تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 75 اولاول ... 74753545556575859606167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 749

نام تاپيک: Need for Speed: The Run

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

منم که خیلی خوشم اومده و الان level 28
    خیلی هم طولانی بوده تا اینجا فک کنم 30 آخرش باشه

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

شما هم که فقط میگی اولش خوب شروع میشه
    تو تاپیک Assassins Creed Revelations هم گفتی اولش خوب شروع میشه
    ولی به نظر من بهترین nfs تو این چند سال most wanted بود با بازی کردنش حس مسابقه به ادم دست میده
    خب دیگه همه ی بازیها اینطورین.اولاشو خوب شروع میکنن که بازیکنو جذب خودش کنه ولی بعدش گند میزنن تو هر چی بازیه
    hot pursuit واقعا نسبت به این قشنگ بود.مخصوصا با اون امکاناتی که بهت میداد و میتونستی دشمنتو از جاده خارج کنی.واقعا معرکه بود.(منظورم تیغ و نیترو و EMP و ...........بود)

3. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب دیگه همه ی بازیها اینطورین.اولاشو خوب شروع میکنن که بازیکنو جذب خودش کنه ولی بعدش گند میزنن تو هر چی بازیه
    hot pursuit واقعا نسبت به این قشنگ بود.مخصوصا با اون امکاناتی که بهت میداد و میتونستی دشمنتو از جاده خارج کنی.واقعا معرکه بود.(منظورم تیغ و نیترو و EMP و ...........بود)
    هیجان تعقیب و گریزhp بیشتر بود ولی هیجان مسابقات run بیشتره

گرافیک run هم بهتره+ هندلینگ هم بهتر شده

تیونینگ رو هم نسبت به hp بیشتر داره

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نسخه ی فشرده اش یه مشکلی داره صدای افراد هماهنگ نیست با لبشون برای شما هم اینطوریه؟

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

کلا هر وقت شنیدین که توی یک بازی از موتور Frostbite 2 استفاده شده منتظر نباشین که اون بازیو درست و حسابی انجام بدین!
    اون از BF3 اینم از NFS the RUN که همین موتور باعث شد گند بخوره توی سری NFS
    اومدن بگن خلاقیت داریم.موقعی که مسابقه میدی یه قطار از بغلت سوت میکشه و رد میشه.ولی وقتی من نتونم درست و حسابی و بدون لگ بازیش کنم یا صدای شخصیتها و تصویرشون هماهنگ نباشه دیگه خلاقیت میخوام چیکار؟؟

عشق است همون NFS Carbon

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا هر وقت شنیدین که توی یک بازی از موتور Frostbite 2 استفاده شده منتظر نباشین که اون بازیو درست و حسابی انجام بدین!
    اون از BF3 اینم از NFS the RUN که همین موتور باعث شد گند بخوره توی سری NFS
    اومدن بگن خلاقیت داریم.موقعی که مسابقه میدی یه قطار از بغلت سوت میکشه و رد میشه.ولی وقتی من نتونم درست و حسابی و بدون لگ بازیش کنم یا صدای شخصیتها و تصویرشون هماهنگ نباشه دیگه خلاقیت میخوام چیکار؟؟

عشق است همون NFS Carbon
    روی چه مدرکی این موتور قدرتمندو زیر سوال میبرید؟
    اگه مشکلی هم از این دو بازی باشه که من توی battlefield 3 مشکلی ندیدم ( میتونم بگم همه چیزش فوق العاده بود).
    مورد از سازندگان بازی هست نه از موتور بازی سازی.

نکاتی هم که اشاره کردین اصلا منطقی نیست.
    اینکه بازیتون مشکل داره برمیگرده به اینکه کپیه و هیچ پشتیبانی نداره.
    و جدا زا این قضیه این بازی هم سیستم نسبتا خوبی میخواد.

خواهشم اینه که به جای اینکه یه بازی رو بدون دلیل سرکوب کنید با منطق بیشتری حرف بزنید.

8. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

روی چه مدرکی این موتور قدرتمندو زیر سوال میبرید؟
    اگه مشکلی هم از این دو بازی باشه که من توی battlefield 3 مشکلی ندیدم ( میتونم بگم همه چیزش فوق العاده بود).
    مورد از سازندگان بازی هست نه از موتور بازی سازی.
    از روی این منطق که بتونی با همین سیستم ضعیف(!) بازیایی مثل Mafia II ، Crysis 2 ، COD ، GTA IV و . . . رو بدون کوچکترین مشکلی بازی کنی ولی تا به BF3 و Run که برسی نتونی راحت بازیشون کنی!
    چرا Crysis 2 که خدای گرافیکه این همه مشکل نداره ولی NFS این مشکلاتو داره؟؟

نکاتی هم که اشاره کردین اصلا منطقی نیست.
    اینکه بازیتون مشکل داره برمیگرده به اینکه کپیه و هیچ پشتیبانی نداره.
    و جدا زا این قضیه این بازی هم سیستم نسبتا خوبی میخواد.
    آهان اونوقت یعنی اونایی که بازیشون مشکل نداره رفتن از اروپا خریدن و بازیشون اوریجیناله؟؟
    درسته که سیستم نسبتا خوبی میخواد ولی مسئله اینه که تنظیمات رو هم روی Low که میزاری بازم بازی لگ داره . . .
    خواهشم اینه که به جای اینکه یه بازی رو بدون دلیل سرکوب کنید با منطق بیشتری حرف بزنید.
    من خودم عاشق NFS هستم ولی دلیل نمیشه که همیشه ازش تعریف کنم و تا یه انتفادی بشه شما بیاین بگین سرکوب،سرکوب

10. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از روی این منطق که بتونی با همین سیستم ضعیف(!) بازیایی مثل Mafia II ، Crysis 2 ، COD ، GTA IV و . . . رو بدون کوچکترین مشکلی بازی کنی ولی تا به BF3 و Run که برسی نتونی راحت بازیشون کنی!
    چرا Crysis 2 که خدای گرافیکه این همه مشکل نداره ولی NFS این مشکلاتو داره؟؟
    از نظر شما این یه ضعفه؟
    این بازی ها به دلیل استفاده از موتور قدرتمند Frostbite 2 از نورپردازی خاصی برخوردارن که روی هر سیستمی به راحتی جوابگو نیستن.

آهان اونوقت یعنی اونایی که بازیشون مشکل نداره رفتن از اروپا خریدن و بازیشون اوریجیناله؟؟
    درسته که سیستم نسبتا خوبی میخواد ولی مسئله اینه که تنظیمات رو هم روی Low که میزاری بازم بازی لگ داره . . .
    نخیر از اروپا نخریدن شما سیستمتون ضعیفه مگرنه این بازی جزو کم ایرادترین بازی ها بود .
    و دیلل مشکل دار بود نبازی ها فقط و فقط به این دلیله که حتی بازی هایی که از مغازه ها تهیه میشه همین نسخه های ناقص اینترنتیه که هیچ کدوم بدو نمشکل نیست.
    اگه موقعی که gta iv تازه اومده بود خریداری کرده بودید منظور منو از کم ایراد بودن متوجه میشدید.
    کانفیگ سیستمتون چیه؟

من خودم عاشق NFS هستم ولی دلیل نمیشه که همیشه ازش تعریف کنم و تا یه انتفادی بشه شما بیاین بگین سرکوب،سرکوب
    من منظورم مشکلی که از موتور بازی گرفتید بود نه خود بازی.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

این بازی ها به دلیل استفاده از موتور قدرتمند Frostbite 2 از نورپردازی خاصی برخوردارن که روی هر سیستمی به راحتی جوابگو نیستن
    خب مثلا مشکل نورپردازیِ NFS HP چی بود که روی آوردن به این موتور؟؟
    حتی همین موتور باعث مشکل توی صداگذاری بازی هم شده
    شما اولش میگین مورد از سازندگان بازیه نه از موتور بازیسازی بعد میگین به دلیل استفاده از این موتور سیستمی قوی میخواد . . .
    والا Crysis 2 هم نورپردازی عالی ای داشت ولی چرا این مشکلاتو نداشت حتما عقل کامل میخواد که از قرار معلوم بنده ندارمش . . .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب مثلا مشکل نورپردازیِ NFS HP چی بود که روی آوردن به این موتور؟؟
    حتی همین موتور باعث مشکل توی صداگذاری بازی هم شده
    شما اولش میگین مورد از سازندگان بازیه نه از موتور بازیسازی بعد میگین به دلیل استفاده از این موتور سیستمی قوی میخواد . . .
    والا Crysis 2 هم نورپردازی عالی ای داشت ولی چرا این مشکلاتو نداشت حتما عقل کامل میخواد که از قرار معلوم بنده ندارمش . . .
    خب نمیشه گفت مشکل نداشت هر بازی باید پیشرفت گرافیکی داشته باشه.
    مشکل صداگزاری بازم مربوط میشه به بازی که تهیه کردید توی battlefield خیلی ها خیلی مشکلاته زیادی داشتن
    ولی باور کنید من یه دونشم نداشتم خدا رو شکر.
    خب بازم میگم این یه ضعف نیست این موتور به نوعی سیستم جدیدی داره و تحول جدیدی رو توی گیمها ایجاد کرده به همین
    خاطر بازی هایی که از این موتور بهره میبرن سیستم نسبتا بالایی هم برای اجراشون لازمه.
    کرایسیس 2 نورپردازی خیلی خوبی داشت ولی نوع نورپردازی هر یک از این بازی ها متفاوته و در کرایسیس تقریبا یکنواخت
    ولی توی این موتور از نورپردازی های مختلف با افکتای مختلف روبرو هستیم.

14. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •