تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 154 اولاول ... 74753545556575859606167107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض من آرزو می کنم تا میلان همسیک را به خدمت بگیرد

سیلوا خواهان جذب همسیک در فصل آینده توسط سران میلان است.

گزارشات حاکی از آن بود که میلان تمایل دارد تا مارک همسیک هافبک تیم ناپولی را به خدمت بگیرد.اما این جوان اسلواک هرگز راهی میلان نشد چرا که رئیس ناپولی اعلام کرده بود که این بازیکن به فروش نخواهد رسید به خصوص به روسونری ها.

آئورلیو د لائورنتیس اعلام کرده بود که ارزش همسیک صد میلیون یورو است و حاضر نیست تا این بازیکن مستعد را به تیم سیلویو برلوسکونی واگذار کند اگر چه این بازیکن تمایل خود به پوشیدن لباس میلان را اعلام کرده بود.سیلوا مدافع برزیلی میلان امیدوار است میلان بتواند این بازیکن را در آینده جذب کند.

سیلوا در مصاحبه ی با گازتا دلا اسپورت گفت " بازی کردن در برابر همسیک؟!! اگر او در لباس روسونری ظاهر می شد خیلی بهتر بود. من امیدوارم که ما بتوانیم در آینده این بازیکن را جذب کنیم."
    او در ادامه و در رابطه با فصل نقل و انتقالات گفت:" من بسیار خوشحالم که آلبرتو به میلان پیوسته است."
    مدافع برزیلی میلان علاقه ی زیادی دارد تا بازیکنان برزیلی بیشتری به لباس روسونری را به تن کنند و این مسئله را بارها اعلام کرده است که میلان باید پائولو هنریکه گانسو را از سانتوس به خدمت بگیرد

"گانسو یا دانیلو؟! من از این مسئله که برزیلی های زیادی به میلان بپیوندند بسیار خوشحال می شوم اما شرایط پذیرش بازیکنان غیر اروپایی کمی پیچیده است."

تیاگو سیلوا یک گل با ارزش در برابر بارسا به ثمر رساند.

"لئوناردو نقش بسیار مهمی در پیوستن من به میلان داشت و من از او تشکر می کنم. پس از پایان بازی او پیامی برای من فرستاد و برای من آرزوی موفقیت کرد و ثمر رساندن گل را به من تبریک گفت."

تیاگو سیلواو الکس پاتو بعد از گل دیر هنگام میلان به رقص سامبا پرداختند. اما سیلوا از رقص پاتو راضی نیست

" حرکات او غیرقابل مشاهده بود. در واقع من همیشه می گویم که او یک برزیلی واقعی نیست چرا که او به موسیقی هیپ هاپ گوش می دهد"

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ترکیب احتمالی دو تیم ناپولی و میلان:

S.S.C. Napoli (3-4-2-1) – Walter Mazarri
    Morgan De Sanctis; Federico Fernández, Paolo Cannavaro, Salvatore Aronica; Christian Maggio, Gökhan Inler, Walter Gargano, Andrea Dossena; Marek Hamšík, Ezequiel Lavezzi/Blerim Džemaili; Edinson Cavani.

AC Milan (4-3-1-2) – Massimiliano Allegri
    Christian Abbiati; Ignazio Abate, Alessandro Nesta, Thiago Silva, Luca Antonini; Antonio Nocerino, Mark Van Bommel, Clarence Seedorf; Alberto Aquilani; Alexandre Pato, Antonio Cassano.

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

گل های بدی خوردیم بد شانسیم دخیل بود!چند تا موقعیت خوبو قدر ندونستیم!کاوانیم بدجور روزش بود!

اما خواستم بگم خط هافبکمون خیلی کنده مخصوصا سیدورف و فن بومل!رو گل ذوم کاملا فن بومل جا موند!امیدوارم یه فکری به حالش بشه!

در ضمن پاتو هم خیلی عجوله و خام!

کاسانو نسبت به بازی با بارسا بهتر بود!

اکوئیلانی در حد خودش خوبه حیف که اون تک به تکو خراب کرد!

از بازیه نچرینو خیلی خوشم میاد!هم خیلی درگیره هم بازی سازیش خوبه!یکم خلاقیتش بالا تر بود میتونست خیلی موفق بباشه!

در نهایت امیدوارم در اینده تیم موفق باشه!

5. 2 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

افتضاح بودیم, حالا دلیلش مصدومیتا و یا هر چیزه دیگه ای بود.
    سیدورف بر خلاف بازی بارسا اصلا خوب نبود, البته اون بازیم چون ایستا و تدافعی بازی کردیم بازیش یکم به چشم
    اومد ولی تو بازی مثل امروز وقتی باید برتریت رو تحمیل کنی با بازیکنای کندی مثل سیدورف نمیتونی این کارو انجام بدی.
    از دقیقه 60 به بعد هم به دلیل خستگی ضریب اشتباهاتش هم بالا رفته بود.
    بازی دادن به بونرا تو اون پست اشتباه بود وقتی هم زامبروتا و هم آنتونینی هستن!
    آبیاتی هم خوب نبود و کلا خط دفاع مشکل داشت.
    باید بیشتر رو دفاع مخصوصا موقع ضد حمله حریف کار کنن.
    هافبک هم که تهی از هرگونه خلاقیت بودن.

7. 4 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من چند دقیقه بازیرو بیشتر ندیدم,اما نتیجه اونقدر بد هست که همه چیز دست آدم بیاد.
    روی سرعت خیلی مشکل داریم.
    در بازیهای قبل کاملا مشهود بود.
    اینجاست که نیاز به یه هافبک بازیساز سریع بیشتزر از هر زمانی احساس میشه.
    این بازیرو همونطور که گفتم کامل ندیدم.

9. 3 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کلا انتظاری بیشتر از این نمی رفت
    وقتی جناب آقای تیاگو سیلوا با غرور میگه من از مسی نترسیدم.جالا که که کاوانی که جای خود داره!من همونجا فهمیدم این جوون رو غرور برداشته.
    خستگی بازی با بارسا هنوز مشهود بود
    موقعی که دیدم بونرا دفاع چپه فهمیدم امروز میلان برنده بازی نیست
    میلان توی ژانویه به 2 تا هافبک سرعتی که بتونن جریان بازی رو عوض کنن نیاز شدید داره
    نبود ایبرا-بواتنگ-روبینیو کاملا مشهود بود!
    دیشب پاتو مهاجم کنار بازی کرد.جایی که اصلا توش موفق نیست!
    باید مهاجم وسط بازی کنه.شاید به خاطر همین امر با ایبرا اصطکاک داره
    ولی عجب بازیکنای داره ناپل!
    Last edited by H A M A S; 19-09-2011 at 12:28.

11. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض در دستان ناپولی بازی کردیم!

ماکس آلگری احساس می کند میلان در سن پائولو در دستان ناپولی بازی کرد." ما فرصت های زیادی به آن ها دادیم می دانستیم که نمی توانیم کار را تمام کنیم"

روسونری ها با گل بسیار زیبای آلبرتو آکوئیلانی که با ضربه سر به ثمر رسید از حریف خود پیش افتادند اما هتریک کاوانی بازی را با نتیجه 3-1 به نفع ناپولی به پایان رساند.

آلگری گفت " این یک بازی نسبتا عجیب و غریب بود که انجام دادیم همانطور که ما مالکیت توپ و میدان را در اختیار داشتیم و موفق شدیم در کمال خوش شانسی یک گل را به ثمر برسانیم"

" ما از ضد حمله های ناپولی ضربه خوردیم جایی که می دانستیم نقطه قوت ناپولی است.ما همچنین چندین فرصت برای به تساوی کشیدن بازی زمانی که بازی 2-1 بود داشتیم اما گل سوم کاوانی همانطور که خود او باور داشت بسیار عالی بود"

" این یک بازی عجیب بود در حالی که من با توجه به داشته هایی که برای این بازی در اختیار داشتم راضی هستم هر چند که ما در برخی لحظات نیاز به عزم و اراده بیشتری داشتیم"
    " ناپولی سبک و شیوه خودش را بازی کرد و این ما بودیم که اجازه فرصت های زیادی را به آن ها دادیم"

میلان از دو بازی نخست لیگ خود تنها 1 امیتیاز کسب کرده است در حالی که در این بین موفق شد تا در خانه بارسلونا به تساوی 2-2 دست یابد ,هرچند که انتقاد هایی بر آن وارد شده است.

آلگری در ادامه چنین گفت " ما نگران نبودیم.همه ما باید استراحت می کردیم,می دانیم که ما یک باشگاه بزرگ هستیم؛باشگاهی که می تواند چنین شرایط ها یی داشته باشد اما کیفیت بازی ها معقول بود و تنها نگرانی موجود این است که ما 5 گل در دو بازی نخست لیگ دریافت کرده ایم"

" مدافعان کناری باید سریعتر باشند تا بتوانند به موقع بازگردند و در دفاع کمک رسانی کنند مخصوصا ما اشتباهات بسیاری در ضد حمله ها داشتیم"

" ناپولی تمایل داشت تا یک بازی بسته از خود ارائه دهد در حالی که آن ها تیمی بودند که در خانه خودشان بازی می کردند.آن ها بسیار سریع بودند و ما در حال حاضر با توجه به مصدومان زیادی که داریم ابزار کافی برای مهار بهتر آن ها نداشتیم
    " ناپولی از زمان نهایت استفاده صحیح را کرد و به چیزی که شایسته آن بودند دست یافتند.متاسفانه ما به آن ها فرصت های زیادی دادیم و کاملا می دانستیم که نباید چنین می کردیم"

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    !

13. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض نمرات بازیکنان میلان در برابر ناپولی

در اینجا می توانید نمرات بازیکنان میلان را به نقل از سایت goal.com/it مشاهده کنید.

15. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

خب کلا تیم کنده دیگه این که معلوم بود..........
    و البت اونام فوق اعاده سریع بودن...یه بار دیگه گل دوم رو ببینین...یارو 60 متر رو یه نفری میدو ئه هیچ کس پرس نمیکنه طرفو این هافبک دفاعیه چی کاره اس پس.......!!!

ولی از یه چیزی خوشم اومد..اونم حرفای آلگری بعد بازی بود.........

که واقعا نشون می داد حداقل شعور فهمیدن اشتباه رو داره.....

17. 3 کاربر از Ali_BlueBoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خب کلا تیم کنده دیگه این که معلوم بود..........
    و البت اونام فوق اعاده سریع بودن...یه بار دیگه گل دوم رو ببینین...یارو 60 متر رو یه نفری میدو ئه هیچ کس پرس نمیکنه طرفو این هافبک دفاعیه چی کاره اس پس.......!!!

ولی از یه چیزی خوشم اومد..اونم حرفای آلگری بعد بازی بود.........

که واقعا نشون می داد حداقل شعور فهمیدن اشتباه رو داره.....
    اگر گرث بیل رو میخریدن میتونست به جای سیدروف در سمت چپ هافبک بازی کنه!

آبیاتی

تایوو--------نستا---------سیلوا--------آباته

گرث بیل ------فان بومل--------نوچورینو

آکوئیلانی
    ایبرا--------------پاتو

انوقت چقدر این خط هافبک توفیق داشت نسبت به وضع فعلی!
    تا ژانویه اوضاع به همین منواله
    مگر ایبرا یه کاری کنه
    Last edited by H A M A S; 20-09-2011 at 10:48.

19. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •