ایول سوپر ماریو هم هتریک کرد!
ریبری هم دوتا پاس گل داده... کلا ریبری رو فرم باشه بایرن رو فرمه
ایول سوپر ماریو هم هتریک کرد!
ریبری هم دوتا پاس گل داده... کلا ریبری رو فرم باشه بایرن رو فرمه
گومز 1 گل دیگه بزنه با اون پسره برابری میکنه ها![]()
بایرن 7 _ بازل 0
!!
گومز 4 تا
روبن 2 تا
مولر 1
بازی درخشان ریبری
گومز 10 گله شد و چسبیده به مسی 12 گله
بگو ولش کنه خوبیت نداره جول جمع بهش چسبیده : دیگومز 10 گله شد و چسبیده به مسی 12 گله
+
دمشون گرم واقعا ترکوندن بازل رو
بایرن هم از عدد 7 خوشش اومده ها امیدوارم جزء 4 تیم باشه
گومز 70 تا هم بزنه با اون پسره برابری نمیکنه
ولی گومز کلا خیلی خوب جاگیری میکنه دقیقا میدونه کی بازیکنای بایرن شوت میزنن و فوق العاده زاویه شوت رو پیش بینی میکنه صد در صد توی تمرینات کار میکنن
گومز بیشتر از اونکه خودش رو به عنوان مهاجم هدف معرفی کنه بیشتر یه مهاجم سایه هست و همیشه حرکات یا ضربات ناقص رو کامل میکنه
برد بازل تبریک نداره.تازه وقتی تیمی مثل بایرن روبه روش باشه باختش کاملا طبیعی به نظر میاد.امااین جوری بردن تبریک داره..
بدبختانه بایرن یا خیلی خوبه یا خیلی بد!!!خدا کنه این نوسانات رو بزاره کنار ویه تیم با ثبات بشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی رضا جان،از نظر قیافه،سبک بازی تکنیک و...نمیگن.بلکه از نظر آمار وارقام عرض کردن برابری ممکنه بکنه.گومز 70 تا هم بزنه با اون پسره برابری نمیکنه![]()
اصلا تقصیر داش مسعود که گفت نچسبه بهش..بابا میزاشتی بچسبه یه خورده روشون کم بشه![]()
یوسف جان کلا از هیچ نظری بهش نمیرسهعلی رضا جان،از نظر قیافه،سبک بازی تکنیک و...نمیگن.بلکه از نظر آمار وارقام عرض کردن برابری ممکنه بکنه.
اصلا تقصیر داش مسعود که گفت نچسبه بهش..بابا میزاشتی بچسبه یه خورده روشون کم بشهسبک بازی، قیافه ، تکنیک و ...دیدیم که از نظر آمار و ارقام هم بهش نرسید
ولی یه چیزو مسی خیلی باید تلاش کنه و شاید تا آخر عمرش زحمت بکشه که شاید به گومز برسه اونم قدشه
جدای از شوخی تبریک میگم دوره هفتایی ها رو باسل به هیچ وجه تیمی نبود که 7 تا بخوره و باز نباید به خاطر اینکه 7 تا خورده فکر کنیم که تیم ضعیفی بوده
من از دوره ای به بایرن علاقمند شدم که رئال رو در چمپیونز 4 تایی میکرد
بایرن بخواد میتونه
کلا دفاع در برابر بایرن خیلی سخته در برابر بایرن علاوه بر 18 و بستن درها باید کاملا مراقب پشت 18 و کناره هاش باشید چون کوچکترین شوتی از این نواحی در چارچوب بره و برگرده یعنی تک به تک شدن گومز با یک دروازه خالی
یوسف جان گومز با اوه هیکلش میکشه بچه مردم رو... یکم رحم داشته باش : دیاصلا تقصیر داش مسعود که گفت نچسبه بهش..بابا میزاشتی بچسبه یه خورده روشون کم بشه
گل های بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جمعه امیدوارم یه قرعه مناسب بیاریم
ترجیح میدم به لالیگایی ها توی نیمه نهایی برخورد کنیم
میلان هم خاطرات خوبی ازش ندارم،هر دفعه باهاش بازی کردیم باختیم
جدای از شوخی تبریک میگم دوره هفتایی ها رو باسل به هیچ وجه تیمی نبود که 7 تا بخوره و باز نباید به خاطر اینکه 7 تا خورده فکر کنیم که تیم ضعیفی بوده
من از دوره ای به بایرن علاقمند شدم که رئال رو در چمپیونز 4 تایی میکرد
بایرن بخواد میتونه
کلا دفاع در برابر بایرن خیلی سخته در برابر بایرن علاوه بر 18 و بستن درها باید کاملا مراقب پشت 18 و کناره هاش باشید چون کوچکترین شوتی از این نواحی در چارچوب بره و برگرده یعنی تک به تک شدن گومز با یک دروازه خالی
آبی:کلا بایرن امسال از این نتایج کم نگرفته(اغلب توی بوندس لیگا)اما این تیم مشکلش اینه یا افسانه ای خوبه یا مالدیوی بده
البته اعتراف میکنم دورتموند شانس اورد همچین موقع هایی به بایرن نخورده..
قرمز:اون روزها بایرن توی اوج بود....یادمه بازی با رئال توی سانتیاگوبرنابئو داشت...کلی مصدوم کلی محروم...یه مهاجم داشت فکر میکنم مارکوس بابل بودش از 30-40متر زد رئال رو به آتیش کشید...قیافه طرفدارهای رئال دیدن داشت...
نکته این که بایرن اون سالها با بایرن امسال یه 2تا فرق داره:1=تفکرات مربی(هیتسفلد-هاینکس)2-وجود افنبرگ وسط زمین که الان یعنی شواینی جاشه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)