نفیلیم یه گونه از مخلوقاتن
حقیقتش منم زیاد به داستان شماره یک توجه نکردم، ولی آخرا که از بازی خوشم اومد توجه بیشتری به داستان کردم، چون واقعا عالی داشت پیش میرفت، مثل یه فیلم سینمایی
چیزی که تا الان دستگیرم شده:
در ابتدا دو گونه مخلوق وجود داشت، فرشتگان که بهشت (heaven) رو داشتن، و جنیان که جهنم(hell) مال اونا بود
این دو نوع موجود هم همیشه با هم در حال جنگ بودن، سه تا مجسمه پرقدرت هم برای ایجاد برابری بین این دو گونه بوجود اومده بود که به شورا معروف بود
بعد از مدتی، گونه سومی که انسان ها باشن بوجود اومد، فرشتگان و جنیان هم قصد کردن که به این مخلوقات تازه وارد تسط داشته باشن، تصمیم گرفتن که به زمین هم حمله کنن اما شورا مخالفت کرد
مدتها بعد گونه چهارمی به نام نفیلیم ها بوجود اومد، اولین نفیلیم هم که بوجود اومد ابسلوم بود
چهار سوار هم از همین گونه اند، war, death, strife, fury
بعضی جا ها میگن وار سرگروه این چهار سواره، بعضی جاها میگن نه، فقط قویتره، که البته واقعا هم هست
بعد از مدتی جنگ بین فرشته و جنیان به زمین هم کشیده شد، اینجا یه ابهام بوجود میاد که شورا وار رو به زمین فرستاد یا خود وار که خیلی سرکش بوده به زمین رفت واسه جنگ
البته من فکر میکنم دومی درست باشه، خلاصه وار شروع به مبارزه کرد با هر دو گونه و در آخر بازی بعد از کشتن رئیس جنیان ( که معلوم شد تمام این سال ها باعث و بانی جنگ بوده ) جنگ تموم شد
حالا دلیل زندانی شدن وار رو نفهمیدم، شاید بخاطر اینکه بدون اجازه شورا وارد جنگ شد و باعث طولانی تر شدن جنگ شد
ادامه اینکه بعدها tree of knowledge یا همون eden که قسمتی از بهشت بود به انسان عطا شد، نفیلیم ها که این وسط بی جایگاه بودن عصبانی شدن و توسط ابسلوم شورش کردن، دِث هم مجبور شد واسه ایجاد تعادل بین مخلوقات، داس خودش رو علیه رفقا و همنژادیهاش راست کنه و تک تکشون رو بکشه
ابسلوم برادر دث نبود، اینو دقت کنین، فقط با هم دوست بودن
بعدم که ابسلوم به corruption تبدیل شد و ادامه رو هم که دیدین
اینکه میگم وار قویتره چون تو نسخه یک وار وقتی خشمگین میشد به یه اژدهای قرمز تبدیل میشد و هرچی دشمن بهش ضربه میزد تاثیری روش نداشت، خونش کم نمیشد و بشدت هم ضرباتش قوی میشدن
اما دث که تبدیل میشه هم خونش کم میشه و هم ضرباتش معمولین