خوش یه حال باباش!!!
باید پاش رو بکنه توش؟
خوش یه حال باباش!!!
باید پاش رو بکنه توش؟
واقعا حقش بود
ولی حق رونالدینیو بود!!!!!
رونالدینهو متولد 1980 است و 26 27 سالشه.
...
البته دو دوست فوق از روی تنگ نظری گفتند جوک, نه بخاطر موضوع سن.
ویرایش : پاک شد
Last edited by MORINIO; 05-09-2007 at 02:12.
اه اه
اصلان به قسمت بالای 29 سال دقت نکردم
ممنون از دقتت و توضیح کامل و همچنین پاک کردن تایپیک های اضافه
...
بله دوستان قبلا هم به من از این جور لطف ها داشته اند
جریمه دومنک به تصویب کمیته انضباطی یوفا درآمد.
به گزارش رویترز، ریموند دومنک، سرمربی تیم ملی فوتبال فرانسه بدلیل اظهارات جنجالیاش درمورد ایتالیا، باید بازی مقابل این تیم را از سکوها تماشا کند. بر طبق رأی کمیته انضباطی یوفا، او به پرداخت 10 هزار فرانک سوئیس (معادل 7.6 تقریبا میلیون تومان) نیز محکوم شده است. او معتقد بود که تیم ملی زیر 21 ساله ایتالیاییها در بازی مقابل فرانسه از مرحله مقدماتی المپیک 2000، با داور دیدار تبانی کرده است. در آن زمان، خود او مربی جوانان (زیر 21 سالههای) فرانسه بود.
سرمربی فرانسه در این رابطه اظهارداشت: «من میخواهم بدانم حرف من چه کاری با آنها دارد؟ آنها درمورد مجازات من زیادهروی کردهاند. چه دلیلی دارد که من نتوانم به رختکن بروم؟»
دومنک معتقد بود که ممکن است این تبانی در دیدار روز شنبه که به میزبانی ایتالیا است نیز تکرار شود: «من داستان داوری در ایتالیا را ننوشته ام!»
پس از باخت در فینال جام جهانی و نایب قهرمانی فرانسه، این دو تیم در دور رفت بازیهای مقدماتی یورو 2008 در پاریس به دیدار هم رفتند که نتیجه آن پیروزی 3 بر 1 فرانسهی بدون زیدان بود. با این پیروزی قطعا شاگردان دونادونی در بازی برگشت کار سختی خواهند داشت. دیدار برگشت شبنه هفته آینده (17 شهریور) و در شهر میلان ایتالیا برگزار خواهد شد. دو تیم از ساعت 18:50 بوقت تهران به مصاف هم خواهند رفت.
ترجمه از خودم.
![]()
اینقدر از این دومنک بدم میاد که نگو
امیدوارم ایتالیا فرانسه رو بترکونه
چه عجب بالاخره ما با اشکان تو یه زمینه موافقیم.ایتالیا قبلا خیلی نشون داده از فرانسه سرتر هست.
اگه مورینیهو بود فرانسه رو قهرمان میکرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)