به نظر من خواسته معقولیه اگه کاربر اینترنت نامحدود با سرعت دلخواهش داشته باشه اما با همون تعرفه های جهانی.آقا مگه خرج در اروپا از اینجا گرونتر نیست پس چطور برا اونا میصرفه سرعت 1000مگ بدن اما نوبت ما میرسه دخل و خرج نمیخونه؟
بلی
خیر
به نظر من خواسته معقولیه اگه کاربر اینترنت نامحدود با سرعت دلخواهش داشته باشه اما با همون تعرفه های جهانی.آقا مگه خرج در اروپا از اینجا گرونتر نیست پس چطور برا اونا میصرفه سرعت 1000مگ بدن اما نوبت ما میرسه دخل و خرج نمیخونه؟
درصورت نامحدود من مخالف گرونتر شدن هستم تعرفه ها باید از تعرفه های مخابرات هم ارزونتر بشه
سلام خوب خدا روشکر یک حرکت خوب افتاد بلاخره برای اینترنت
الان دوستان از چه شرکتی شکایت انجام دادم لیست بدیدن ببینیم چی میشه
من خودم سپنتا کسی اینجا از سپنتا شکایتی کرده ؟!
آخی ...
بنده های خدا به فکر ماها بودن خودمون خبر نداشتیم ، میخواستن اینترنت "پرسرعت" بذارن داخل سبدمون !
واقعا نمیدونم چی بگم ، شرم آوره این قیمت ها و این وضعیت ...
خوب ما فقط باید قیمت آب و برق و بنزین و مواد خوراکی و این طور چیزهامون به قیمت جهانی باشه
سرعت اینترنتمون ، قیمت ماشین هامون ، تعرفه گمرکمون ، کیفیت کالاهامون و ... هیچ کدوم نباید هیچ هماهنگی با معیارهای جهانی داشته باشه ...
Last edited by The Dreadnaught; 05-09-2011 at 23:44.
نامحدودشدن اینترنت خوبه ...چون چیزی به نام اینترنت محدود وجود نداره ولی وقتی بخواد اینقدر گرون بشه کمی سخت است ! که هر کسی از اینترنت استفاده کنه!
این نامحدود با اون نامحدودی که من و شما می شناسیم فرق داره...
شما اگه 3 گیگ یا 6 گیگ می خریدید بهتون 2 برابر حجم میداد! مثلا 3 گیگ بخرید 6 گیگ میده، 6 گیگ 12 گیگ میده
1 گیگ رو همون 1 گیگ میده
مقررات جديد ارايه ADSL به كاربران
مدیرکل نظارت بر سرویسهای IT رگولاتوری گفت: بنا بر دستوالمعل نحوه ارائه ADSL که از سوی رگولاتوری منتشر شده، در صورت توافق رگولاتوری، منعی برای ارائه سرویسهای حجمی و زمانی از سوی شرکت ها وجود ندارد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخر هیچ فرقی نکرد!![]()
Last edited by Ghasem.M; 06-09-2011 at 09:57.
هیچ شرکتی نمیتونه از مخابرات ارزونتر بده حتی نمی تونن قیمتهایی که مخابرات می گیره رو بگیرن
تا زمانی که اجازه بدن خود شرکتها وارد کننده باشن این یه رقابت ناسالم و نا برابر هست![]()
تایید
ولی اگه اجازه بدن ISP ها خودشون پهنا وارد کتن اونوقت مخابرات Destroy میشه!
اونوقت شرکت زیرساخت مجبور میشه پهنای باندو خیلی خیلی ارزون کنه که اونطوری سرعت اینترنت شدیدا زیاد میشه (رقابت! و پهنای باند ارزون)
ارزو بر جوانان عیب نیست!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)