بله مرسی من دانلود کردم هم برای x360 و هم PS2 هستش.
بله مرسی من دانلود کردم هم برای x360 و هم PS2 هستش.
sلام
هر چی گشتم چیزی در مورد شوت کردن تو این تاپیک پیدا نکردم
لطفا یکی راهنمایی کنه![]()
علی جان تو باید یه پچ از همین پچهایی که بچه ها معرفی کردن رو جایگزین اون پچ اصلی کنی ...
اینجوری هم اسامی تیمها درست میشه ، هم لوگوشون ...![]()
اینم آخرین پچی که مارتین جان گذاشته بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا حق
Last edited by ElmO; 31-12-2006 at 15:08.
معلومه خوب نگشتی متالزاده جان![]()
این توی صفحه ی 36 همین تاپیک هست :
نوشته شده توسط آرش-19
روش شوت به سمت دروازه در Pes6 که نسبت Pes5 تغییرات زیادی داشته رو من تا حالا نگفتم
ولی امروز بخاطر اینکه این دوستمون از Pes6 زده نشه می گم :
در Pes5 برای شوت زدن مهمترین نکته حالت بدن نسبت به توپ بود که توپ باید نزدیک بدن و
بدن در حالت تعادل می بود و همچنین بدن باید در زاویه مناسب در مقابل دروازه قرار می گرفت
اما در Pes6 شما علاوه بر نکات بالا باید توجه خاص نسبت به وضعیت توپ نسبت به زمین داشته
باشید که این یعنی چه ؟
اگه توجه کنید هنگامی که بازیکن با توپ در حال دویدن می باشد بعد از هر ضربه به توپ برای جلو
انداختن توپ -توپ مقداری از سطح زمین بلند شده و بعد روی زمین شروع به قل خوردن می کنه
بدترین لحظه برای ضربه زدن به توپ لحظه ای است که توپ از زمین بلند شده و به دلیل عجله برای
شوت زدن و از دست نرفتن موقعیت اکثرا در این لحظه اقدام به شوت زدن می کنند که اگه محکم
بزنی با اختلاف زیاد به بیرون میره و اگه آروم بزنی دروازه بان میگیره.
و اما بهترین لحظه برای شوت زدن زمانی است که توپ روی زمین در حال قل خوردن است ( در ضمن
اون نکات اولیه که گفتم باید رعایت بشه ) و شما برای رسیدن به این حالت فقط باید صبر کنید که
بازیکن و توپ در حالت مناسب قرار بگیرند و بعد اقدام به شوت زنی بکنیددر این حالت شما می تونید
توپو با قدرت زیاد (البته نه خیلی زیاد ) به زاویه دلخواه شوت کنید.
راستی توقع نداشته که همش بره تو گل و اصلا توپو به بیرون نزنید چون من خودم هم بعضی از
تو پارو به بیرون میزنم.
3-اگه زمان ضربه سر توپ به صورت قوص دار از بالای دروازه بیرون میره مهمترین عامل اینه که شما
زودتر از موعد شوت ( مربع ) رو می زنید و باید با تمرین زمان بندی درست را بدست بیارید
در ضمن این مهمترین عاملش بود عوامل دیگری مثل حضور مدافع یا سانتر بد یا خوب زیر توپ نبودن
و......... می تونن از عواملش باشند.
دست شما درد نکنه ElmO جان
خیلی خیلی ممنون![]()
آقا شرمنده
ولی یک کیت سرور آقای کریمی عزیز گزاشته بود تو دو صفحه قبل هر کاری کردم دانلود نشد
هر کی داره بزاره ممنون میشم
عزيزم شما از توي setting دكمه هاي جهت دارتو درست بچين براي اين كار برو روي آيكون setting تو قسمت player1دكمه هاي جهت دار خود را از روي جهات گرد يا همان ال بردار و گزينه هاي پايين بالارو انتخاب كن
اگه متوجه نشدي بگو تا واست عكسشو بذارم
با سلام من يه آموزش كامل در باره ي زدن ضربات كرنر مي خواستم اگه هم گزاشتيد شماره صفحه ي تاپيك رو بگيد يا يه بار ديگه بزارييد باتشكر!!!!!!!!!1
بازم سلام ميخواستم بدونم كسي چت كدي ترينري (ترينر حرفه اي +10 به بالا)براي اين بازي نداره من يه ترينر دارم فقط تعداد گل ها رو كم وزياد ميكنه چرت و پرته اگه دارين خيلي ممنون مي شم قرار بدين
فكر كنم نمي توني چنين ترنري رو پيدا كني
چون تر ينري براي ورژن قبل هم اينطور وجود ندارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)