دو نفر از پنجره زندون به بیرون نگاه می کنند
یکشون گل و لای کوچه رو می بینه
و یکی دیگه ستاره های آسمون
دو نفر از پنجره زندون به بیرون نگاه می کنند
یکشون گل و لای کوچه رو می بینه
و یکی دیگه ستاره های آسمون
در صحنه زمین هیچ قلبی نیست که راضی باشد
مثل ایتالیایی
آنچه به مقصود می رساند
عزت واراده است نه تمنا و آرزو
؟
عشق
تنها گلی است که بی یاری فصل ها می روید
؟
خود پرست غیبت کسی را نمی کند
تنها فضیلت او همین است
لویس س هارپر
Last edited by salma_ar; 24-10-2007 at 15:36.
وقتی با یک انگشت به سوی کسی به هر دلیلی اشاره میکنید, خوب دقت کنید, چون سه انگشت دیگر تان به سمت خودتان است.
این از ناشناس نیست از لویس نیزر هست و درصفحه قبل هم گفته شده .اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/quote]
باید هدف این باشد، که در دیرترین زمان ممکن، جوان بمیرید.{اشلی مونتاگ}
کسانی که از شما تنفر دارند، زمانی خواهند یافت، که شما نیز از ان ها متنفر شوید.{ریچارد نیکسون}
باور به نا ممکن بودن چیزی ، ان را ممکن خواهد ساخت.{مثل فرانسوی}
بهترین کارها این است که در جوانی دانش آموزی و در پیری به کار بندی.
بوذر جمهر
خنده بزرگترین اسلحه در جنگ زندگی است.
سقراط
من از عاداتی که روح و قلب من را در بر گرفته اند متنفر هستم. ولی در فراخنای قلب و روحم شاکر مصائب و شک ها و بیماری ها و مواردی دیگر که بیانگر عدم تکامل من هستند می باشم زیرا این مسائل صد ها درب برای فرار من از عادات فراگیر فراهم می آورند.
نیچه - فردریک
کسی که می خواهد روزی پرواز یاد بگیرد اول باید بیاموزد بایستد و راه برود و بدود و بجهد و برقصد. نمی توان به یکباره شروع به پرواز نمود.
نیچه - فردریک
چه بسیارند کسانی که با کلام کاهلانه خود مصیبت و فلاکت را به زندگی خود فرا خوانده اند.
اسکاول شین - فلورنس
جز تردید و هراس هیچ مطلب دیگری نمی تواند میان انسان و بزرگترین آرمان ها یا مراد های قلبش فاصله ایجاد نماید
اسکاول شین - فلورنس
ما قادر به ایجاد وقایع نیستیم بلکه فقط قادر هستیم که آن ها را بهبود بخشیم...... انسان معمولا" بیشتر تحت تاثیر احساسات خود است تا منطق و عقل. حوادث و وقایعی که بیشترین تههیج را ایجاد می نمایند بیشترین تاثیر را خواهند داشت.
ادمز - ساموئل
از کسانی که با شما مخالفند نترسید بلکه از کسانی بترسید که با شماموافقند ولی آنقدر جرات ندارندکه عدم موافقت خود را آشکارا به شما بگوید
ناپلئون بناپارت
اگر شاهین قادر است با یک حمله شکار خود را از هم متلاشی سازد، تنها به دلیل تنظیم مناسب زمان عملیات و رعد آسا بودن آن است. ((سان تزو - هنر جنگ آوری ))
راه نفوذ در ديگران، دانستن آرزوهايشان است.
(ويل کارنگي)
حرفي را بزن که بتوني بنويسي، چيزي را بنويس که بتوني امضا کني، چيزي را امضا کن که بتوني پاش وايسي.
(ناپلئون بناپارت)
زندگي آن چيزي است که براي تو اتفاق مي افتد، در حالي که تو سرگرم برنامه ريزي هاي ديگري هستي.
(جان لنون)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)