نخیر ... بیشتر از چندین بار درخواست شده و تکرار توضییح دادم ... دیگه زحمت سرچ با خودتون
نخیر ... بیشتر از چندین بار درخواست شده و تکرار توضییح دادم ... دیگه زحمت سرچ با خودتون
به خدا سرچ کردم در مورد که هيچی نيست
اون يکی رو هم چون lan 3 حرفيه نميتونم سرچ کنم
سلام.
من یه لب تاپ toshiba satellite a215 خریدم ولی همراهش هیچ سی دی نبود. میخواستم بینم آیا همچین چیزی امکان داره؟ اگه یه وت خواستم ویندوزمو عوض کنم اید چیکار کنم؟ نه درایور دارم نه ویندوز original.
توشيبا همين جوريه. بايد دانلود کنى
از کجا باید دانلود کنم؟ ویندوزش چی؟ با چه برنامه ای میتونم cd ریکاوری تهیه کنم؟
از سایت خو توشیبا .این کار یک مقدار دردسر داره به نظر من اگه ویندوز نداره احتیاجی به ریکاوری گرفتن نیست!!
اگه داره خوب لایسش هم نصب مشکلی نداره .فکر کنم ویستا روش باشه .
من که روز اول زدم هم ویندوز رو صاف کردم هم درایو ریکاوری !! رو. به چه درد میخوره این ریکاوری نمیدومنم .
ولی ریکاوری فقط dell خیلی با حال بدون سی دی میتونی ریکاوری کنی.
به خدا سرچ کردم در مورد که هيچی نيست
اون يکی رو هم چون lan 3 حرفيه نميتونم سرچ کنماین اولیشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دومیشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم با یک سرچ ساده پیدا کردم
دیگه تصمیم دارم به سوالات گزینشی جواب بدم ... اینطور فایده نداره
از این لینک مدل خود را انتخاب و درایور ها را دانلود کنید و روس سی دی بریزیداز کجا باید دانلود کنم؟ ویندوزش چی؟ با چه برنامه ای میتونم cd ریکاوری تهیه کنم؟
اگر ویندوز اصل نداشته باید بخری ... و اگر داشته و پاک شده باید یکی متفرقه نصب و با سریال زیر دستگاه رجیسترش کنی ( اگر ویندوز از اول داشته بود برچسب سریال و شماره محصول داره)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یک لپ تاپ دل وسترو خریدم بعد فرمتش کردم که ویندوز ویستا التیمیت بریزم الان یک مشکل دارم وقتی ویستا التیمت میریزم تمام مراحل نصب انجام میشه ولی اخر که ویندوز برای اولین بار می خواد بالا بیاد یک صفحه سیاه میاد که باید ریستش کنم نمیدونم چرا این میاد مشکل از ویستا نیست چون وقتی ویندوز ویستا home خودش رو می ریزم نصب میشه ویندوز بالا میاد
دل ووسترو ها اغلب این مشکل رو دارند .... این هم راه حل اش اما خارجیه و زحمت ترجمه پای خودتان ... این مشکل عمومیه و مربوط به کنترلرهای هاست هست ... من خودم دیدم حل شده اما تا حالا به مشکلی برنخوردم که خودم دستکاریش کنم:
و توی فروم معروف notebook review :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خلاصه بگم برای ویستا ultimate باید توی بایوس برید و Advanced Host Controller Interface) AHCI را disable کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)