تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 61 اولاول ... 747535455565758596061 آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 610

نام تاپيک: .:: رضــا یزدانــی ::.

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

متن آهنگ جديد و فوق العاده زيباي رضا یزدانی به نام ارث اجدادی

تو تمام سهمم از دنیایی خاک تو خونه ی اجدادیمه
    سندت خورده بنامم دیگه این همون جواز آزادیمه
    ..........
    پره زخمه ترکش و خمپارست هر وجب از خاک خوزستانت
    توی ذهن جنگلا سبز هنوز خاطرات میرزا کوچیک خانت
    ..........
    چهل ستونه توئه باعث میشه که نریزه سقف دنیا پایین
    واسه تو جونمونم میدیم ما عشق واقعی که میگن یعنی این
    هر کسی میخواد بفهمه عشق کافیه که مرد این میدون شه
    وقتی صحبت از تو باشه حتی یه جزیره هم میتونه مجنون شه
    صحبت از یه ملته یه قومه که میگه که من و تو کم هستیم
    می تونیم بگذریم از این خانم هر کدوممون یه رستم هستیم
    اونی که رو پرچمت اسمش هست همیشه هواتو داشت و داره
    حس خوبی داره آدم وقتی که روی خاک تو قدم میزاره
    توی ادمای این آبادی پر از عشق و غیرت و احساسه
    هر کسی تاریخ و خونده باشه سربدارانتو خوب میشناسه
    هر کسی تاریخ و خونده باشه قصه گذشتتو میدونه
    تو خلیج فارسی داری که فارس هست و فارس میمونه
    ..........
    ..........

Last edited by Malware; 16-08-2014 at 09:54.

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

در گفت‌وگو با سایت «موسیقی ما» مطرح شد؛

رضا یزدانی: آلبوم جدیدم با هفت آلبوم قبلی تفاوت‌های زیادی دارد

موسیقی ما – اگر مدتی‌ست که خبرهای کمی از «رضا یزدانی» می‌شنویم به این دلیل است که او ایام پرترافیکی را پشت سر می‌گذارند. از یک سو در تدارک برگزاری کنسرت سوم شهریور است و از سویی دیگر مراحل ضبط و تولید آلبوم جدید خود را دنبال می‌کند. از جدید‌ترین فعالیت او هم که چند وقتی است در فضای مجازی خبرساز شده است نباید غافل شد. رضا یزدانی اخیرا در کسوت یک کارگردان ظاهر شده است و پس از حضور در تئا‌تر و سینما این جدید‌ترین تجربه وی در مقوله تصویر است.همچنین قطعه « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » با صدای وی نیز شب گذشته منتشر شد. این سوژه‌ها بهانه‌های خوبی بودند تا به سراغ خواننده آلبوم «ساعتا خوابن» برویم و گفت‌وگویی داشته باشیم:

• *چه برنامه‌هایی برای کنسرت سوم شهریور دارید؟

با مدلی‌هایی که برای این برنامه آماده کرده‌ایم حدود بیست قطعه اجرا خواهد شد. یک قطعه جدید هم داریم که قرار است برای اولین بار در این کنسرت اجرا کنیم. یک سری از کارهای قدیمی‌تر مثل «مش رمضون» و «اتاق یخ زده» و... که در کنسرت‌های یکی دو سال اخیر شنیده نشده بودند را هم در کنداکتور برنامه قرار داده‌ایم.

• *در قسمت بصری کنسرت هم شاهد تغییراتی خواهیم بود؟

چند تصویر جدید داریم که برای این کنسرت آماده شده است. تقریبا در هشتاد درصد قطعات کنسرت‌های ما با تصویر همراه است و این تصاویر جدید که آماده کرده‌ایم هم متفاوت خواهد بود. مشغول برنامه ریزی برای انجام تغییرات عمده در دکور برنامه هم هستیم و اگر امکان داشته باشد با دکوری کاملا متفاوت نسبت به اجرای برنامه اقدام می‌کنیم.

• *یکی دیگر اتفاقات خبرساز در مورد شما این است که ظاهرا به تازگی یک فیلم کوتاه کارگردانی کرده‌اید. در این مورد کمی توضیح دهید.

یک جشنواره فیلم‌های کوتاه موبایلی در تهران است که دومین دوره آن امسال برگزار خواهد شد. این بار بخشی به نام نگاه هنرمند داشتند و از ده هنرمند دعوت به عمل آمد که فیلم کوتاه بسازند. «فرهاد آییش»، «آتیلا پسیانی»، «بابک حمیدیان»، «فاطمه معتمدآریا»، «نیکی کریمی» و «بهروز غریب‌پور» دوستانی هستند که در حال حاضر اسامی آن‌ها را به خاطر دارم و در این بخش حضور دارند. من هم یکی از آن ده هنرمندی هستم که ساخته خودم را ارائه کردم و فیلمی که کارگردانی کرده‌ام به زودی اکران خواهد شد.

• *این فیلم چند دقیقه است و موضوع آن چیست؟

اگر اجازه بدهید تا زمان اکران فیلم در این جشنواره در مورد موضوع آن صحبت نکنیم. فیلم‌ها باید بین دو تا هفت دقیقه باشند که از حداکثر زمان استفاده کردم و اثر من هفت دقیقه است.

• *امکان دارد که روزی هم کارگردانی فیلم بلند انجام دهید؟

خیر. این هم یک تجربه جذابی بود که انجام دادم. کار جالب و دوست داشتنی بود. هیچگاه اینقدر در مراحل تولید درگیر نمی‌شدم ولی این بار ناچار بودم که حواسم به تمامی ابعاد پروژه باشد.

• *خبری از حضور شما در عرصه بازیگری سینما هم هست؟

به احتمال زیاد امسال در دو پروژه سینمایی حضور خواهم داشت.

• *آلبوم جدید در چه مرحله‌ای قرار دارد و چه جزئیاتی از آن را می‌توانید بگویید؟

هشتاد درصد ضبط آلبوم جدید به اتمام رسیده است و بیست درصد ضبط و میکس و مستر کار‌ها باقی مانده است. تنها توضیحی که می‌توانم فعلا ارائه کنم این است که این آلبوم با هفت آلبوم قبلی من کاملا تفاوت دارد. آهنگسازی‌ها توسط خودم انجام شده است و «میلاد عدل»، «بهروز پایگان»، «محمد خرمی‌نژاد» و «شهروز بردوده» هم در بخش تنظیم حضور دارند. یک پکیج ویدئویی آماده انتشار هم دارم که شامل ده ویدئو است و طی این سه سال به مرور ضبط کرده‌ایم. این ده ویدئو برگزیده‌ای از تمام آلبوم‌های من است.

• *پس احتمال دارد که امسال در بازار موسیقی دو آلبوم داشته باشید؟

روند تولید این دو مجموعه را پیگیری می‌کنم و چنین احتمالی هم وجود دارد.

• *برنامه‌ای برای اجرا در شهرستان‌ها هم قطعی شده است؟

تا پیش از محرم و صفر به حدود ده شهر سفر خواهیم کرد. بندرعباس، رشت، کرمانشاه، کرمان، ساری و اهواز برخی از شهرهایی هستند که پیرامون برگزاری کنسرت در حال رایزنی هستیم. هنوز تاریخ خاصی قطعی نشده است و به زودی اطلاع رسانی‌های لازم انجام خواهد شد.

3. 3 کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دانلود آهنگ جدید رضا یزدانی بنام چکه نور
    ترانه : یغما گلرویی ، تنظیم : محمد خرمی نژاد
    این آهنگ تیتراژ فیلم خط ویژه می باشد.

متن آهنگ جدید رضا یزدانی بنام خط ویژه :
    حسابم رسیدست حسابم پُره یکی داره اینجا نفس می بُره
    یکی دم به دم نونش آجر میشه یکی آجر ِ دیوارو میشمره
    تو این شهر دلگیر ِ خاکستری که یه ترس دائم کناره منه
    بذار پشت عطر تو پنهون بشم نگاه تو راه فراره منه
    من از جنگ ِ با زندگی خسته ام جهانم جهان ِ مجازی شده
    کسی که پی فتح خورشید بود به یک تکه ی نون راضی شده
    یکی داره خوابامو -- میکنه دلم یه دل ِ سیر رویا میخواد
    با شالت چشمامو ببندو بب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ن چه چیزای خوبی یادم میاد
    ما عشقو توی کوچه فهمیدیم جای خریدن سیبو دزدیدیم
    وقتی که شب ، ستاره گُم می کرد ما خواب بودیم و نمی دیدیم
    ما عشقو توی کوچه فهمیدیم جای خریدن سیبو دزدیدیم
    وقتی که شب ، ستاره گُم می کرد ما خواب بودیم و نمی دیدیم
    MP3 – 320
    MP3 – 128
    Last edited by NET DOCTOR; 10-09-2014 at 23:15.

5. 6 کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    یه سوال بود چند وقته میخوام بپرسم هی یادم میرفت
    اول اهنگ کافه بهشت با یک پیانوی فوق العاده زیبا شروع میشه میخواستم بدونم این پیانو اثر بزرگان پیانیست بوده یا اینکه نه ؟
    اگر این پیانو از اهنگ دیگه ای گرفته شده کسی میدونه اهنگ اصلی چی بود ؟ خیلی دوست دارم این پیانوش طولانی تر باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

12

گز کردن پاییز ، بو کردن برگها / یک استکان چایی، تو دل دل سرما

9. این کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

رضا یزدانی در اولین تور کنسرت خارج از ایران خود، در کشور استرالیا و در شهر های ملبورن و سیدنی به روی صحنه رفت.
    رضا یزدانی روز ۳ اکتبر در شهر ملبورن و روز ۴ اکتبر در شهر سیدنی با ارکستر استرالیایی خود به رهبری بهروز پایگان به روی صحنه رفت. این کنسرت ها با استقبال بسیار خوب ایرانیان ساکن این شهر همراه بود.

در این کنسرت «pat madden» نوازنده درامز، « RalphMarshall» نوازنده گیتار باس، « KristianPipitone» و «Daniel maher» نوازندگان گیتار الکتریک و «بهروزپایگان» نوازنده کیبورد و پیانو، رضا یزدانی را همراهی می کردند.

یزدانی در این دو شب قطعات محبوبش و پر طرفدارش از جمله «بلا تکلیف»، «اتاق یخ زده»، «حس تاریخ»، «هذیون»، «کجا گمت کردم»، «یخبندون قطبی چشمات»،«شمال»، «حافظ»، «آدم یه جاهایی رو مجبوره»،«تهران- طهران»، «یکم چای برای من بریز»، «مهتاب تو فانوس»،«ادامه بده»، «کوچه ملی»، «کافه نادری»،«حرف های بی مخاطب»، «دیونه» و مانند همیشه «خلیج فارس» را برای حاضرین اجرا کرد.

تهیه کنندگی این کنسرت به عهده گروه «فالش» بوده که به زودی شاهد برگزاری کنسرت های بیشتری توسط این گروه خواهیم بود .

Last edited by NET DOCTOR; 09-10-2014 at 20:05.

11. 2 کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بلاتکلیفی رضا یزدانی در اصفهان!

رضا یزدانی روزهای ۲۱ و ۲۲ مهر ماه و طی ۴ سانس در شهر زیبای اصفهان با هواداران خود دیدار کرد.
    یزدانی در این کنسرت قطعات بلاتکلیف، حس تاریخ، هذیون، کجا گمت گردم، داغ، مجبور، تهران-طهران، شمال، کوچه ملی، ادامه بده، هنوز دلم واسه تو، نوار، حرفای بی مخاطب و خلیج را اجرا کرد.

رضا یزدانی برای این کنسرت نیز یک دکور بسیار جذاب در نظر گرفته بود تا نشان دهد برای اجرا در شهرستان ها نیز برنامه های ویژه ای دارد.

مازیار احمدپور، میلاد عدل، محمد خرمی نژاد، آرش زمانیان، شهروز بردوده و ایمان جعفری پویان اعضای ارکستر رضا یزدانی را تشکیل می دادند.

محتوای مخفی: عکس ها 
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آیا رضا یزدانی خسیس است!!!!!!

«رضا یزدانی» از اصالت اصفهانیش گفت!

کنسرت «رضا یزدانی» به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان و علی اوجی در تالار فرشچیان شهر اصفهان در چهار سانس طی روزهای ۲۱ و ۲۲ مهر ماه برگزار شد. در این کنسرت میلاد عدل، ایمان جعفری پویان، آرش زمانیان، محمدخرمی‌نژاد، مازیار احمدپور، شهروز بهادر‌زاده بعنوان نوازنده رضا یزدانی را همراهی می‌کردند.
    رضا یزدانی در خلال این اجرا از اصالت اصفهانی خود و پدربزرگ اصفهانی خود صحبت کرد و از تمامی کسانی که برای انجام این اجرا زحمت کشیدن تشکر کرد، همچنین یزدانی قطعه داغ را به شهدای هشت سال دفاع مقدس اهدا کرد. قطعات بلاتکلیف، اتاق یخ زده، داغ، کجا گمت کردم، آدم یه جاهایی رو مجبوره، تهران طهران، کوچه ملی، هنوز دلم واسه تو تنگ می‌شه، ادامه بده، نوار، کی فکرشو می‌کرد، خلیج فارس برای این کنسرت در نظر گرفته شده بود. در خلال کنسرت، فول آلبوم رضا یزدانی، تی شرت و دستبند رضا یزدانی بفروش رسید. استقبال گسترده مردم اصفهان از این اجرا فوق العاده بود به نحوی که در یک روز اول و بدون هیچگونه تبلیغ محیطی در اصفهان تمام بلیط هاخریداری شد. نکته جالب این اجرا حضور دختر و همسر رضا یزدانی در کنسرت بود.

محتوای مخفی: عکس ها 
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنسرت رضا یزدانی در اصفهان (برای بزرگنمایی کلیک کنید)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنسرت رضا یزدانی در اصفهان (برای بزرگنمایی کلیک کنید)

15. این کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

در گفت و گو با موسیقی فارس مطرح شد:

آلبوم جدید رضا یزدانی آماده انتشار شد

موسیقی فارس-محمد عبدالهی: رضا یزدانی از آماده شدن آلبوم جدید خود برای انتشار خبر داد و گفت: این آلبوم تا پایان امسال منتشر و روانه بازار موسیقی کشور خواهد شد.

رضا یزدانی؛ خواننده راک خوان کشورمان در گفت و گو با موسیقی فارس ازآماده شدن آلبوم جدید خود برای انتشار خبر داد و در این باره گفت: این آلبوم شامل 14 قطعه موسیقی است که ملودی های آن توسط خودم آهنگسازی شده است . تنظیم های آن را نیز مانند همیشه به دوستان خود سپرده ام که از این میان می توان به میلاد عدل، بهروزپایگان،شهروز بردوده و پویا نیک پور نام برد.

وی همچنین گفت: در زمینه ترانه نیز از ترانه سرایانی همچون اندیشه فولادوند، مهدی ایوبی، عیلرضا باران و ... همکاری گرفته ام. اما هنوز عنوانی برای این آلبوم انتخاب نکرده ام.

این خواننده که پیش از محرم و صفر در استرالیا کنسرت داشته است، در ادامه تاکید کرد: میکس و مستر این آلبوم توسط محمدخرمی نژاد انجان شده است و توسط شرکت تصویرگستر پاسارگاد قرار است تا پایان امسال منتشر شود.

یزدانی درباره تور کنسرتهای خود بعداز محرم و صفر گفت: تور کنسرتهای من نیز بعداز محرم و صفر از تهران آغاز می شود و در بیش از 10 شهر برگزار خواهد شد.

از این خواننده تاکنون آلبومهای شهر دل،پرنده بی پرنده ،هیس،ساعت ۲۵ شب،ساعت فراموشی، خاطرات مبهم وساعتا خوابن منتشر شده و کنسرتهای مختلفی را در شهرهای مختلف ایران و جهان برگزار کرده است.

منبع : farsmusic

17. 5 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •