مرسی که اینقدر خوب توضیح میدی . اگر مجبور بشم وایمکس بگیرم میشه با لپ تاپ و پی سی هم به اینترنت وصل بشه یا فقط مختص موبایله ؟ کیفیت و سرعت دانلود و آپلود وایمکس از ای دی اس ال بهتره یا بدتره ؟
مرسی که اینقدر خوب توضیح میدی . اگر مجبور بشم وایمکس بگیرم میشه با لپ تاپ و پی سی هم به اینترنت وصل بشه یا فقط مختص موبایله ؟ کیفیت و سرعت دانلود و آپلود وایمکس از ای دی اس ال بهتره یا بدتره ؟
در تهرانوایمکس هم فقط دو اپراتور داریم، ایرانسل و مبین نت
Datak Telecom
Laser Telecom هم وایمکس میدن
ببخشید دیر جوابب دادم
من از مرکز مخابراتی خودمون پرسیدم گفتن مدرک بای بالای فوق لیسانس داشته باشی تل 256 بدام
پارتی هم ندارم
دوستان راهنمایی منن این شاتل بدجور اعصابمو ریخته بهم![]()
مطمئنی حاج آقا؟این یه مگو داشته باش البته آپش باز پایین بستن
اینم یوزر نیمشه:
h1dsh*****@tct5
پسشم میخوای؟
حال ندارم بگردم برات 512 پیدا کنم وگرنه ریخته... 4-5 از بچه های همین تاپیک 512 دارن منتها روشون نمیشه بگن
پورت 512 و 1024 کمه 1024 خیلی کمه حتما الویت با مشاغل حساسو کارمند های رده بالای خود مخابراته!!!
بعدش هم سهمیه های همیشگی ... من بیشتر از یک مگ هم دیدم 1200/900 بسته شده بود!یوزرشم کاملا متفاوت با سایر اکانتها بود!
اما خب داره پورتهای 256 برای اکثر مراکز زیاد میشه![]()
این تصویر امضاتم با سایز بالا تر بزار نوشته هاشو بخونم!
بگذریم پینگ همچنان خیلی بالاست!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میخوام adsl مخابرات بگیرم میخوام بدونم چیز پی ان وصل میشه یا نمیشه خیلی ممنون
راستی کی این محدودیت اکانت من تو سایت تموم میشه 10روز باید صبر کنی کامنتام تایید بشن!
خواهش میکنم
وایمکس مختص موبایل نیست (میشه ازش استفاده مخابراتی هم کرد) گفتم مثل gprs میمونه یعتی بی سیمه، به لپ تاپ و پی سی هم وصل میشه
اینا رو بخونی بیشتر با وایمکس آشنا میشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچون استفاده نکردم نمیدونم، اما میتونی تو تاپیکش بپرسیکیفیت و سرعت دانلود و آپلود وایمکس از ای دی اس ال بهتره یا بدتره ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by tiyam 01; 19-08-2011 at 21:11.
بعضیا گفتن موقع استفاده از چیز پی ان سرعت اینترنت میاد پائین
وصل میشه و سرعت من که پایین نمیاد تازه پینگم هم یه خورده پایین میاد.
اگه پست هات 10 تا باشه فکر کنم احتیاج به تایید نداشته باشه.چند تا پست تو یه روز بده ببین چه جور میشه.
برادر منظور من شما نبودیدشما که ازخودیهای رجال صدقوا ما عاهدوالرمال هستید بلکه منظورم غیر خودیها و بی پارتیها بودن حالا با هر مدرک و درجه
ضمنا آدرس جایی که نوشته رو میخواستی میذارم که هم نوشته داره هم عکسش بزرگه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا سپاس از دوست خوبم بهروز کمالیان مدیر تیم امنیتی آشیانه و مسئولین این گروه که در نمایشکاه بین المللی کامپیوتر تهران به گرمی از من و گروه تحت هدایت من استقبال کردند و من رو مورد لطف خودشون قرار دادند
حاج آقا من که نه پارتی دارم نه همونی که باید ترجمشو بنویسی هستم![]()
128 دارم تست سرعتشم تو همین تاپیک هست بگردی پیدا می کنی!اما مخابرات تا 512 رو با همین تعرفه بتونه یا بخواد! تا سال آینده به کاربر خونگی بده شرکتهای خصوصی رقابت سختی خواهد داشت با این سرویس های محدود و گرونشون ... به عبارت دیگه باید جمع کنن برن اینترانت ملی بدن
+
خب تو این شب های عزیز کوسه ها به صورت خودجوش به سمت کابلها هجوم میارن !![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)