تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 90 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

12

این قضیه رفتن ونگر نمیدونم از کجا اومده : )))))
    به هر حال نظرتون رو به مصاحبش جلب میکنم که در 2 بخش هست :

شرم به روی جفتتون بیاد

ونگر: زمانی که هیچ چیز طبق برنامه پیش نمی رود
    بخشی از صحبت های آرسن ونگر با مجله اکیپ.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تابستان آرسنال به عجیب ترین شکل خود پایان یافت و علاوه بر خروج فابرگاس و نصری و خیلی دیگر از بازیکنان، مصدومین غیر قابل پیش بینی نیز برای تیم دردسر ساز شد.

وضعیت پیچیده ابتدای فصل با نتایج شعیف آرسنال همراه بود اما آرسن ونگر با جذب 5 بازیکن در 3 روز پایانی نقل و انتقالات به اوضاع سر و سامان داد.

سرمربی فرانسوی آرسنال اذعان می کند خروج نصری و فابرگاس برنامه های او را به کلی برهم زد اما جذب بازیکنان جدید کمی اوضاع را آرام کرد.

" فصل گذشته بدترین فصل من در این 15 سال بود؟ بله احتمالا.

آنچه دشوار است احساس این موضوع است که چیزی در حال تمام شدن است. شما پروژه ای را با پسران 18 ساله که به خدمت گرفته اید آغاز می کنید و آنها در 23 سالگی اینجا را ترک می کنند. این چیزیست که رویای شما را نابود می کند.

علاوه بر بازیکنانی که اینجا را ترک کردند، ما مصدومینی داشتیم. بسیار ساده است، فصل گذشته خط میانی ما را ویلشیر، نصری، دیابی و فابرگاس تشکیل می دادند. اکنون دیابی و ویلشیر برای مدتی طولانی مصدوم هستند و نصری و فابرگاس باشگاه را ترک کرده اند.

برای اولین بار از زمانی که به اینجا آمدم، بازیکنان جوان زمانی که به اوج قدرت خود رسیده بودند اینجا را ترک کردند.

از این مساله رنج بردم زیرا دردآور است که بخشی از بازیکنان کلیدی که شما روی آنها سرمایه گزاری کرده اید اینجا را ترک کنند، دردآورد است که این نتایج با آنچه انتظار داشتید یکسان نیست.

می دانم تقویت تیم توسط من در تابستان مورد انتقاد قرار گرفته اما باور دارم که فراتر از انتظارات موفق عمل کردیم.

از جذب جروینیو، مرته ساکر، سانتوس، پارک، بنایون و آرتتا خوشحالم. باید اعتراف کنم همه چیز طبق برنامه پیش نرفت. مهمتر از همه آنچه بر خلاف برنامه ما بود مصدومیت بلند مدت ویلشیر و عمل جراحی توماس ورمالن بود.

این قابل پیش بینی نبود که مقابل منچستر یونایتد 8- 2 شکست بخوریم و گیبز دچار مصدومیت شود. در چنین شرایطی شما مجبورید به سرعت واکنش نشان دهید و خود را با اوضاع هماهنگ کنید.

من 5 بازیکن در 3 روز پایانی خریدم و از جذب آنها خوشحالم."

نکته: این مصاحبه به زبان فرانسوی است که خبرگزاری اسکای آن را به انگلیسی ترجمه کرد.

ونگر: عشق من به این باشگاه کامل است

آرسن ونگر با گفتن این جمله که " این باشگاه زندگی من است" بار دیگر تعهد خود به آرسنال را نشان داد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت های آرسن ونگر که صبح شنبه در یک مجله فرانسوی به چاپ رسید حواشی بسیاری را در رسانه ها به وجود آورد اما سرمربی آرسنال بعد از پیروزی مقابل نوریچ سسیتی بلافاصله به آن واکنش نشان داد.

" تنها می خواستم بگویم که این باشگاه زندگی من است. قراردادی دارم که به آن افتخار می کنم و تنها راهی که روزی ترک کردن اینجا را مد نظر قرار دهم این است که احساس کنم به اندازه کافی برای این باشگاه خوب عمل نکرده ام.

شما نمی توانید بگویید عاشق این باشگاه هستید و بعد شروعی مانند ابتدای فصل ما داشته باشید و از آن چشم پوشی کنید. این تنها چیزیست که گفتم.

پیام درهمی در آن وجود نداشت. تعهد و عشق من به این باشگاه کامل است. تنها راهی که من آینده ام را در قبال آن مد نظر قرار می دهم این است که به اندازه کافی برای این باشگاه خوب عمل نکرده باشم."

منبع :

GunnersTrust.com

2. 5 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

دوستان من یه چیز رو متوجه نشدم. الان تیری هانری دوباره اومده برای آرسنال بازی کنه و بازیکن آرسنال شده یا فقط داشت با تیم تمرین میکرد تا آماده بمونه؟ خبر تکمیلی دارین؟

4. این کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای خدا باز این سایت گل شروع کرد به نشر اکاذیب!!!

بدون شک یکی از غیر حرفه ای ترین سایت های خبر رسانی فوتبال همین سایت گل دات کام هست که اصلا معلوم نیست این خبرها رو از کجا میاره.
    آرسن ونگر خودش هیچ حرفی از رفتن نزده و مدام داره شایعات رفتنش رو تکذیب میکنه اما اینا از همین الان واسش جانشین هم تعیین کردن.احتمال اینکه ونگر قرارداد خودش رو تمدید کنه خیلی بیشتر از رفتنشه و امیدوارم با تمدید قرارداد ونگر و فان پرسی و ژسنی همه این شایعات تموم بشه تا تیم یه مقدار آرامش بگیره!

از آقای driver تشکر میکنم که این مصاحبه رو گذاشت.

6. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان من یه چیز رو متوجه نشدم. الان تیری هانری دوباره اومده برای آرسنال بازی کنه و بازیکن آرسنال شده یا فقط داشت با تیم تمرین میکرد تا آماده بمونه؟ خبر تکمیلی دارین؟
    سلام
    تا جایی که میدونم
    لیگه آمریکا تموم شده و آنری برای اینکه آمادگیش رو از دست نده اومده آرسنال و با آرسنال تمرین میکنه(فقط تمرین)
    مصاحبه رئیس در این مورد :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهاجم باشگاه نیویورک ردبولز بعد از اتمام لیگ آمریکا به آرسنال آمد تا بار دیگر آمادگی خود را پیش از شروع دوباره لیگ بدست آورد.

و آرسن ونگر خوشحال است که هانری بار دیگر به آرسنال بازگشته.

" معتقدم این یک افتخار و همچنین خوشایند است که او را در کنار خود داریم. یک افتخار به این دلیل که او افسانه باشگاه است و بازگشته، خوشایند به این دلیل که وقتی او در زمین فوتبال حضور دارد، هنوز هم یک بازیکن عالیست.

او باز هم باز می گردد و به ما ملحق می شود. بطور معمول او از بازگشت به فوتبال اروپا لذت می برد و البته از بازگشت به باشگاه خودش. او بطور معمول برای تمرینات به اینجا باز می گردد.

آینده او در ایالت متحده است. او در ماه فوریه باز خواهد گشت. تا آن زمان ما به آماده سازی و حفظ امادگی او کمک خواهیم کرد."
    یادمه یه جا دیگه هم به طور قطع رد کرده بود
    مشکله دیگه جذب کردنش به صورت قرضی اینه که اگه ما توی ژانویه قرضش بگیریم توی فوریه میره و فقط میمونه 2 ماه
    که فکر میکنم اگه یه مهاجم طراز اول جذب کنیم این خیلی بهتره!!

حالا بریم سره مصاحبه رئیس
    +

ونگر: در اینجا خواهم ماند ، همین!
    آرسن ونگر شایعات خروج از آسنال را به کلی رد کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در برخی رسانه های فرانسوی، جمله ای از آرسن ونگر نقل شده بود که این مربی 62 ساله در پایان فصل آینده خود را بررسی خواهد کرد و اگر نتواند تیم را به جلو هدایت کند، تیم را ترک خواهد کرد.

اما ونگر پس از اینکه پنجمین پیروزی متوالی خود را در لیگ برتر مقابل نورویچ به دست آورد، موقعیت خود را کامل و واضح شرح داد و تمامی شایعات را رد کرد.

" هنوز چند سال دیگر باقی مانده است. من خواهم ماند، همین! جمله کوچکی بود ، اگر درست بخوانید !!

من فقط می توانم درباره خودم صحبت کنم. باشگاه می تواند فردا مرا بیرون کند و من نمی توانم در این تصمیم دخالت کنم اما من به اینجا کاملا متعهد هستم و این را در پایان فصل به شما نشان خواهم داد. "

منبع :

GunnersTrust.com

8. 5 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته تیری هانری فقط برای تمرین در کنار بازیکنان اومده تا آمادگیشو حفظ کنه اما یه جا خوندم نوشته بود در کنارش با مهاجمان آرسنال هم تمرین میکنه تا یه مقدار از تجربیات خودش رو در اختیار مهاجم های فعلی قرار بده.

کلا بودن هانری در کنار تیم میتونه به بقیه بازیکنان انگیزه بده. مهاجمی که همیشه در یاد ما باقی خواهد ماند.
    من خیلی از گل هایی که با پیراهن آرسنال زد رو دارم و وقتی اونا رو میبینم بیشتر از قبل بهش ایمان پیدا میکنم.

10. 4 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Arsenal VS Dortmund

تاریخچه بازی های رو در رو

- دو تیم آرسنال و بورسیا دورتموند تاکنون در رقابت های مختلف 3 بار به مصاف هم رفته اند. آرسنال موفق به کسب 1 پیروزی شده است. بورسیا دورتموند نیز 1 بازی را برده است. 1 بازی این دو تیم هم با نتیجه مساوی به پایان رسیده است. آرسنال 4 گل در مقابل بورسیا دورتموند به ثمر رسانده و بورسیا دورتموند نیز 3 بار در مقابل آرسنال گلزنی کرده است.

- آرسنال در زمین خود، 1 بار به مصاف بورسیا دورتموند رفته است که 1 بازی را با پیروزی، 0 بازی را با شکست و 0 بازی را با تساوی پشت سر گذاشته است. در این بازی ها تا کنون 2 بار دروازه بورسیا دورتموند را گشوده است و 0 گل نیز دریافت کرده است.

- بورسیا دورتموند در بازی های خانگی خود مقابل آرسنال 2 بار به میدان رفته است که حاصل آن، 1 پیروزی، 0 شکست و 1 تساوی بوده است. در این بازی ها 3 گل زده و 2 گل نیز دریافت کرده است.

- این دو تیم تا به حال در زمین بی طرف با یکدیگر روبرو نشده اند.
    -----------------------------------------

رفت و برگشت (لیگ قهرمانان اروپا): 3 بازی، 1 برد آرسنال، 1 برد بورسیا دورتموند، 1 مساوی

در خانه آرسنال (لیگ قهرمانان اروپا): 1 بازی، 1 برد آرسنال، 0 برد بورسیا دورتموند، 0 مساوی

در خانه بورسیا دورتموند (لیگ قهرمانان اروپا): 2 بازی، 0 برد آرسنال، 1 برد بورسیا دورتموند، 1 مساوی

-----------------------------------------
    * پر گل ترین بازی دو تیم، پیروزی 2-1 بورسیا دورتموند در خانه و در فصل 2002/2003 بوده است.

* پرگل ترین برد آرسنال مقابل بورسیا دورتموند پیروزی 2-0 در خانه و در فصل 2002/2003 بوده است.

* پرگل ترین برد بورسیا دورتموند در مقابل آرسنال پیروزی 2-1 در خانه و در فصل 2002/2003 بوده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام، ون پرسی تا الان 17 تا گل ( 13 تا در لیگ، 4 تا در CL ) برای آرسنال زده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Arsenal 2 - 1 Dortmund

گزارش بازی:

نیمه اول:
    بازی در این نیمه برای هر و تیم بسیار بی برنامه پیش رفت و هیچ یک از تیم ها نتوانستند نمایش هجومی ایده آل خود را ارائه دهند.

اولین موقعیت این بازی روی سانتر دقیق سانتوس و ضربه سر رابین ونپرسی شکل گرفت که دروازبان دورتموند آن را از روی خط برگشت داد.

در ادامه بازی بازیکنان دورتموند با یک شوت راه دور شانس خود را امتحان کردند که این ضربه خطرناک با اختلاف بسیار کم از کنار تیرک عمودی به بیرون رفت.

آرسنال در 20 دقیقه انتهای نیمه اول موقعیت های به مراتب بیشتری به وجود اورد و تئو والکات روی دو ارسال دقیق از ارون رمسی صاحب دو موقعیت خوب شد. موقعیت اول او را دروازبان با خروج خود به اوت فرستاد اما ضربه دوم او که به گل تبدیل شد توسط کمک داور به درستی آفساید اعلام شد.

در ادامه والکات اینبار در نقش بازیساز ظاهر شد و سانتر مواج و دقیق او برای رابین ونپرسی توسط گلر دورتموند درست از مقابل پای رابین برگشت داده شد.

دو اتفاق مهم این بازی تعویض اجباری بندر و گوتزه به دلیل آسیب دیدگی بود.

نیمه دوم:

بازی هر دو تیم در این نیمه رنگ و بوی متفاوتی به خود گرفت و هر دو تیم فرصت های خوبی برای گلزنی داشتند.

در ابتدای این نیمه دورتموند صاحب دو موقعیت پیاپی شد که یکی را به بیرون زد و دیگری شوت کاگاوا بود که ووچیچ ژسنی آن را دفع کرد.

دقیقه 50 آرسنال روی نخستین حمله جدی خود در این نیمه به گل رسید. آرون رمسی توپی را پشت محوطه جریمه دریافت کرد و آن را عقب تر به الکس سونگ داد. سونگ توپ را استوپ کرد و آن را به سمت چپ برد. اون ابتدا بازیکن مقابل خود را از پیش رو برداشت و سپس با یک دریبل زیبا از بین دو بازیکن عبور کرد و توپ را با پای راست در تیر دوم برای رابین ونپرسی فراهم کرد. ونپرسی نیز با ضربه سر دروازه را هدف داد که گل نخست تیم را ثبت کرد.

بعد از این گل جریان بازی به کلی تغییر کرد و آرسنال فرصت های بیشتری داشت. آرون رمسی بازی خوب خود را با یک پاس در عمق برای جروینیو کامل کرد اما جروینیو در موقعیت تک به تک نتوانست دروازه را باز کند و توسط مدافعان حریف توپ او به کرنر زده شد.

در ادامه شوت والکات از کنار دروازه به بیرون رفت و دورتموند نیز چند موقعیت خوب روی دروازه آرسنال پدید آورد که توسط مدافعین برگشت داده شد.

دقیقه 86 آرسنال گل دوم خود را نیز به ثمر رساند. آرتتا کرنری را از سمت چپ روی تیر یک فرستاد و توماس ورمالن با حرکت حساب شده خود توپ را با سر به تیر دوم ارسال کرد و رابین ونپرسی در آنجا حضور داشت تا با یک بغل پا دروازه را باز کند.

آخرین موقعیت بازی نیز در دقیقه 92 روی اشتباه الکس سونگ بدست آمد که موجب دریافت گل شد. الکس سونگ توپی را که به راحتی می توانست برگشت دهد در کنار زمین از دست داد. همان توپ توسط بازیکنان دورتمند به داخل محوطه شش قدم ارسال شد اما برگشت دادن آن توسط ورمالن موجب شد مقابل پای کاگاوا قرار گیرد و دروازه آسنال باز شود.

داور بعد از این گل سوت پایان بازی را به صدا در اورد تا توپچی ها با 11 امتیاز صعود خود به عنوان سر گروه را قطعی کنند.

دانلود گل های بازی

گل اول آرسنال
    کد:
    گل دوم آرسنال
    کد:

گل دورتموند
    کد:

هایلایت کامل بازی

کد:

منبع:

کد:

15. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMAN-JEEZY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، ون پرسی تا الان 17 تا گل ( 13 تا در لیگ، 4 تا در CL ) برای آرسنال زده؟
    13 تا تو لیگ + 3 تا تو چمپیونز

17. 2 کاربر از SAMAN-JEEZY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از مدت ها میتونیم یه نفس راحت بکشیم چرا که آرسنال صعود خودش رو به عنوان تیم اول قطعی کرد و تو بازی آخر مقابل المپیاکو میتونیم از بازیکن های ذخیره استفاده کنیم.

به نظر من تیم آرسنال دیشب خیلی خوب بازی کرد و دورتموند تقریبا هیچ حرفی برای گفتن نداشت و بازیکنانش خیلی پراشتباه ظاهر شدن گلی هم که به ما زدن به خاطر اشتباه سونگ بود.

و اما در مورد فان پرسی واقعا نمیدونم چی بگم این بازیکن بدجوری داره خوب بازی میکنه میترسم چشمش بزنن.مربی دورتموند هم بعد از بازی از فان پرسی تمجید کرده بود.

بازی بعدی ما تو لیگ مقابل فولهام خواهد بود اونم تو ورزشگاه امارات بعدش باید با منچستر سیتی تو جام اتحادیه بازی کنیم که بازی بسیار سختی خواهد بود. با توجه به اینکه تو خونه بازی میکنیم شانس برنده شدنمون بیشتر از حریفه و امیدوارم این اتفاق هم بیوفته.

Arsenal 4 Ever

19. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •