تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 57 از 103 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

به نظر من خواسته معقولیه اگه کاربر اینترنت نامحدود با سرعت دلخواهش داشته باشه اما با همون تعرفه های جهانی.آقا مگه خرج در اروپا از اینجا گرونتر نیست پس چطور برا اونا میصرفه سرعت 1000مگ بدن اما نوبت ما میرسه دخل و خرج نمیخونه؟

2. این کاربر از holyboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درصورت نامحدود من مخالف گرونتر شدن هستم تعرفه ها باید از تعرفه های مخابرات هم ارزونتر بشه

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام خوب خدا روشکر یک حرکت خوب افتاد بلاخره برای اینترنت
    الان دوستان از چه شرکتی شکایت انجام دادم لیست بدیدن ببینیم چی میشه
    من خودم سپنتا کسی اینجا از سپنتا شکایتی کرده ؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عبدالله فاتح در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایتنا، با اشاره به سوابق موضوع اینترنت پرسرعت نامحدود گفت: «در ابتدا که اینترنت پرسرعت راه‌اندازی شد، سرویس‌ها به صورت نامحدود به‌وجود آمدند.»

وی ادامه داد: «اما زماني كه رقابت ایجاد شد و از آنجا كه شرکت‌ها همه قصد داشتند که مصرف اینترنت را داخل سبد مصرفی خانواده‌ها بیاورند، و همه به دنبال این بودیم که بتوانیم به مصرف کننده سرویس اینترنت را به زیر قیمت ماهانه ۱۰هزار تومان ارائه بدهیم، کار به جایی رسید که بیاییم محدودیت حجمی بگذاریم که یک ظرفیت پهنای باند را به تعداد بیشتری از کاربران تقسیم نماییم.»
    آخی ...
    بنده های خدا به فکر ماها بودن خودمون خبر نداشتیم ، میخواستن اینترنت "پرسرعت" بذارن داخل سبدمون !

من از پارس انلاین اینترنت 128 3 ماهه با 9 GIG ترافیک داشتم که وقتی حجم اینترنتم تموم شد دیگه 1 گیگ همین طور شارژ کردم هی تموم میشد تا به 22 گیگ استفاده رسید حالا دیروز کلا روز قراردادی تموم شد که دیگه نمی شد کاریش کرد از پارس انلاین زنگ زدن گفتن که می خواید شارژ کنید گفتم اره ولی هنوز نرفتم پول بریزم یکی بگیرم چون می خوام بدونم این اول وضعیتش چجور میشه البته از اونور تو فکرشم نیان یهو از رانژه خارجش کنن که باید 25 تومن الکی پول بدم براش 10 تومن بابت نصب زورکی 15 تومن بابت رانژه

وقتی حساب کردم دیدم من 91000 تومن خرجم شده ای ول به ولش (36000 تومن هزینه 128 سه ماهه و 11 گیگ ترافیک هر گیگ 5000 تومن)

واقعا نمیدونم چی بگم ، شرم آوره این قیمت ها و این وضعیت ...

به نظر من خواسته معقولیه اگه کاربر اینترنت نامحدود با سرعت دلخواهش داشته باشه اما با همون تعرفه های جهانی.آقا مگه خرج در اروپا از اینجا گرونتر نیست پس چطور برا اونا میصرفه سرعت 1000مگ بدن اما نوبت ما میرسه دخل و خرج نمیخونه؟
    خوب ما فقط باید قیمت آب و برق و بنزین و مواد خوراکی و این طور چیزهامون به قیمت جهانی باشه
    سرعت اینترنتمون ، قیمت ماشین هامون ، تعرفه گمرکمون ، کیفیت کالاهامون و ... هیچ کدوم نباید هیچ هماهنگی با معیارهای جهانی داشته باشه ...
    Last edited by The Dreadnaught; 05-09-2011 at 23:44.

6. 3 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه HOPE666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نامحدودشدن اینترنت خوبه ...چون چیزی به نام اینترنت محدود وجود نداره ولی وقتی بخواد اینقدر گرون بشه کمی سخت است ! که هر کسی از اینترنت استفاده کنه!

8. این کاربر از HOPE666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

نامحدودشدن اینترنت خوبه ...چون چیزی به نام اینترنت محدود وجود نداره ولی وقتی بخواد اینقدر گرون بشه کمی سخت است ! که هر کسی از اینترنت استفاده کنه!
    این نامحدود با اون نامحدودی که من و شما می شناسیم فرق داره...

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

من از پارس انلاین اینترنت 128 3 ماهه با 9 GIG ترافیک داشتم که وقتی حجم اینترنتم تموم شد دیگه 1 گیگ همین طور شارژ کردم هی تموم میشد تا به 22 گیگ استفاده رسید حالا دیروز کلا روز قراردادی تموم شد که دیگه نمی شد کاریش کرد از پارس انلاین زنگ زدن گفتن که می خواید شارژ کنید گفتم اره ولی هنوز نرفتم پول بریزم یکی بگیرم چون می خوام بدونم این اول وضعیتش چجور میشه البته از اونور تو فکرشم نیان یهو از رانژه خارجش کنن که باید 25 تومن الکی پول بدم براش 10 تومن بابت نصب زورکی 15 تومن بابت رانژه

وقتی حساب کردم دیدم من 91000 تومن خرجم شده ای ول به ولش (36000 تومن هزینه 128 سه ماهه و 11 گیگ ترافیک هر گیگ 5000 تومن)
    شما اگه 3 گیگ یا 6 گیگ می خریدید بهتون 2 برابر حجم میداد! مثلا 3 گیگ بخرید 6 گیگ میده، 6 گیگ 12 گیگ میده
    1 گیگ رو همون 1 گیگ میده

11. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مقررات جديد ارايه ADSL به كاربران

مدیرکل نظارت بر سرویس‌های IT رگولاتوری گفت: بنا بر دستوالمعل نحوه ارائه ADSL که از سوی رگولاتوری منتشر شده، در صورت توافق رگولاتوری، منعی برای ارائه سرویس‌های حجمی و زمانی از سوی شرکت ها وجود ندارد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر هیچ فرقی نکرد!
    Last edited by Ghasem.M; 06-09-2011 at 09:57.

13. این کاربر از Ghasem.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

درصورت نامحدود من مخالف گرونتر شدن هستم تعرفه ها باید از تعرفه های مخابرات هم ارزونتر بشه
    هیچ شرکتی نمیتونه از مخابرات ارزونتر بده حتی نمی تونن قیمتهایی که مخابرات می گیره رو بگیرن
    تا زمانی که اجازه بدن خود شرکتها وارد کننده باشن این یه رقابت ناسالم و نا برابر هست

15. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

هیچ شرکتی نمیتونه از مخابرات ارزونتر بده حتی نمی تونن قیمتهایی که مخابرات می گیره رو بگیرن
    تا زمانی که اجازه بدن خود شرکتها وارد کننده باشن این یه رقابت ناسالم و نا برابر هست
    تایید
    ولی اگه اجازه بدن ISP ها خودشون پهنا وارد کتن اونوقت مخابرات Destroy میشه!
    اونوقت شرکت زیرساخت مجبور میشه پهنای باندو خیلی خیلی ارزون کنه که اونطوری سرعت اینترنت شدیدا زیاد میشه (رقابت! و پهنای باند ارزون)

ارزو بر جوانان عیب نیست!!

17. 2 کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •