سپنتا داران عزیز هم پیگیری کنن
پیشگامان اصفهان با کمال پر رویی نزاشته ! بعد میگه ما همون ماهی 30 تومن نامحدود میدیم !
چطوری پی گیری کنیم اخه هیچ کدوم از دوستان که از این شرکت میگره نمیاد جلو خودم تنهایی برم
چی کار باید بکنم البته من خودم که فایده نداره دوستانی میتون کمک کنن بگن این شرکت یک تکونی بهش بدیم
کلا به نظر من کل ISP یک لیست کنیم هر کدوم سرویس اجرا نکردن بریزیم رو سرشون![]()
![]()
دوستان گرامی و عزیز شما مثل اینکه دولت خودمون رو هنوز نشناختید
این چه سازمانی هست که برای بهبود بخشیدن به سرعت اینترنت کاربران باید زنگ بزنیم و شکایت کنیم تا اینکه حالا عملی بشه ؟ اگر کسی زنگ نزنه یعنی همه راضی هستن از اینترنت ؟ بهتر اول از خودشون شروع کنن که برن ببین سرعت بچه هاشون تو خونه چقدره و بعد تصمیم گیری بکنن . یعنی اینها از سرعت اینترنت کشور خبر ندارن ؟
یکی از کارکنان آی اس پی اینجا که شهر خیلی کوچیکی هست ( گیلان) با پررویی تمام به من میگه : من الان وایرلس وصل کردم سرعت عالیه و هر چی میخوای بده من دانلود کنم واست . موندم با چه رویی داره این حرف رو میزنی عوضی .
بعد از اینکه به فرض شکایت کردیم باید بریم آی اس پی و اونجا هم مدیر شرکت میگه آقای فلانی ما پهنای باند کمی داریم و فلان و بهمان و از این حرفها چهار تا بار ما میکنه و به اصطلاح چهار تا حرف تخصصی هم میزنن و فکر میکنن گوشهای ما هم درازه و برمیگردونن ما رو سر جای اولمون . خودتون رو خسته نکنید . دوست من از شرکت لایزر تهران داره میگیره برای 32 کیلوبایت دانلود در ثانیه ی نامحدود ماهی 70 هزار تومن میده . به نظرتون این واقعا انصافه . بخور بخور راه انداختن واسه خودشون
اونور دنیا اینترنت پرسرعت مگابایتی حق مسلم یک خانواده خارجی هست و ما باید اینجا از طریق کابلهای پهنای باندی که از زیر جلبگهای خلیج فارس رد میشه باید فایلی 10 مگابایتی رو در 10 دقیقه که در این زمان اونوری ها در این مدت زمان 2 تا فیلم با کیفیت میگیرن 16 کیلوبایت 16 کیلوبایت دانلود میکنیم حالا اونم هم مبادا وسط راه ایترنت قطع نشه
خلاصه بگم دلتون رو خوش نکنید . در یه تاپیکی هم در رابطه به این موضوع گفتم که میخوان کاری کنن که ما از دنیای مجازی خداحافظی کنیم . من دیگه اعصاب گرفتم و کسی برای حرف من و شما ارزش قائل نیست
مطمئن باشید اینها که میرن و میگن مرگ بر آمریکا و مرگ بر آمریکا خودشون تو آتیش جهنم میسوزن اما قبلش برن یه سری به سایت netindex.com بندازن و رتبه کشورشون رو ببین
Last edited by nits; 24-09-2011 at 23:01.
شاید برای محبوبیت 20:30 و دولت باشه که بگه ما حلش کردیم مشکل محدودیت سرعت و حجم را![]()
یه سوالی از دوستان داشتم
تا حالا چند نفر از سرویس های جدید خریداری کردند ؟
لطفا کسانی که خریداری کردند
نام شرکت و سرویس خودشون رو به همراه یه تست اسپید تست قرار بدن![]()
خوب این لیست من کاملش کنید
سپنتا
داتک
پارس انلاین
اسیا تک
ارتباطات فن آوا
اوراکل
شاتل
پیشگامان توسعه
ندارایانه
افرانت
ندا گستر صبا
آریا سپهر
رسپینا
شهراد
دیگه اضافه کنید .... و کدوم اجرا کردن
شاتل با اجرا نکردن قانون جدید واقعا نشون داد که تا چه حد در جریان دست های پشت پرده دخیله!!!
کسانی که از این شرکت سرویس دارن با این وضعیت به خود وزیر هم شکایت کنن فکر نکنم به جایی برسن!
مملکته گل و بلبل یعنی همین. واقعا کجای دنیا اینطور با قانون بازی میشه ؟!!
من مدتی پیگیر این بحث اینترنت بدون محدودیت دانلود هستم نظرات موافق و مخالف دوستان رو خودنم و برای همین پست هم فقط عضو شدممن نمیدونم چرا هیچکس متوجه اتفاقی که میخواد بیفته نیست؟؟ چرا همه دارن در مورد ضریب 1 به 10 صحبت میکنند؟در حال حاضر هم کسانی که چه سرویس حجمی و چه سرویس نامحدود دارند هم از همین ضریب استفاده میکنند و اکثر ISP ها برای کار(سرویس بهینه) خودشون ضریب رو روی 1 به 8 گذاشتن البته بستگی به منطقه شما هم داره بعضی مناطق تعداد کاربر ها کمتره و به نسبت این ضریب پایین تر
اون دوستانی که سنگ محدود رو به سینه میزنن و میگن سرویس نامحدود بده! اگر اون ISP نمیتونست ساپورت کنه چطوری میومد حجم اضافه میفروخت؟؟ حالا مشکل ISP هست که باید اون رو دیگه نفروشن و رایگان بدن واسه همین هم مقاومت میکنن.
ضمنا اگر یک شرکت بیاد و بیش از مقداری که خودش پهنای باند داره کاربر اضافه کنه (فارغ از بود یا نبود این طرح) نمیتونه پاسخگو باشه چون پیش فرض ارایه سرویس به مشتری در نظر گرفتن اوج ترافیکه و هر شرکتی که میخواد سرویس خوب رو ارایه بدهد میزان مشتری و پهنای باند خئوش رو تو زمان اوج ترافیک در نظر میگیره
برای سرویس های غیر اشتراکی هم یک یه یک در نظر گرفته میشه که قیمتهای خاص خودش رو داره و اصلا با این سرویس بحث و قیمتش جداست!
اما جمع بندی کلی این که این طرح در حال حاضر داره اجرا میشه اما فقط از کاربرها داره پول بابت ترافیک دریافت میشه و با اجرای این طرح قراره نشه
برای همین هم ISP ها مقاومت میکنن و سعی دارن این طرح رو به ضرر کاربر ها نشون بدن! وگرنه در تمام دنیا اینترنت به همین شکل و با سرعت بالاتر داره ارایه میشه حتی در افغانستان. نمیهواهم از دوستان این مطلب رو به دلیل این که در این پست میخونه قبول کنه هر کسی میتونه یه مقداری جستجو کنه و بعد خودش تصمیم گیری کنه و احساسی قضاوت نکنه!!
پ.ن :برخی از شرکتها برای اینکه حجم بیشتری رو بتونن بفروشن میان و سرعت دانلود رو برای حتی کاربر های 128 باز میکنن این کار دو تا حست داره براشون اول اینکه کاربر ها تعریف کنن که سرعت دانلود 128 فلان شرکت زیاده و هم اینکه شما زودتر ترافیکتون رو تموم کنید و دوباره بخرید پس با این حساب میبینید که هم بسترش آماده است و هم با دانلود زیاد سایر کاربرها از شرعت بقیه کم نمیشه !!
تا االان فک میکردم پارس خره
الان دیدم نه خر تر از پارس هم هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)