منم که خیلی خوشم اومده و الان level 28
خیلی هم طولانی بوده تا اینجا فک کنم 30 آخرش باشه
منم که خیلی خوشم اومده و الان level 28
خیلی هم طولانی بوده تا اینجا فک کنم 30 آخرش باشه
خب دیگه همه ی بازیها اینطورین.اولاشو خوب شروع میکنن که بازیکنو جذب خودش کنه ولی بعدش گند میزنن تو هر چی بازیه
hot pursuit واقعا نسبت به این قشنگ بود.مخصوصا با اون امکاناتی که بهت میداد و میتونستی دشمنتو از جاده خارج کنی.واقعا معرکه بود.(منظورم تیغ و نیترو و EMP و ...........بود)![]()
هیجان تعقیب و گریزhp بیشتر بود ولی هیجان مسابقات run بیشتره
گرافیک run هم بهتره+ هندلینگ هم بهتر شده
تیونینگ رو هم نسبت به hp بیشتر داره
نسخه ی فشرده اش یه مشکلی داره صدای افراد هماهنگ نیست با لبشون برای شما هم اینطوریه؟
کلا هر وقت شنیدین که توی یک بازی از موتور Frostbite 2 استفاده شده منتظر نباشین که اون بازیو درست و حسابی انجام بدین!
اون از BF3 اینم از NFS the RUN که همین موتور باعث شد گند بخوره توی سری NFS
اومدن بگن خلاقیت داریم.موقعی که مسابقه میدی یه قطار از بغلت سوت میکشه و رد میشه.ولی وقتی من نتونم درست و حسابی و بدون لگ بازیش کنم یا صدای شخصیتها و تصویرشون هماهنگ نباشه دیگه خلاقیت میخوام چیکار؟؟
عشق است همون NFS Carbon
روی چه مدرکی این موتور قدرتمندو زیر سوال میبرید؟کلا هر وقت شنیدین که توی یک بازی از موتور Frostbite 2 استفاده شده منتظر نباشین که اون بازیو درست و حسابی انجام بدین!
اون از BF3 اینم از NFS the RUN که همین موتور باعث شد گند بخوره توی سری NFS
اومدن بگن خلاقیت داریم.موقعی که مسابقه میدی یه قطار از بغلت سوت میکشه و رد میشه.ولی وقتی من نتونم درست و حسابی و بدون لگ بازیش کنم یا صدای شخصیتها و تصویرشون هماهنگ نباشه دیگه خلاقیت میخوام چیکار؟؟
عشق است همون NFS Carbon
اگه مشکلی هم از این دو بازی باشه که من توی battlefield 3 مشکلی ندیدم ( میتونم بگم همه چیزش فوق العاده بود).
مورد از سازندگان بازی هست نه از موتور بازی سازی.
نکاتی هم که اشاره کردین اصلا منطقی نیست.
اینکه بازیتون مشکل داره برمیگرده به اینکه کپیه و هیچ پشتیبانی نداره.
و جدا زا این قضیه این بازی هم سیستم نسبتا خوبی میخواد.
خواهشم اینه که به جای اینکه یه بازی رو بدون دلیل سرکوب کنید با منطق بیشتری حرف بزنید.![]()
از روی این منطق که بتونی با همین سیستم ضعیف(!) بازیایی مثل Mafia II ، Crysis 2 ، COD ، GTA IV و . . . رو بدون کوچکترین مشکلی بازی کنی ولی تا به BF3 و Run که برسی نتونی راحت بازیشون کنی!روی چه مدرکی این موتور قدرتمندو زیر سوال میبرید؟
اگه مشکلی هم از این دو بازی باشه که من توی battlefield 3 مشکلی ندیدم ( میتونم بگم همه چیزش فوق العاده بود).
مورد از سازندگان بازی هست نه از موتور بازی سازی.
چرا Crysis 2 که خدای گرافیکه این همه مشکل نداره ولی NFS این مشکلاتو داره؟؟
آهان اونوقت یعنی اونایی که بازیشون مشکل نداره رفتن از اروپا خریدن و بازیشون اوریجیناله؟؟نکاتی هم که اشاره کردین اصلا منطقی نیست.
اینکه بازیتون مشکل داره برمیگرده به اینکه کپیه و هیچ پشتیبانی نداره.
و جدا زا این قضیه این بازی هم سیستم نسبتا خوبی میخواد.
درسته که سیستم نسبتا خوبی میخواد ولی مسئله اینه که تنظیمات رو هم روی Low که میزاری بازم بازی لگ داره . . .
من خودم عاشق NFS هستم ولی دلیل نمیشه که همیشه ازش تعریف کنم و تا یه انتفادی بشه شما بیاین بگین سرکوب،سرکوبخواهشم اینه که به جای اینکه یه بازی رو بدون دلیل سرکوب کنید با منطق بیشتری حرف بزنید.
از نظر شما این یه ضعفه؟از روی این منطق که بتونی با همین سیستم ضعیف(!) بازیایی مثل Mafia II ، Crysis 2 ، COD ، GTA IV و . . . رو بدون کوچکترین مشکلی بازی کنی ولی تا به BF3 و Run که برسی نتونی راحت بازیشون کنی!
چرا Crysis 2 که خدای گرافیکه این همه مشکل نداره ولی NFS این مشکلاتو داره؟؟
این بازی ها به دلیل استفاده از موتور قدرتمند Frostbite 2 از نورپردازی خاصی برخوردارن که روی هر سیستمی به راحتی جوابگو نیستن.
نخیر از اروپا نخریدن شما سیستمتون ضعیفه مگرنه این بازی جزو کم ایرادترین بازی ها بود .آهان اونوقت یعنی اونایی که بازیشون مشکل نداره رفتن از اروپا خریدن و بازیشون اوریجیناله؟؟
درسته که سیستم نسبتا خوبی میخواد ولی مسئله اینه که تنظیمات رو هم روی Low که میزاری بازم بازی لگ داره . . .
و دیلل مشکل دار بود نبازی ها فقط و فقط به این دلیله که حتی بازی هایی که از مغازه ها تهیه میشه همین نسخه های ناقص اینترنتیه که هیچ کدوم بدو نمشکل نیست.
اگه موقعی که gta iv تازه اومده بود خریداری کرده بودید منظور منو از کم ایراد بودن متوجه میشدید.
کانفیگ سیستمتون چیه؟
من منظورم مشکلی که از موتور بازی گرفتید بود نه خود بازی.من خودم عاشق NFS هستم ولی دلیل نمیشه که همیشه ازش تعریف کنم و تا یه انتفادی بشه شما بیاین بگین سرکوب،سرکوب
خب مثلا مشکل نورپردازیِ NFS HP چی بود که روی آوردن به این موتور؟؟این بازی ها به دلیل استفاده از موتور قدرتمند Frostbite 2 از نورپردازی خاصی برخوردارن که روی هر سیستمی به راحتی جوابگو نیستن
حتی همین موتور باعث مشکل توی صداگذاری بازی هم شده
شما اولش میگین مورد از سازندگان بازیه نه از موتور بازیسازی بعد میگین به دلیل استفاده از این موتور سیستمی قوی میخواد . . .
والا Crysis 2 هم نورپردازی عالی ای داشت ولی چرا این مشکلاتو نداشت حتما عقل کامل میخواد که از قرار معلوم بنده ندارمش . . .
خب نمیشه گفت مشکل نداشت هر بازی باید پیشرفت گرافیکی داشته باشه.خب مثلا مشکل نورپردازیِ NFS HP چی بود که روی آوردن به این موتور؟؟
حتی همین موتور باعث مشکل توی صداگذاری بازی هم شده
شما اولش میگین مورد از سازندگان بازیه نه از موتور بازیسازی بعد میگین به دلیل استفاده از این موتور سیستمی قوی میخواد . . .
والا Crysis 2 هم نورپردازی عالی ای داشت ولی چرا این مشکلاتو نداشت حتما عقل کامل میخواد که از قرار معلوم بنده ندارمش . . .
مشکل صداگزاری بازم مربوط میشه به بازی که تهیه کردید توی battlefield خیلی ها خیلی مشکلاته زیادی داشتن
ولی باور کنید من یه دونشم نداشتم خدا رو شکر.
خب بازم میگم این یه ضعف نیست این موتور به نوعی سیستم جدیدی داره و تحول جدیدی رو توی گیمها ایجاد کرده به همین
خاطر بازی هایی که از این موتور بهره میبرن سیستم نسبتا بالایی هم برای اجراشون لازمه.
کرایسیس 2 نورپردازی خیلی خوبی داشت ولی نوع نورپردازی هر یک از این بازی ها متفاوته و در کرایسیس تقریبا یکنواخت
ولی توی این موتور از نورپردازی های مختلف با افکتای مختلف روبرو هستیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)