تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 364 اولاول ... 74753545556575859606167107157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیر! ایا ایندو تی وی رو در کنار هم و با تصویر SD دوبعدی در کنار هم تست کرده اید؟ به نظرتان در تصاویر sd از سامسونگ مورد اشاره تان عقب تر است؟ این تنها شبهه ایست که باعث شده در خرید 47lw57000 مردد باشم.چون بیشتر تصاویری که تماشا می کنیم عملا sd هستند. ممنون...
    بله . نه عقبتر نیست . رنگ و روی LW65100 بعد از تنظیماتی که کردم به نظرم طبیعیتر از C6960 بود . اگر بدونید C6960 دارای پنل شفاف هست (صفحه نمایشش مثل شیشه رفلکس میمونه) ولی LW65100 تقریبا مات هست . به همین دلیل تو سامسونگه مثل آیینه عکس و انعکاس نور رو میبینیم ولی این موضوع تو ال جی کمتر دیده میشه . گرچه همین براق بودن صفحه سامسونگ این توهم رو ایجاد میکنه که تصویر شفاف تری نسبت به ال جی داره . قضیه انتخاب شما فرق داره . شما اگر میخوای 3D بخری همین 57000 در حال حاضر انتخاب خوبیه .

با سلام دوست عزیز می خواستم بدونم بری پیگیری از اینکه هدایا بعد 45 روز هنوز برام نرسیده کجا باید تماس بگیرم مغازه ای که خریدم یا خود نمایندگی در تهران معمولا از کجا و یا تهراه هدایا رو برام میفرسن و چند روزه تحویل میدن ممنون چون من ساکن اصفهانم
    09685 . ضمنا مال منم هنوز نرسیده . این یه حرکت ال جی خیلی هرس آدمو در میاره . تی وی از دور خارج داره میشه هنوز هدایاش نیومده ;-)

2. این کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

55lw5600 که مشابه 55lw57000 است قیمتش با توجه به نزدیکی ژانویه 2012 و معرفی مدلهای جدید 1400 دلار شده یعنی 1900000 تومن با دلار 1350 تومن. اینجا گلدیران می فروشد 42000000(3500000 با هدیه) . تازه از هدیه ها هم می برند !
    بهتر است چند ماه دیگه صبر کرد تا اینها هم مجبور شوند قیمتها را کاهش دهند.
    lg 2012:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از elino45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Neoonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام Neoonline عزیز
    منم یه 42LW57000 گرفتم. مجیک موشن با 4 تا عینک تو کارتن بود.نصاب هم همون روز اومد نصب کرد.
    موقع خرید کارت هدیه هم از 500 تا شده بود 400 تومن. اونم یکی دو روز بعد بردم فروشگاه برام همون 400 تومن رو نقد کرد و کارت هدیه رو هم دادم بهش.
    بقیه چیزا هنوز دستم نرسیده.
    چون خانومم عینکی هس یه عینک گیره ای هم گرفتم 10000 تومن که رو فریم عینک سوار میشه مثل عینک آفتابی که هر وقت نخواستی میتونی بزنی بالا. از نمایندگی گلد ایران خواستم گفتن حدودای 25000 تومن بریز به حساب پست برات بیاره.

به نظر نمی رسه پیچوندنی تو کار باشه الان فقط 5 تا عینک با مودم و اشتراک رایگان مونده.

در مورد دانگل وای فای هم گفتن 70 80 تومن قیمتش هست که همون فروشگاه گفتش چرت گفتن 30 تومن. یکی دو هفته دیگه تماس بگیر آوردیم بیا ببر.منم هنوز فرصت نکردم باهاشون تماس بگیرم. در ضمن من از خ جمهوری قبل از کارگر گرفتم.
    مرسی آقا ما که سه هفته‌ای میشه خریدیم ولی هنوز خبری از مجیک موشن نیست این اسمارت تی‌وی هم بدون اون ریموت اصلاً استفاده ازش عذابه.

داره خودمونی میشه 2hamidpeyk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام. من هفته قبل 5700گرفتم(٤٧اينچ) البته ازفروشنده خواستم تاريخ خريد را ١٢آبان بزنه كه قبول كرد. ١٠٠ تاهم كم كرد تا ازكارت گارانتي سينماخانواده استفاده كنم آخه دى وى دى بود ومدل بلوري داشت يك م ودويست بود. بجاش يه سينما خانواده بلورى بدون گارانتي برداشتم كه جمعا ٢١٠٠ براي تى وى و ٤٠٠ براى بلورى و١٠٠ هم بابت كارت گارانتي كه بتونم ٧٠٠ تومن هديه رو بگيرم كه شد ٢٦٠٠. با توجه به اينكه در بندرعباس تلويزيون قاچاق وبدون گارانتي زياده ومثلا 5610 سايز٤٧ رابدون گارانتى مى دادن ٢١٠٠(٢م و١٠٠هزار تومن) كه هرچى حسلب وكتاب كردم صرف با همين ٥٧٠٠ بود. ديروزم براى دوستم يكى خريدم كه با كارت گارانتى سينما(اونه فروشنده ميفروشه بدون گارانتى) درامد ٢٢٠٠ كه با كارت هديه اگه ٦٠٠ باشه ميشه ١٦٠٠ اگرهم ٧٠٠ شد نازه شصتش چون اونم تاريخ خريدش رو زدن ١٤ آبان ولي نمايندگى ميگفت ليست را رد كردم.
    توكارتن مجيك موشن وكنترل معمولى +٤ عدد عينك بودكه البته رنگهاش نارنجى وسفيده كه اگه مشكي بود بهتره واصولا هرچى به نظرم درشتر باشه بهتره البته اينجا كه نيست. خودم وصلش كردم وكابل اينترنت راوصل كردم و نرم افزارش را آپديت كردم (منوي help)يه آپديت براش اومده بود. در ال جىapp هم ثبت نام كردم البته بايد برى سايتش و اطلاعات را تكميل كنى. دانگل وايرلس كه بهش بخوره اينجا نيست گفتم تهران برام بگيره اگه كسى آدرس داره ممنون ميشم.
    رسيور Vuپلاس دارم كه كانال اسكايپ اسپورت 3Dرا باهاش ديدم خيلى خوب بود. البته همونطور كه دوستمون گفت چون به نسبت سامسونگ صفحه اش براق نيست اولش يه كم تصاوير sd توذوق ميخوره ولى با تنظيم خيلى بهترميشه ودرمجموع تصويرش خوبه اگه دوستان خبره تنظيم خوبي دارن اطلاعاتش را بزارن.
    دررابطه با DLNA كه تلويزيون باهاش سازگاره و ميشه بصورت بيسيم محتواي فايلهاي مديا را رو از رو موبايل و لب تاپ و...رو تي وى ديد من هنوز نتونستم راش بندازم ونرم افزار نرو را هم رو لب تاپ نصب كردم كه شناسايى نكرد خود تى وى پيغام داد نرم افزارPLEX MEDIA SERVERرا نصب كنيد كه ازنكار رو كردم جواب نگرفتم اگه كسى موفق شده اطلاعات بده چون واقعا چيز بدربخورى.
    دررابطه با پخش فيلم ٣بعدى از لب تاپ با كابل HDMAمشكلى نبود ولى رو فلش فيلمهاي كيفيت بالا چندتا مشكل خوردم اول كه فلش با FAT32 فايل بيشتر نميشه روش ريخت واگرفرمتش را با كليك راست وتغير فرمتش را NTFSكنيد برخى ها اصلا صدا نداشت! يكى دوتا هم صداش كه بصورت پيش فرض انگليسى بود فرانسه پخش كرد. فرمت فيلمها MKVبود. اگه كسى راه حلى داره ممنون ميشم.
    دنبال هارد وايرلش اكسترنالم ولي قيمت كشيده بالا مثلا وسترن ديجيتال ٢ ترابايت كه ٢٠٠ بوده شده ٣٢٠!!البته قبلش بايد اين پخش وايرلسش رو را بندازم.
    دوستان راهنمايى كنن ممنون ميشم. كلا من اي ٤ميت تي وي كه تو اين شش هفت سال خريدم و تا الان كه ازش راضيم.

7. این کاربر از 2hamidpeyk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

55lw5600 که مشابه 55lw57000 است قیمتش با توجه به نزدیکی ژانویه 2012 و معرفی مدلهای جدید 1400 دلار شده یعنی 1900000 تومن با دلار 1350 تومن. اینجا گلدیران می فروشد 42000000(3500000 با هدیه) . تازه از هدیه ها هم می برند !
    بهتر است چند ماه دیگه صبر کرد تا اینها هم مجبور شوند قیمتها را کاهش دهند.
    lg 2012:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از کجا معلوم که قیمت ها رو کاهش میدن؟ اینا اگه میخواستن کاهش بدن که از همون اول اینقدر روش نمیکشیدن؟
    یعنی بی انصاف تر از این حرفان....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بالاخره هدیه ی ما رسید ما تلویزیونمون رو 29شهریور خریدیم ولی تو هدیه های پاییزه بودیم هدایا:6تا عینک سه بعدی رنگی با اینترنت یک ساله ی شاتل128 و با کارتون سه بعدی فول اچ دی شیطون ترین شیطون ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بله ترافیکش 2.5گیگه نه 25گیگ!گه واقعا برای یکسال خیلی کمه .در واقع تو تبلیغاتشون باید بگن یکماه اینترنت رایگان نه یکسال!!که البته من با شاتل تماس گرفتم گفتن منطقه مخابراتی شما ظرفیتش تکمیله فعلا سرویس نمیدیم!دوستانی که گرفتن توضیح بدن که فقط تماس گرفتن یا از طرف شرکت شاتل کسی هم برا نصب اومد؟قضیه اون کارته که شماره سریال داره چیه؟!
    خیر ترافیک برای یک سال 25G هست. من خودم فعال کردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

جوایز من بعد دو ماه ونیم بدستم رسید کارتم پانصد هزارتومان شارژ شد تلویزیونم led lw65100هست فیلم سه بعدی که به من دادن داخل جعبه یه دیسک بود اما رو جلد سی دی زده بود دیسک1 دیسک2 فکر کنم زحمت کشیدن و یه دونشو ورداشتن
    بله برای من هم یک DVD داشت. البته موقع خرید هم گفته بودن که یکی قراره بدهند. من 57000 گرفتم از همه چیش راضیم فقط نمیدونم چرا دانگل WiFi رو روی خودش نگذاشتن. من با کابل به مودم 4 پورت ADSL وصل گردم. اگر تنظیمات مودمتون رو روی PPoE بزارین، وقتی مودم رو روشن می کنید اینترنت تا پشت مودم میاد و چون مودم از DHCP پشتیبانی می کنه، هر وسیله ای که با کابل Lan یا وایرلس مثل TV خودکار به نت وصل میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

[سلام دوستان . اینترنت من دیروز وصل شد. وقتی برای دیدن کلیپ به سایت vatantybe رفتم.علامت F9 اومد یعنی اینکه بایدفلش پلیر 9 رو نصب کنم. یعنی با این حساب نمی تونم هیچ کلیپی رو از اینترنت ببینم؟

داره خودمونی میشه babak-89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    ميخواستم بدونم هدايا بعد از چند روز به دستتون رسيد؟
    و كارت هديه شما بعد از چند روز شار‍ژ شد؟
    براي من بعد از گذشت حدود 50 روز از خريد نه هدايا به دستم رسيده و نه كارت هديه ام شارژ شده (بيشتر از يك ماهه كه شماره كارت هديه رو به الجي اعلام كردم) اين تاخير طبيعيه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •