسانی و ... آشوب بزرگی به پا میکنه در اندازه ای که فرد خاطی از کرده اش پشیمون بشه .

شما دوستان ابتدا به این موضوع توجه کنید که متاسفانه ذهنیت مردم ایران در رابطه با بازار نسبت به کلیت عظیمی از بازار های جهان متفاوت هست ! بدین صورت که جنس گرون شده در بازار ایران بدون توجه به ارزش اصلی آن , نشان دهنده ی کیفیت و برتری محصول است ! و از دیدگاه بعضی افراد راه خوبی برای فخر فروشی و پوز زنی !

عده ای من باب علاقه حتی حاضراند کلیه حقوق یا پول پس انداز خودشون رو برای رسیدن به خواسته و علاقه خودشون صرف کنن که خب این افراد در جامعه ما به خاطر محدودیت های زیاد کم نیستند !

پس نمیتونیم بگیم که هرکی اینجا 4S خریده با این وضعیت بازار داخلی, دزده !!!

یا اینکه فروشنده هامون کلاهبردار هستن (که البته هستن ، اما تقریبا چاره ای ندارن ) چون کسی که بر فرض مثال در پاساژ ایران مغازه کرایه میکنه باید دخل و خرج رو یکی کنه با این هزینه های سرسام آور که روز به روز بدتر از دیروز میشه.

خیلی ها هم هستن که ارتباط با خارج از کشور براشون بسیار راحت هست و یا اینکه امکان سفر رو دارن و مطمئنا با این وضعیت محصول خودشون رو با وضعیت خیلی بهتر تهیه میکنن !

در کل سعی کنید ریشه ای تر به مسائل نگاه کنید و اینکه تماماً بازار کشور مانند ریسمان به هم متصل اند برای همین هیچ کس دلش نمیخواد این وسط ضرر کنه ! حتی شما که مشتری هستی و در واقع آخرین حلقه از زنجیر ریسمان بازار به حساب میاید.
    Last edited by SamGun; 28-02-2012 at 01:58.

2. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

میخواستم بدون جانبداری منو راهنمایی کنید
    من htc desire HD دارم و فامیلمون از آمریکا یه آیفون 4s آنلاک فکتوری میخواد برام بفرسته برام و من موندم که htc رو بفروشم و آیفونو داشته باشم یا آیفونو بفروشم و htc رو داشته باشم؟؟!!جون از htc راضیم و میدونم که آیفون فوق العادس اما دو دلم
    ضمنا من دیدم که همه آیفون 4 و 4s ها (حداقل اونایی مه من دیدم)ساپورت فارسی و کیبورد عربی که 4 حرف گچپژ رو هم داره و میخواستم ببینم برای من که داره از آمریکا میفرسته هم همینجوریه و کیبورد و ساپورت فارسی داره یا نداره؟این رو همه آیفونها هست یا نه؟چون برام مهمه که فارسی رو ساپورت کنه
    یکی دیگه از مشکلایی که با آیفون دارم اینه که اندازه صفحش نسبت به htc که الان دارم کوچیکه و نمیدونم تو وبگردی به مشکل میخورم یا نه؟
    و یه سوال دیگه اینکه تو حالت عکس برداری با دوربین افکت هم میشه به عکس داد؟چون htc مثلا بغیر از سیاه و سفید و ... چند مدل افک خوب داره مثلا رنگها رو یه حالت خاصی میکنه و ... آیفون هم افکت داره تو دوربینش؟

کاربر فعال iOS JoWkErsSs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

میخواستم بدون جانبداری منو راهنمایی کنید
    من htc desire HD دارم و فامیلمون از آمریکا یه آیفون 4s آنلاک فکتوری میخواد برام بفرسته برام و من موندم که htc رو بفروشم و آیفونو داشته باشم یا آیفونو بفروشم و htc رو داشته باشم؟؟!!جون از htc راضیم و میدونم که آیفون فوق العادس اما دو دلم
    ضمنا من دیدم که همه آیفون 4 و 4s ها (حداقل اونایی مه من دیدم)ساپورت فارسی و کیبورد عربی که 4 حرف گچپژ رو هم داره و میخواستم ببینم برای من که داره از آمریکا میفرسته هم همینجوریه و کیبورد و ساپورت فارسی داره یا نداره؟این رو همه آیفونها هست یا نه؟چون برام مهمه که فارسی رو ساپورت کنه
    یکی دیگه از مشکلایی که با آیفون دارم اینه که اندازه صفحش نسبت به htc که الان دارم کوچیکه و نمیدونم تو وبگردی به مشکل میخورم یا نه؟
    و یه سوال دیگه اینکه تو حالت عکس برداری با دوربین افکت هم میشه به عکس داد؟چون htc مثلا بغیر از سیاه و سفید و ... چند مدل افک خوب داره مثلا رنگها رو یه حالت خاصی میکنه و ... آیفون هم افکت داره تو دوربینش؟
    سلام !

من به شما بدون هیچ جانبداری پیشنهاد میکنم 4اس رو بگیرید ... چون :

1. کیبورد فارسی رو داره (‌ همون عربی که چهار حرف گچپژ هم هست ) از سایدیا هم میتونید دانلود کنید .
    2. من تضمین میکنم که توی وبگردی به مشکل بر نمیخورید .
    3. برنامه های خیلی خیلی زیادی هست برای عکسبرداری , که امکانات فوق العاده زیادی داره ...

ببخشید که مختصر توضیح دادم ! اگر دوست داشته باشید کامل توضیح میدم .

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام !

من به شما بدون هیچ جانبداری پیشنهاد میکنم 4اس رو بگیرید ... چون :

1. کیبورد فارسی رو داره (‌ همون عربی که چهار حرف گچپژ هم هست ) از سایدیا هم میتونید دانلود کنید .
    2. من تضمین میکنم که توی وبگردی به مشکل بر نمیخورید .
    3. برنامه های خیلی خیلی زیادی هست برای عکسبرداری , که امکانات فوق العاده زیادی داره ...

ببخشید که مختصر توضیح دادم ! اگر دوست داشته باشید کامل توضیح میدم .
    خیلی ممنون میشم که توضیح کامل هم بدید تا من هم بیشتر بدونم راجع به محاسنش
    پس کیبورد فارسی رو به صورت فابریک همشون دارن و فارسی رو ساپورت میکنن برای sms ها و web؟
    من میدونم که وبگردی تو آیفون خیلی عالیه و سرعتش بالاست من از نظر اندازه صفحه میگم که کوچیکتر از صفحه desire hd هست و تو بازی ها مثلا اذیت نمیکنه؟!!همه چیز ریز نمیشه؟!
    یه مشکلی هم که باهاش دارم و احساس میکنم دردسرش زیاده نصب و ریختن برنامه ها هست
    من الان برای گوشیم تا تو وب برنامه ای میبینم سریع دانلود میکنم و میریزم رو گوشیمو اجراش میکنم اما تو آیفون باید جیلبریک بشه و منم نمیدونم چرا اما زیاد دوست ندارم از حالت عادیش در بیاد گوشی و جیلبریک بشه چون بعدا restore کردنشو اینا شاید دردسر داشته باشه
    یه سوال هم برام پیش اومد تو browser اندروید وقتی زوم میکنیم سریع نوشته ها و متن رو با اندازه صفحه تطبیق میده و دو سر نوشته نمیزنه بیرونو نوشته ها خورد میشن و تو خط های پایینی میان(نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه)و این به نظرم قابلیت خیلی خوبیه که زوم میکنی سریع نوشته ها sort میشن.تو safari هم این هست؟
    Last edited by dr_data_13; 28-02-2012 at 23:45.

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

سلوم به همه دوستان اپل باز.والا من قسته خرید اپل رو دارم البته 5 منظورم هست و می دونم اوایل مهرو آبان ساله دیگه میاد ولی با توجه به دلار 1900 الان چشم ترسیده و هیشکی از 6 ماه دیگه که هیچی از 2 روزه دیگه بازار خبر نداره امکان داره 5 به بالای 2500 برسه و واسه من دیگه مقدور نی حالا به نظر شما وایسم iphone5 بیاد بگیرم یا بعد عید iphone4s بگیرم.یه راهنمایی جانانه بکنید.ممنون
    ببخشید یادم رفت بگم عجله ایی بابت خرید گوشی ندارم فقط نمی خوام بیشتر از 1600 پول بدم.بنظرتون iphone5 میرسه به 1600 یا 1700؟
    Last edited by omid07; 29-02-2012 at 11:19.

کاربر فعال iOS JoWkErsSs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

خیلی ممنون میشم که توضیح کامل هم بدید تا من هم بیشتر بدونم راجع به محاسنش
    پس کیبورد فارسی رو به صورت فابریک همشون دارن و فارسی رو ساپورت میکنن برای sms ها و web؟
    من میدونم که وبگردی تو آیفون خیلی عالیه و سرعتش بالاست من از نظر اندازه صفحه میگم که کوچیکتر از صفحه desire hd هست و تو بازی ها مثلا اذیت نمیکنه؟!!همه چیز ریز نمیشه؟!
    یه مشکلی هم که باهاش دارم و احساس میکنم دردسرش زیاده نصب و ریختن برنامه ها هست
    من الان برای گوشیم تا تو وب برنامه ای میبینم سریع دانلود میکنم و میریزم رو گوشیمو اجراش میکنم اما تو آیفون باید جیلبریک بشه و منم نمیدونم چرا اما زیاد دوست ندارم از حالت عادیش در بیاد گوشی و جیلبریک بشه چون بعدا restore کردنشو اینا شاید دردسر داشته باشه
    یه سوال هم برام پیش اومد تو browser اندروید وقتی زوم میکنیم سریع نوشته ها و متن رو با اندازه صفحه تطبیق میده و دو سر نوشته نمیزنه بیرونو نوشته ها خورد میشن و تو خط های پایینی میان(نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه)و این به نظرم قابلیت خیلی خوبیه که زوم میکنی سریع نوشته ها sort میشن.تو safari هم این هست؟
    فارسی که نیست ! عربی هست که چهار حرف فارسی رو هم داره ...
    کلا آیفون چون از سافاری استفاده میکنه و با توجه به سرعت بسیار بالای اذیتی نمیشید . از نظر اندازه آخه زیاد تفاوتی ندارن که بخواید اذیت بشید . در آیفون بسیار قوی تر هم هست طوری که شما به جای اذیت شدن لذت می برید . ریز نمیشه !

در ریختن برنامه ها هم مشکلی نیست , کار بسیار بسیار ساده ای هست . از طریق آیتونز یا برنامه های دیگه میتونید این کار رو بکنید و یا از طریق خود گوشی که بعد از جیلبرک باید یک برنامه به اسم installous رو نصب کنید .
    دردسری هم نداره یک بار جیلبرک میکنید برای همیشه ( تا زمانی که ریستور بکنید )‌ که برای ریستور هم مشکلی پیش نمیاد .

متاسفانه من منظور شما رو دقیق نفهمیدم اونجایی که گفتید نوشته هارو به اندازه واقعی تطبیق میده ؟!! اگر میشه دقیقتر توضیح بدید .

به طور کلی میتونم بگم آیفون همه چیز رو استاندارد میاره و چیز غیر استانداردی توش نمیبینید

---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------

سلوم به همه دوستان اپل باز.والا من قسته خرید اپل رو دارم البته 5 منظورم هست و می دونم اوایل مهرو آبان ساله دیگه میاد ولی با توجه به دلار 1900 الان چشم ترسیده و هیشکی از 6 ماه دیگه که هیچی از 2 روزه دیگه بازار خبر نداره امکان داره 5 به بالای 2500 برسه و واسه من دیگه مقدور نی حالا به نظر شما وایسم iphone5 بیاد بگیرم یا بعد عید iphone4s بگیرم.یه راهنمایی جانانه بکنید.ممنون
    ببخشید یادم رفت بگم عجله ایی بابت خرید گوشی ندارم فقط نمی خوام بیشتر از 1600 پول بدم.بنظرتون iphone5 میرسه به 1600 یا 1700؟
    سلام !

از نظر من همین الان 4اس رو بخرید کار درست تری هست . چرا ؟! چون ریسکه که شما بخواید تا مهر یا آبان صبر کنید تا 5 بیاد بعد معلوم نیست قیمتش چنده !! با این وضعیت بازار اصلا نمیشه پیشبینی کرد

با توجه که شما نمیخواید بیش از 1600 پول بدید به نظر من همین الان 4اس رو بخرید درست تر هست .

همه چیز بستگی به سرمایه شما داره

8. این کاربر از JoWkErsSs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

و یک مورد دیگه + صحبت دوستان این هست که شما میخواید تا چند ماه دیگه برای گوشی منتظر بمونید که معلوم نیست آیا خوب از آب در میاد یا نه ؟!

چون در آیفون 5 تغییرات زیادی باید رخ بده امکان وجود مشکلات زیاد هم هست و من یکی نمیتونم منکر اون بشم , حالا کاری نداریم که

FAN boy های شرکت Apple از سرو کول آدم بالا میرن و همیشه از محصول جوری تعریف میکنن که آدم دلش میخواد اون دستگاه رو بخوره به جای اینکه استفاده کنه ازش

همین iPhone 4 در زمان ورود با موج اشکالات مواجه بود که فقط تونستن تا حدودی با ورژن های مختلف iOS اونها رو برطرف کنند که در واقع در 4S گوشی رو تکمیل کردن.

کسی شکی در این نداره که Apple بهترین مواد رو در ساخت محصولاتش به کار میبره ولی خب همیشه با تکنولوژی جدید ما عیوب جدید هم داریم.

10. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فارسی که نیست ! عربی هست که چهار حرف فارسی رو هم داره ...
    کلا آیفون چون از سافاری استفاده میکنه و با توجه به سرعت بسیار بالای اذیتی نمیشید . از نظر اندازه آخه زیاد تفاوتی ندارن که بخواید اذیت بشید . در آیفون بسیار قوی تر هم هست طوری که شما به جای اذیت شدن لذت می برید . ریز نمیشه !

در ریختن برنامه ها هم مشکلی نیست , کار بسیار بسیار ساده ای هست . از طریق آیتونز یا برنامه های دیگه میتونید این کار رو بکنید و یا از طریق خود گوشی که بعد از جیلبرک باید یک برنامه به اسم installous رو نصب کنید .
    دردسری هم نداره یک بار جیلبرک میکنید برای همیشه ( تا زمانی که ریستور بکنید )‌ که برای ریستور هم مشکلی پیش نمیاد .

متاسفانه من منظور شما رو دقیق نفهمیدم اونجایی که گفتید نوشته هارو به اندازه واقعی تطبیق میده ؟!! اگر میشه دقیقتر توضیح بدید .

به طور کلی میتونم بگم آیفون همه چیز رو استاندارد میاره و چیز غیر استانداردی توش نمیبینید
    منظور من از ریختن برنامه ها این بود که اگه جیلبریک نکنم نمیتونم برنامه بریزم روش درسته؟!چون باید پولی از آیتیونز بخرم.دوستم جیلبریک نکرده داده بیرون براش 200-300 تا برنامه و بازی ریختن 50 تومن گرفتن ازش
    در مورد جیلبریک هم میشه توضیح بدید که مثلا بعد از حیلبریک بخوایم ios رو به ورژن جدیدتر آپدیت کنیم نمیشه و حتما باید ریستور کنیم تا از حالت جیلبریک در بیاد بعد آپدیت کنیم؟نمیدونم چرا زیاد دوست ندارم جیلبریک کنم
    من منظورم اینه که فرض کنید در حالت عادی تو نت هستین و یه سایت باز کردین و با زوم کردن در تون سایت قسمتهایی از نوشته های متن از صفحه میزنه بیرون درسته؟browser اندروید برای اینکه نوشته ها در حالت زوم کردن نزنه بیرون از صفحه نوشته ها رو دوباره مرتب میکنه و نوشته هایی که بیرون از صفحه میوفتنو میاره خط زیری و اینجوری خودشو با زوم تطبیق میده و این خیلی مفیده
    یه چیز دیگه هم در مورد بلوتوث آیفونه و اونم اینه که نمیشه برای گوشیهای دیگه از طریق لبوتوث چیزی فرستاد یا گرفت و چه راه حلی داره؟چون بلوتوث واقعا چیز لازمیه و ضمنا تو message سرویس delivery هم نداره
    خلاصه بدجوری این عیباش رفته رو مخم اما بازم با خودم میگم که حتما نگهش میدارم و گوشی خودمو رد میکنم بره چون آیفون در هر حال یه چیز دیگه هست

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

منظور من از ریختن برنامه ها این بود که اگه جیلبریک نکنم نمیتونم برنامه بریزم روش درسته؟!چون باید پولی از آیتیونز بخرم.دوستم جیلبریک نکرده داده بیرون براش 200-300 تا برنامه و بازی ریختن 50 تومن گرفتن ازش
    در مورد جیلبریک هم میشه توضیح بدید که مثلا بعد از حیلبریک بخوایم ios رو به ورژن جدیدتر آپدیت کنیم نمیشه و حتما باید ریستور کنیم تا از حالت جیلبریک در بیاد بعد آپدیت کنیم؟نمیدونم چرا زیاد دوست ندارم جیلبریک کنم
    من منظورم اینه که فرض کنید در حالت عادی تو نت هستین و یه سایت باز کردین و با زوم کردن در تون سایت قسمتهایی از نوشته های متن از صفحه میزنه بیرون درسته؟browser اندروید برای اینکه نوشته ها در حالت زوم کردن نزنه بیرون از صفحه نوشته ها رو دوباره مرتب میکنه و نوشته هایی که بیرون از صفحه میوفتنو میاره خط زیری و اینجوری خودشو با زوم تطبیق میده و این خیلی مفیده
    یه چیز دیگه هم در مورد بلوتوث آیفونه و اونم اینه که نمیشه برای گوشیهای دیگه از طریق لبوتوث چیزی فرستاد یا گرفت و چه راه حلی داره؟چون بلوتوث واقعا چیز لازمیه و ضمنا تو message سرویس delivery هم نداره
    خلاصه بدجوری این عیباش رفته رو مخم اما بازم با خودم میگم که حتما نگهش میدارم و گوشی خودمو رد میکنم بره چون آیفون در هر حال یه چیز دیگه هست
    به Screen Shot هایی که ضمیمه کردم توجه کنید گویای مشکل شما در رابطه با Zoom در iPhone هستن

JailBreak کردن iDevice ها باعث Open Source شدن این دستگاه ها شده و علاوه بر نصب رایگان App ها امکان اضافه کردن هر کاربردی که در گوشی یا اون iDevice خاص به صورت پیشفرض وجود نداره رو شما به صورت یک بسته الحاقی اضافه کنید و استفاده کنید.

JailBreak کردن محصولات Apple بر خلاف برند های دیگه هیچ گونه ضرری برای سخت افزار ایجاد نمیکنه و هرچی هست لذت استفاده رو افزایش میده و بس.

نیاز هایی که شما مطرح کردید حتما نیاز به JB دارید اما خب باز کسانی هستن که به صورت Original استفاده میکنن و همین امکاناتی که Apple در اختیارشون میزاره براشون کفایت میکنه.

در مورد Delivery هم تمام ورژن ها به غیر از 5.01 بعد از JB این امکان رو دارن که بتونن Delivery رو داشته باشن .

Bluetooth هم مرتبط با JB هست و هنوز برای iOS 5 تا اونجایی که من میدونم Release نشده اما برای فریمور های قبلی همگی این امکان فراهم هست.

13. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

به Screen Shot هایی که ضمیمه کردم توجه کنید گویای مشکل شما در رابطه با Zoom در iPhone هستن

JailBreak کردن iDevice ها باعث Open Source شدن این دستگاه ها شده و علاوه بر نصب رایگان App ها امکان اضافه کردن هر کاربردی که در گوشی یا اون iDevice خاص به صورت پیشفرض وجود نداره رو شما به صورت یک بسته الحاقی اضافه کنید و استفاده کنید.

JailBreak کردن محصولات Apple بر خلاف برند های دیگه هیچ گونه ضرری برای سخت افزار ایجاد نمیکنه و هرچی هست لذت استفاده رو افزایش میده و بس.

نیاز هایی که شما مطرح کردید حتما نیاز به JB دارید اما خب باز کسانی هستن که به صورت Original استفاده میکنن و همین امکاناتی که Apple در اختیارشون میزاره براشون کفایت میکنه.

در مورد Delivery هم تمام ورژن ها به غیر از 5.01 بعد از JB این امکان رو دارن که بتونن Delivery رو داشته باشن .

Bluetooth هم مرتبط با JB هست و هنوز برای iOS 5 تا اونجایی که من میدونم Release نشده اما برای فریمور های قبلی همگی این امکان فراهم هست.
    یعنی بعدز از جیلبریک برای بلوتوث یا delivery برنامه ای هست که میریزیمو میشه از بلوتوث یا delivery استفاده کرد؟
    حالا گوشی اومد دستم اگه جیلبریک کردن ساده باشه و کار خاصی نخواد شاید انجامش دادم و خودمو راحت کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •