با دانلود منیجر آی دی ام چجوریه؟؟!!
با دانلود منیجر آی دی ام چجوریه؟؟!!
امروز زنگ زدم به 723000 یا همون 2828.
یه ۱۵ دقیقه ایی با مسئولشون که مال همون امور پشتیبانی بود صحبت کردم.اسمش آقای منشی زاده یا منشی زادگان بود فکر کنم.
هیچی از پرسیدم یه دلیل قانع کننده برای اینکه چرا سرعت و پهنای باند 40٪ کاهش پیداکرده بهم بده.اسپید دانلود بوده ۳۷۰ -الان شده زیر ۱۰۰
ایشون هم گفتند که اولا ما فقط امور پشتیبانی هستیم و...
بعدش گفت کلا یه ماهی میشه که به دلیل حجم زیاد کاربران و نبود پهنای باند قابل ارائه به همه سرعت افت کرده.قرار هم بوده که فلان جا بره پهنای باند بخره ولی هنوز اقدامی صورت نگرفته. (( پول ها رو رفتند شمال خرج کردند بعد حالا پول خرید پهنای باند ر و ندارند ))
خلاصه اینکه خیلی تحت فشارش قرار دادم و ....
یکی نیست بگه پول های مردم رو میگیرد و بعد همونو واسه خودشون خرج نمیکنید ؟
ولی به نظرم اگه ما با تعداد بیشتری و دفعات بیشتری همین کار رو انجام بدیم ( زنگ بزنیم و داد و قال کنیم ) حتی به ۱۳۵.(( هرچی زنگ زدم به این ۱۳۵ همش مشغول بود و یه لحظه هم آزاد نشد خطشون ))
در حر هر دوستان این وضعیت رو اگر خودمون با پیگیری خودمون درست نکنیم اونا هم درست نمیکنند.
کاری که اونا انجام میدند میدونید چیه؟اینکه هر روز ساعت ۸ صبح بیان سر کار و ۸ ساعت توی اداره شون تلپ بشند و بعد خداحافط.مشتری کجاست.حق مشتری چیه.وظیفه ما چیست و....
از ما گفتن بود.
برای یک از آشنا ها 50 هست
سلام
از مرکز تلفن انقلاب 512 نامحدود دارم یک سال و نیمه که دارم ... همیشه سرعت 64 ثابت بود ولی تقریبا یه ماهی هست سرعت از بعد از غروب افتاب تا 5 یا 6 صبح داغون شده مال همه همین طور شده؟شرکت های ذیگه نامحدود میدن؟اونا بهتر نیست؟
از شرکتهای دیگه با همین سرعت و نامحدود با قیمت خوب کدوم ها هستن؟
من البته طرح بعثت ندارم ولی با دانلود منیجر آی دی ام بیشتر وقت ها روی 300 هستش؟!!!!!!
چطور نداری ولی میدونی چقدر هستش؟!!!
اون مال قدیم بود برلی جلب مشتری ولی الان بزور به 59 میرسه البته طرح128 و ساعتهای 4الی5 هم سرعت میشه 80
1 -سلام مرکز مخابراتی منطقه سجاد اسمش چیه؟
2 -و آیا کابل مسی در منطقه هست یا نه؟
من خودم همون طرفا هستم فقط میدونم کنار سالن شهید بهشتی هست کنارش هست یا یک کم اینور تر پروما
منطقه صابری وحید کسی 512 نامحدود مخابرات داره پینگش چنده از 4.2.2.4 ؟
و ایکه کابل مسی هست یا نوری؟
Last edited by omidtb; 11-12-2012 at 20:23.
سلام برو بچ من 1 سال شاتل داشتم 70 گیگ مصرف کردم راضی هم بودم ولی فقط یه مشکل داره اونم این که تو دانلود شبانه که رایگانه اگه از 25 گیگ بیشتر دانلود کنی سرعتت میاد پایین تا حدی که هر شب اگه از 1 شب تا 8 بزاری 400 مگ بیشتر دانلود نمیشه به غیر از این مشکلی نداره سرعت روزم حتی به 550 هم میرسید ولی معمولا همون 450 تا 500 بود الانم می خوام یه سال مخابرات بگیرم ببینم چجوریه میکن سرعت شبش که رایگان خیلی بیشتر از شاتله...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)