تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 57 از 598 اولاول ... 74753545556575859606167107157557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

sina2000@
    اگه میشه لطفا راجه به گرایش بیوتکنولوژی مهندسی شیمی در ارشد یک کم توضیح بدید.من بیشتر به تحقیق و کارهای نظری علاقه دارم و از مسایل زیستی هم خوشم میاد.(ولی به دلایلی نمی تونم بیوتکنولوژی بخونم و رشتمم ریاضیه)ولی اینکه توی کارخونه و کنار دستگاه کار کنم رو اصلا دوست ندارم.در ضمن با مکانیک هم همیشه مشکل داشتم و اصلا تو کتم نمی ره .حالا با این تفاسیر به نظر شما با این دید که ارشد می تونم وارد شاخه ی بیوتکنولوژی بشم(تازه اون هم در صورت زمینه ها ی مشترکشون)کار عاقلانه ایه که لیسانس مهندسی شیمی بخونم؟

به نظرتون چه رشته ای می تونه به درد من بخوره؟ خود شیمی خوبه؟
    رشته ی مهندسی شیمی کلا رشته ای هست که ریز بشه یا بیشتر در زمینه های کلانه؟
    سلام
    عرض کنم خدمت دوست خودم که من خیلی تو فضای ارشد نیستم ولی پسرخالم که خوند واسه ارشد میگفت بیوتکنولوژی قبولیش به نسبت راحتره در ارشد. البته خودش مهندسی شیمی گرایش آلی خوند.
    یه مدتی هم میگفتن در عسلویه کاروبار براش خیلی خوبه. ولی من خیلی از ارشدش خبر ندارم.ضمنا اینکه خودمم امسال به احتمال زیاد انصراف میدم.البته امیدوارم که بشه.
    مهندسای شیمی درواقع همون مهندسین مکانیکن ولی با یکم تفاوت. مثلا یادم میاد ما در ردس استاتیک فصل سه بعدیش رو نمیخوندیم و استادمون میگفت واسه بچه های مکانیکه که البته سختره. یکم رشته مکانیک سختره.
    رشته مهندسی شیمی در ارشد بله خیلی ریز میشه. مثلا در کارشناسی شما درسی بنام ترمودینامیک رو طول دو ترم میخونید و بعد در ارشد همین درس در فضای سه بعدی بررسی میشه.
    من خودم از این رشته خوشم نمیاد یعنی از اولشم خوشم نمیومد ولی چون اسم و رسم داشت رفتم که اشتباه کردم.
    درباره اینکه چه رشته ای بخونید هرکس نظر خودش رو داره ولی من اگر خودم دوباره میخواستم یکی از رشته های مهندسی رو انتخاب کنم میرفتم مهندسی صنایع.
    Last edited by F A R I D; 24-07-2011 at 18:56.

2. 5 کاربر از F A R I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

من اگر خودم دوباره میخواستم یکی از رشته های مهندسی رو انتخاب کنم میرفتم مهندسی صنایع.
    چرا؟ از چه نظر مهندسی صنایع بهتره؟ چه درسهایی از مهندسی صنایع جالب تره و بیشتر خوشت اومده؟ کلا از مهندسی صنایع بگو...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چرا؟ از چه نظر مهندسی صنایع بهتره؟ چه درسهایی از مهندسی صنایع جالب تره و بیشتر خوشت اومده؟ کلا از مهندسی صنایع بگو...
    من اصلا نگفنم بهتره فقط گفتم من انتخابش میکردم.
    در طول این دوسال با چنتا از بچه ها آشنا شدم که صنایع میخوندن.
    اول اینکه خیلی آسونتره.
    دوم درسای حفظی زیاد دارن. یه چیزی شبیه مدیریت هستش. من خودم درکل از درسای حفظی خیلی خوشم میاد. ضمن اینکه اسم مهندسی هم داره. البته درسای محاسباتی رو هم داره.
    وس وم کار براش بهتره. تو این مملکت فقط کافیه شما لیسانس داشته باشید.
    صنایع رشته ای هستش که هم اسم مهندسی داره و هم از بقیه آسونتره و هم بازار کارش بد نیست. هرچند بازار کار برای هیچ رشته ای خوب نیست درواقع اصلا کار نیست.

5. این کاربر از F A R I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

من اصلا نگفنم بهتره فقط گفتم من انتخابش میکردم.
    منظور منم این بود که چرا شما انتخابش کردی؟ منظور منم این نبود که چرا بهتره. ببخشید منظورمو درست بیان نکردم. از این به بعد باید تو انتخاب کلماتم بیشتر دقت کنم. اما خیلی ممنون بابت پاسختون.

...........................................
    راستی بچه ها یه سوال! این تخمین رتبه گزینه دو فقط مال کسانیه که گزینه دو شرکت کردن؟ من گزینه دو نبودم اگه فقط مال داوطلبای گزینه دو هست اگه اینجا گزینه دو ای داریم من درصدامو میگم اگه میشه برام داخل تخمین رتبه گزینه دو بزنید ببینید رتبم چند میشه. درصدای کنکور سراسری من ایناس: ریاضی 35 فیزیک 55 شیمی 65 زبان 70 سه تا عمومی رو هم نمیدونم دقیقا اما در بهترین حالت اینه ادبیات 65 عربی 65 دینی 65 و در بدترین حالت اینه ادبیات 50 عربی 50 دینی 50 اگه میشه در هر دو حالت برام تخمین رتبشو بزنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه howhow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

2

سلام
    عرض کنم خدمت دوست خودم که من خیلی تو فضای ارشد نیستم ولی پسرخالم که خوند واسه ارشد میگفت بیوتکنولوژی قبولیش به نسبت راحتره در ارشد. البته خودش مهندسی شیمی گرایش آلی خوند.
    یه مدتی هم میگفتن در عسلویه کاروبار براش خیلی خوبه. ولی من خیلی از ارشدش خبر ندارم.ضمنا اینکه خودمم امسال به احتمال زیاد انصراف میدم.البته امیدوارم که بشه.
    مهندسای شیمی درواقع همون مهندسین مکانیکن ولی با یکم تفاوت. مثلا یادم میاد ما در ردس استاتیک فصل سه بعدیش رو نمیخوندیم و استادمون میگفت واسه بچه های مکانیکه که البته سختره. یکم رشته مکانیک سختره.
    رشته مهندسی شیمی در ارشد بله خیلی ریز میشه. مثلا در کارشناسی شما درسی بنام ترمودینامیک رو طول دو ترم میخونید و بعد در ارشد همین درس در فضای سه بعدی بررسی میشه.
    من خودم از این رشته خوشم نمیاد یعنی از اولشم خوشم نمیومد ولی چون اسم و رسم داشت رفتم که اشتباه کردم.
    درباره اینکه چه رشته ای بخونید هرکس نظر خودش رو داره ولی من اگر خودم دوباره میخواستم یکی از رشته های مهندسی رو انتخاب کنم میرفتم مهندسی صنایع.

عزیزم چی میگی!؟؟مهندسی شیمی اصلا گرایش آلی نداره و نداشته!!!

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

راستی بچه ها یه سوال! این تخمین رتبه گزینه دو فقط مال کسانیه که گزینه دو شرکت کردن؟ من گزینه دو نبودم اگه فقط مال داوطلبای گزینه دو هست اگه اینجا گزینه دو ای داریم من درصدامو میگم اگه میشه برام داخل تخمین رتبه گزینه دو بزنید ببینید رتبم چند میشه. درصدای کنکور سراسری من ایناس: ریاضی 35 فیزیک 55 شیمی 65 زبان 70 سه تا عمومی رو هم نمیدونم دقیقا اما در بهترین حالت اینه ادبیات 65 عربی 65 دینی 65 و در بدترین حالت اینه ادبیات 50 عربی 50 دینی 50 اگه میشه در هر دو حالت برام تخمین رتبشو بزنید.
    بله اینجا گزینه دویی هستن. یکیش خودم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

بله اینجا گزینه دویی هستن. یکیش خودم.
    خوب اگه میشه برام تخمین رتبشو بزن. معدل کتبی هم اگه میخواد 18.5 هست. (منطقه 2)
    Last edited by farhad1122; 24-07-2011 at 22:49.

داره خودمونی میشه sina3000m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    |-|-| ShIrAz CiTy |-|-| …………

پيش فرض

در بهترین حالت!: حدود نمره اکتسابی : 10070 حدود رتبه اکتسابی : 1300-1400
    در بدترین حالت!: حدود نمره اکتسابی : 9750 حدود رتبه اکتسابی : 1900-2000
    البته گزینه 2 معدل رو تاثیر نمیده.
    Last edited by sina3000m; 24-07-2011 at 23:10.

11. 2 کاربر از sina3000m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

البته گزینه 2 معدل رو تاثیر نمیده.
    خیلی خیلی ممنون.
    رشته ای که دوست دارم زیر 1100 میخواد. پس حتی در بهترین حالت هم قبول نمیشم! بازم ممنون...
    Last edited by farhad1122; 24-07-2011 at 23:24.

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اگه میشه در هر دو حالت برام تخمین رتبشو بزنید.
    خیلی خیلی ممنون. اما من منطقه 2 هستم.
    عزیز پیش بینی که دوستمون گذاشته،مربوط به منطقه 2 هست.
    منم اولش که دیدم تعجب کردم.گفتم شاید اشتباه کرده.ولی دیدم نه،درسته.
    به هر حال به نظر من با این درصدا رتبت 200 - 300 تا پایین تر از این چیزیه که گزینه 2 پیش بینی کرده.

راستی!عمومیات رو 57 گذاشتم شد این:.

حدود نمره اکتسابی :9890 حدود رتبه اکتسابی :1600-1700

14. این کاربر از ahmad72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •