دانلود درایور گرافیک نسخه بتا GeForce 285.79 Driver Beta
کد:
شما این درایو رو نصب کن ببین درست میشه.برای من بهتر شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود درایور گرافیک نسخه بتا GeForce 285.79 Driver Beta
کد:
شما این درایو رو نصب کن ببین درست میشه.برای من بهتر شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نقل از کاربران سایت:
برای اجرای بازی ها با گرافیک nVidia رو لپ تاپ های دو گرافیکه باید روی آیکن بازی کلیک راست کنید و گزینه Run With Graghic Processor و اونجا گرافیک nVidia رو انتخاب کنید.
اگه که میخوای همیشه با گرافیک nVidia اجرا بشه روی دسکتاپ کلیک راست کن NVIDIA Control Panel تا پنجرش باز بشه از قسمت سمت چپ Manage 3D Settings از قسمت سمت راست توی تب Global Settings اون بالا گرافیک Nvidia رو انتخاب کن و تو تب Program settings بالا برنامه یا بازی مورد نظر رو انتخاب و پایین گرافیک Nvidia رو انتخاب کن اگر اون برنامه یا بازی تو لیست نبود با کلید Add به آدرس نصب شده بازی برو و فایل اجرایی بازی رو انتخاب کن و در آخر هم Apply!
و اما مشکل PES :
الان تو اکثر تاپیکا دیدم همه این مشکل رو دارن که نمیتونن PES رو رو گرافیک High اجرا کنن
حالا راه حل:
به همون آدرس که بالا دادم برید
Nvidia Control Panel>Manage 3D settings>Program settings
حالا اینجا کلید Add رو بزنید و برید به آدرسی که PES نصب شده و اون فایل Setting رو که تنظیمات PES هست Add کنید و پایین گرافیک Nvidia رو انتخاب کنید و Apply! حالا براحتی میشه تو Setting بازی Quality رو روی High بزارید و حال بازی رو ببرید
merci ali jan felan ke behtar shode
سلام دوستان عزیز.
این مشکل هنگ کردن در این 2 بازی به دلیل مشکل درایور کارت گرافیک است که با این بازی ها مشکل و دارای باگ میباشد.
ورژن جدید درایور nvidia هم فقط و فقط برای رفع مشکل این بازی اراعه شده است و در اخبار خود nvidia خواندمش.
پس حتما نسخه 285.62 را دانلود کنید. همجنین بایدارت گرافیک را در nvidia cotrol panel برای این بازی روی high peformance nvidia proccesor قرار دهید.
نکته بسیار مهم: مشکل pes 2012 که باگش در درایور قبلی درست شده بود در این درایور ودباره خرابش کردند!!!!!!!!! پس این را مد نظر بگیرید که آپدیت درایور جدید دوباره pes را نمیتوان روی کارت گرافیک اصلیبا رزولوژن بالا بازی کرد.(دستشو درست کردن ولی زدن چشمشو کور کردن!)
سلام دوست عزیز. بالاخره برنامه را برایتان پیدا کردم. از اینجا دانلود و نصب کنید. ببینید مشکل حل میشود یا خیر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من نزدیک یه هفتس که این لپ تاپ رو خریدم.مدل l502x صفحه تاچ.تو سایت دل چک کردم ریفوربیش نبود.مشکلی که دارم اینه که بعداز اینکه ویندوز بالا میاد نزدیک 30ثانیه هنگی و کند هستش.بعدش خوب میشه.ایا این مشکل برا بقیه هم هستش؟
Last edited by erfandj; 20-11-2011 at 11:38.
آره مال منم اولش یکم کنده اما بعد درست میشه![]()
چطوره ؟؟ باطریش اذیت نمیکنه ؟ آخه 6 سلولیه...
آره باطریش خیلی زود شارژ خالی میکنه.بخصوص که صفحشم تاچه خیلی شارژ میبره.اما در کل خیلی ازش راضیم.بخصوص اسپیکرای قدرتمند jbl خیلی حال میده.من اول میخواستم asus n53sv بگیرم ولی چون دلار گرون شد قیمت اون خیلی بالارفت(خیلی بیشتر از بقیه مدلا آخه ایسوس واسه ا س ر ائ ی ل ه) منم dell xps رو انتخاب کردم و الانم خیلی از انتخابم راضیم.ضمنا اینم بگم که این کانفیکش تی وی کارت و بلوری نداره.اما در عوض سرعت سی پی یوش 2.2هست.ضمنا اینطور که متوجه شدم درایور کارت گرافیکشو باید اپدیت کنم.میشه بگید چجوری باید این کارو بکنم؟
دوستان این مشکل هنگ کردن دیگه داره خیلی اذیتم می کنه........جالبه موسم رو به usb3 که وصل کردم یه مدت درست شد!!!!
من اون نسخه بتا رو دانلود کنم؟!!!! مشکل کسی حل شده با این نسخه؟!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)