تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 103 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1029

نام تاپيک: Hitman: Absolution

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بلاخره منم خریدم ...

اول از ali_z051 باید تشکر کنم ... چون به مشکل خوردم توی اجرای بازی و پست صفحه ی قبلش رو خوندم و عمل کردم. بازی راحت اجرا شد

تو یه کلام بازی فوق العاده س ...
    فک میکردم قراره square enix گند بزنه تو بازی هیتمن ولی اینطور نشد و این نسخه خیلی خیلی جذاب تر و قشنگتر از نسخه های قبلیه.

لول یکو چند بار بازی کردم از بس دوست داشتم .
    میخوام قشنگ با حال و هوای بازی خو بگیرم بعدش برم سراغ لول های بعدی.

تا الان به نظرم از همه نظر بازی عالی بوده و کاملا جواب گوی فنای هیتمن و حتی غیر فنا هست !!

گیم پلی خیلی روونه ... بهترین سیستم کاور گیری رو تا حالا توی این بازی دیدم ... خیلی راحت و بدون دردسر.
    البته هنوز ac3 بازی نکردم چون شنیدم خیلی کاور گیریش جالبه.

گرافیک بازی خیلی خوبه و متاسفانه مشکل پورت شدنی که صحبتش بود توی pc صحت داره و باید تنظیمارو کم کرد تا 30 فریم بشه بازی کرد.
    ولی زیاد از کیفیت بازی کم نمیکنه و میشه لذت برد. محیط ها اینقد خوب و با جزئیات طراحی شدن که آدم دوس داره با دقت همه چی رو ببینه.
    موسیقی بازی فوق العاده س ... واقعا عالیه.
    تنها ایرادی که تا الان میتونم بگیرم ... همونطور که حمید گفت داستان بازی خیلی یهوییه !!
    و زیاد آدمو در گیر نمیکنه ... البته تا الان که مرحله اولم.
    و ایراد بعدی اون خانومه س که توی بازی راهنماییت میکنه و یه جورایی Hint بازیه.
    واقعا دلیل منطقی براش پیدا نمیکنم ... کاملا گیمر رو از فضای بازی خارج میکنه.
    بهتر بود یه جور قشنگتری این کارو میکردن ...

حمید بابا بی خیال !
    تو که گیمری داری رو normal بازی میکنی !!
    بزار رو هارد حالشو ببر.
    خیلی بازی توپیه.
    square enix فقط و فقط منتشر کننده بازی هست و هیچ گونه نقشی در طراحی مراحل و داستان بازی نداره همون طور که قبلا eidos ناشر بازی بود
    این لینک رو برید بخونید میفهمید که ناشر بازی دقیقا چی کار میکنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

square enix فقط و فقط منتشر کننده بازی هست و هیچ گونه نقشی در طراحی مراحل و داستان بازی نداره همون طور که قبلا eidos ناشر بازی بود
    این لینک رو برید بخونید میفهمید که ناشر بازی دقیقا چی کار میکنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    square enix الان قسمتی از eidosــه !!

درسته منتشر کننده س ولی توی قالب کلی بازی نقش اساسی داره.

یعنی اگه سازنده ها مثلا هیتمن رو مخفی کاری تمام بسازن پابلیشر خیلی راحت میتونه قبول نکنه و بگه این نسخه باید اکشن باشه !!

در کل میشه اینجوری گفت که قالب کلی بازی رو ناشره که تعیین میکنه، چون اون میخواد بازی رو بفروشه و شرکت سازنده طبق سفارشی که ناشر میده بازی رو طراحی میکنه.

5. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

چند تا دی وی دی بازی؟
    5 تا؟
    من رفیقم بهم میده 5ت
    ۵ تا ، فقط تهران نیست

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

square enix الان قسمتی از eidosــه !!

درسته منتشر کننده س ولی توی قالب کلی بازی نقش اساسی داره.

یعنی اگه سازنده ها مثلا هیتمن رو مخفی کاری تمام بسازن پابلیشر خیلی راحت میتونه قبول نکنه و بگه این نسخه باید اکشن باشه !!

در کل میشه اینجوری گفت که قالب کلی بازی رو ناشره که تعیین میکنه، چون اون میخواد بازی رو بفروشه و شرکت سازنده طبق سفارشی که ناشر میده بازی رو طراحی میکنه.
    اون تصوری که از ناشر شما دارید درست نیست و مخصوصا این حرفتون که "شرکت سازنده طبق سفارشی که ناشر میده بازی رو طراحی میکنه" کلا اشتباهه
    ساده تر بخوام بگم ناشر بازی دقیقا عین ناشر کتاب ها و مجلات هست که مثلا من یه کتاب مینویسم بعد که تموم شد میرم میدم به یه ناشر که چاپ کنه و ناشر حق هیچ گونه تحریف و دست بردن تو کتاب من رو نداره دقیقا عین همینجا
    بازی ساز ها بازی شون رو میسازن و بعدش میدن به یه ناشر که بازی رو منتشر کنه و همچنین براش بازاریابی هم بکنه(یکی دیگه از وظایف ناشر) که البته در مورد بازی ها معروف مثل این , خود ناشر ها میوفتن دنبال سازندگان که بازی رو بدن به اونا منتشر کنه

8. 4 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اون تصوری که از ناشر شما دارید درست نیست و مخصوصا این حرفتون که "شرکت سازنده طبق سفارشی که ناشر میده بازی رو طراحی میکنه" کلا اشتباهه
    ساده تر بخوام بگم ناشر بازی دقیقا عین ناشر کتاب ها و مجلات هست که مثلا من یه کتاب مینویسم بعد که تموم شد میرم میدم به یه ناشر که چاپ کنه و ناشر حق هیچ گونه تحریف و دست بردن تو کتاب من رو نداره دقیقا عین همینجا
    بازی ساز ها بازی شون رو میسازن و بعدش میدن به یه ناشر که بازی رو منتشر کنه و همچنین براش بازاریابی هم بکنه(یکی دیگه از وظایف ناشر) که البته در مورد بازی ها معروف مثل این , خود ناشر ها میوفتن دنبال سازندگان که بازی رو بدن به اونا منتشر کنه
    بابا شما که خودت ea

راستی EA ... اصا همین الان یه چیزی یادم افتاد ... یه بازی بود که یه شرکتی میساخت به سفارش EA ... ولی اسمش یادم نیس البته ... وسط کار منحل شد ... EA گفت اون چیزی که میخواستیم نبود! یعنی به سفارش ما نمیخورد.
    البته کلی هم ضرر داره این چیزا.
    در بهترین صورتش اینجوریه که ناشر و سازنده با هم کنار بیان. بله اون چیزی که شما میگی قضیه ش فرق داره ... همین الانشم میتونی بازی بسازی و بری دنبال ناشر ... ولی آیا هر ناشری حاضره شما هر بازی که ساختی رو منتشر کنه ؟
    اصلا همچین چیزی نیست ... ناشر داره پول میده پس همه کارس ! اون بازیایی رو منتشر میکنه که به هدفش بخوره.
    اصلا همینجا رو مثال میزنیم ... شما بنیاد بری و بخوای مثلا اونجا ناشرت باشه عمرا اگه بازیتو بدون برو برگرد قبول کنه ... کلی براش شرط میزاره که باید فلان باشه بیسار باشه.
    خیلی از بازی سازا سر همین قضیه با بنیاد حرفشون میشه ... بازی رو میسازن بنیاد میگه اینی که ساختید من نمیخوام ... من میخوام فلان ویژگی رو داشته باشه باید بهش اضافه کنید !
    بازی سازا دو راه دارن ... یا اینکه بگن نه ما میخوایم این چیزی که میسازیم حتما باشه که باید دنبال یه ناشر دیگه بگردن ... یا اینکه بگن غلط کردیم اوکی هر چی تو بگی

10. 3 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

خوب منم پس از 3_4 سالی که دور بازی رو خط کشیده بودم، با اومدن این بازی دوباره به دنیای بازی بازگشتم، آخه با سری هیتمن کلی خاطرات دارم. هیتمن های قبل رو هر کدومشون چندین بار با آخرین درجه ی سختی تموم کردم. از نام کاربریمم که دیگه مشخصه چقدر عشق این بازی هستم.
    ... فعلا یک مرحله بازی کردم، خوشبختانه بازی تا حد زیادی سبک قدیمشو حفظ کرده. فعلا چون فقط یک مرحله بازی کردم، نمیتونم نظر کلی بدم، بعدا اگه وقت شد کامل نظرمو درمورد بازی میذارم.

12. این کاربر از hamid_hitman47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بابا شما که خودت ea

راستی EA ... اصا همین الان یه چیزی یادم افتاد ... یه بازی بود که یه شرکتی میساخت به سفارش EA ... ولی اسمش یادم نیس البته ... وسط کار منحل شد ... EA گفت اون چیزی که میخواستیم نبود! یعنی به سفارش ما نمیخورد.
    البته کلی هم ضرر داره این چیزا.
    در بهترین صورتش اینجوریه که ناشر و سازنده با هم کنار بیان. بله اون چیزی که شما میگی قضیه ش فرق داره ... همین الانشم میتونی بازی بسازی و بری دنبال ناشر ... ولی آیا هر ناشری حاضره شما هر بازی که ساختی رو منتشر کنه ؟
    اصلا همچین چیزی نیست ... ناشر داره پول میده پس همه کارس ! اون بازیایی رو منتشر میکنه که به هدفش بخوره.
    اصلا همینجا رو مثال میزنیم ... شما بنیاد بری و بخوای مثلا اونجا ناشرت باشه عمرا اگه بازیتو بدون برو برگرد قبول کنه ... کلی براش شرط میزاره که باید فلان باشه بیسار باشه.
    خیلی از بازی سازا سر همین قضیه با بنیاد حرفشون میشه ... بازی رو میسازن بنیاد میگه اینی که ساختید من نمیخوام ... من میخوام فلان ویژگی رو داشته باشه باید بهش اضافه کنید !
    بازی سازا دو راه دارن ... یا اینکه بگن نه ما میخوایم این چیزی که میسازیم حتما باشه که باید دنبال یه ناشر دیگه بگردن ... یا اینکه بگن غلط کردیم اوکی هر چی تو بگی
    راستی سیو های بازی رو فهمیدین کجاس؟ من که هرجا میگردم پیدا نمیکنم

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

در مورد ناشر هم من با نظر Electronic-Arts موافقم که در مورد بازی های معروفی مثل هیتمن , خود ناشر ها میوفتن دنبال سازندگان بازی. و فکر نکنم ناشر نقش خیلی پررنگی مثلا تو گیم پلی بازی داشته باشه، چون این دست بازی ها خودشونو ثابت کردن وناشر هم نیازی نمیبینه که تو روند کلی بازی دست ببره و کلا کار و روند ساخت بازی رو میسپره به سازندگان بازی و خودش هم به فکر پولشه
    ولی در مورد بازی هایی که اسم و رسمی ندارن، احتمالا بازی باید با سلیقه و ایده های ناشر همخونی داشته باشه تا انتشارشو بر عهده بگیره. درست مثل نویسنده ی معروف و تازه کار، ناشرا میرن دنبال نویسنده ی معروف تا باهاش قرارداد ببندن و اصلا هم تو کارش دخالت نمی کنند، ولی ممکنه به یک نویسنده ی تازه کار خط بدن که چطوری و طبق سلیقه اونها بنویسه.

15. 2 کاربر از hamid_hitman47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

نمیخوام زیاد بحث کنم سر ناشر و اینا ...همین قد بدونید که ناشر نفوذش خیلی زیاده همین EA بزور BIOWARE رو وادار کردکه برا ME3 مولتی بزنه ! درکل حرف بیشتر مواقع حرف ناشره تا سازنده !
    +

درجه سختی رو گزاشتم رو هارد خیلی بهتر شد ...واقعا خیلی خوبه که درجه های بالاتری هم قرارداده شده

17. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •