اين GA-8N- SLI دو نوع داره Quad Royal يا Royal ....
شما كدوم رو مي خوايد ؟
-------------------------------
البته من دقت كردم كه Royal ش Pentium D رو ساپورت نمي كنه .
و قيمت Quad Royal ش 156 دلار هستش ....
اين GA-8N- SLI دو نوع داره Quad Royal يا Royal ....
شما كدوم رو مي خوايد ؟
-------------------------------
البته من دقت كردم كه Royal ش Pentium D رو ساپورت نمي كنه .
و قيمت Quad Royal ش 156 دلار هستش ....
Last edited by Gabana; 04-07-2006 at 10:17.
نه چيزي تهش نداره.فقط هموته: GA-8N-SLI rev1.1
قيمتشم ميگن 95 تومنه
به نظر من از نظر امكانات سخت افزاري تفاوت خاصي با هم ندارن و هر دو در يك رده هستن .
شايد بهتر باشه كسي كه اين مدل ها رو امتحان كرده بياد و نظر بده . و گر نه برتري چشمگير از لحاظ امكانات سخت افزاري ندارن .
شما اگه بگي كدوم پنتيوم دي را مي گي تا من براش مادروبرد بگم يعني 2.6 يا 2.8 يا ...
1- شهریار جان من که این مادربورد رو 1000 بار معرفی کردم و دوباره شما میای لینک میذاری...
2- دوست عزیز شما هم از GA-8i945P-g بگیری بهتره چون فکر کنم اون یکی از چیپ nForce استفاده میکنی برای همین چون چیپ های اینتل با CPU هاش سازگاری بیشتری داره اونو بگیری بهتره
من يه مطلبي شنيدم اينكه:
مادربورداي chipst intel به خاطر داشتن raid در پورت ATA فقط از IDE 1,2 براي cd,dvd ميشه استفاده كرد وبقيه IDE ها فقط براي هارد هستش.بنابراين فقط 2 تا درايو نوري روشون ميشه نصب كرد
درسته؟
D 805 منظورمه.
ولي به سازگاري باشه اصلا مادربورهاي برند intel بگيريم كه بايد سازگاريش بيشتر باشه نه؟
براي اين سي پي يو اين ها هست :
Asus - P5ld2 Se : 110تومن
Gigabyte - 8i945pl-g:90تومن
Gigabyte - 8i945p-g : 105تومن
حالا كدومشون را مي خواي من نظرم اولي هست.
ضمنا مطمئن باش كه چيپ ينتل خيلي بهتره تا نفورس براي اينتل و سازگاري بيشتري داره و شناخته شده تره.
سلام
در بخش مقالات و اخبار پردازنده ها مطلبي در مورد چيپست هاي Conroe Support و نتيجه بحث دو شب پيشمون قرار دادم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)