سیلوا خواهان جذب همسیک در فصل آینده توسط سران میلان است.
گزارشات حاکی از آن بود که میلان تمایل دارد تا مارک همسیک هافبک تیم ناپولی را به خدمت بگیرد.اما این جوان اسلواک هرگز راهی میلان نشد چرا که رئیس ناپولی اعلام کرده بود که این بازیکن به فروش نخواهد رسید به خصوص به روسونری ها.
آئورلیو د لائورنتیس اعلام کرده بود که ارزش همسیک صد میلیون یورو است و حاضر نیست تا این بازیکن مستعد را به تیم سیلویو برلوسکونی واگذار کند اگر چه این بازیکن تمایل خود به پوشیدن لباس میلان را اعلام کرده بود.سیلوا مدافع برزیلی میلان امیدوار است میلان بتواند این بازیکن را در آینده جذب کند.
سیلوا در مصاحبه ی با گازتا دلا اسپورت گفت " بازی کردن در برابر همسیک؟!! اگر او در لباس روسونری ظاهر می شد خیلی بهتر بود. من امیدوارم که ما بتوانیم در آینده این بازیکن را جذب کنیم."
او در ادامه و در رابطه با فصل نقل و انتقالات گفت:" من بسیار خوشحالم که آلبرتو به میلان پیوسته است."
مدافع برزیلی میلان علاقه ی زیادی دارد تا بازیکنان برزیلی بیشتری به لباس روسونری را به تن کنند و این مسئله را بارها اعلام کرده است که میلان باید پائولو هنریکه گانسو را از سانتوس به خدمت بگیرد
"گانسو یا دانیلو؟! من از این مسئله که برزیلی های زیادی به میلان بپیوندند بسیار خوشحال می شوم اما شرایط پذیرش بازیکنان غیر اروپایی کمی پیچیده است."
تیاگو سیلوا یک گل با ارزش در برابر بارسا به ثمر رساند.
"لئوناردو نقش بسیار مهمی در پیوستن من به میلان داشت و من از او تشکر می کنم. پس از پایان بازی او پیامی برای من فرستاد و برای من آرزوی موفقیت کرد و ثمر رساندن گل را به من تبریک گفت."
تیاگو سیلواو الکس پاتو بعد از گل دیر هنگام میلان به رقص سامبا پرداختند. اما سیلوا از رقص پاتو راضی نیست
" حرکات او غیرقابل مشاهده بود. در واقع من همیشه می گویم که او یک برزیلی واقعی نیست چرا که او به موسیقی هیپ هاپ گوش می دهد"
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید