نه والا
پیکسل سوخته نداشـته باشه
صداش رو چک کن و فیلم برداری و تصویر برداری
هندز فری رو چک کن و دیگر هیچ
نه والا
پیکسل سوخته نداشـته باشه
صداش رو چک کن و فیلم برداری و تصویر برداری
هندز فری رو چک کن و دیگر هیچ
ببخشید؛ نمیدونستم. البته هنوز هم باورم نمیشه. خاموش یعنی برق توش نیست. shut down
حالا چطوری بازهم آلارم را میزنه؛ عجیبه!
شما مطمئنی حالتی شبیه استندبای نیست؟ من نوکیا نداشتم. ولی رفتم تو سایت GSMArena راهنمای نوکیا C5-03 را خواندم.
برای آلارم یه حالتی داره بنام Snooze. میگم نکنه منظور شما اونه؟
منم قبلن گوشی نوکیا n97داشتم آلارم تنظیم میکردی واسه صبح زنگ بزنه بعد گوشی خاموش میکردم سر همون ساعت گوشی زنگ میزد
snoozeهم که شما میگی یک قابلیته وقتی زنگ زد ا میتونی تعیین کنی بعد 5دقیقه دوباره زنگ تکرار کنه یا نه من گوشی قبلیم xperia arcتست نکردم ولی عجیبه برام اگه چنین چیزی نداشته باشه گوشی![]()
نه این خاصیت تو گوشیهای دیگه هم هست (سونی اریکسون قدیمی که سیستم عامل جاوا دارند و......)ولی متاسفانه این گوشیها ندارن که خودش یه ایراده !!!
------------------------------
راستی اینم که دوستان تعجب میکنن برای اینکه تا حالا به فکرشون نرسیده گوشی رو آلارم بزارن وخاموشش کنن!!!
Last edited by TIG3R; 28-05-2012 at 18:37.
دوستااااااااااااان!!!
بیاید یه کم بازی و برنامه در مورد این گوشی بذاریم.
منم خودم اولیشو گذاشتم.باور نمیکنی این پایینه!!
Gangstar RIO
گیم لافت یکی از شرکت هایی است که طی این مدت، بازی های بی نظیری را برای سیستم عامل اندروید منتشر کرده است و عده ای از هواداران اندروید، گیم لافت را برترین شرکت سازنده بازی های HD برای اندروید می دانند. اگر شما نیز از آن دسته هستید پس بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را از دست ندهید. این بازی که در سبک سری گیم های GTA ساخته شده، تمام نیاز های شما برای انجام یک بازی اکشن/ماجرایی را برطرف میکند. میتوانید آزادانه در شهر گردش کنید، ماشین بدزدید و در خیابان های شهر اتومبیل رانی کنید. میتوانید اسلحه های مختلف بخرید و همه اعم از مردم عادی و دشمنان خود را قتل عام کنید. یکی از ویژگی های فوق العاده Gangstar Rio: City of Saints، داشتن قسمتی برای خلبانی و پرواز با هواپیماست. در شهر ریو، گانگستر شوید.>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسیر کپی : SD card: \ android \ data
- دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- ورژن : برای اندروید 2.2 و بالاتر
- رمز : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این بنده خدا درست میگه تو گوشی های جاوای سونی اریکسون اینجوری بود وقتی که گوشی خاموش باشه الارم میزد الانم حکایت اندروید ولی فک کنم آب ی از اندروید واست گرم بشه![]()
بشینید سورس دستکاری کنید بشه
آندروید که شیر تو شیره![]()
عزیز SOONZE یک چیز دیگه هست...
گوشی های نوکیا اگر خاموش باشند یا حتی به خاطر باطری کم خاموش شده باشند ALARM رو میده!!
خدا وکیلی خیلی مسخرس خیلی !
گوشی دوره بوق روشن میشد آلارم میزاشتی،خاک تو سر اندروید ! واقعا فاجعس اگه همه اندرویدی ها اینجوری باشن
بگردین تورو خدا یه نرم افزاری چیزی معرفی کنین بهم بدین،الان من به شدت ناامید شدم،قیافم اینجوریه![]()
شوخی میکنی پوریا ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)