عزیز ازم سی دی کی نمیخاد اصلا فعال نیست
من این دی وی دیشو همون اول که بازیش اومده بود دانلود کردم
از بازار نخریدم
عزیز ازم سی دی کی نمیخاد اصلا فعال نیست
من این دی وی دیشو همون اول که بازیش اومده بود دانلود کردم
از بازار نخریدم
سلام
لینکها از کار افتادند
لطفا لینک جدیدبگذارید
سلام
برق سیستم من وسط اجرای بازی قطع شد.الان که میخوام بازی رو اجرا کنم مینویسه "damaged save game" .چطور میتونم این رو درست کنم؟
رزولیشن مونیتور من 1024*768 هست.یا همون نسبت 4:3 .وقتی تو تنظیمات گرافیک بازی این رزولیشن رو انتخاب میکنم بازی بصورت فول اسکرین اجرا نمیشه و دو نوار سیاه بالا و پایین صفحه میاد.دلیلش چیه؟چه کار میشه کرد که مشکل حل بشه؟
جالب اینجا هست که برای این رزولیشن سه نوع فرکانس داره اما بازی با این نسبت تصویر نمیخونه.
نمیدونم سوالم تکراریه یا نه
اما الان که بازیو نصب کردم وقتی بازش کردم میخواست اپدیت کنه قطعش کردم ( به دلیل حجم بالا )
حالا که باز میکنم رمز میخواد
لطفا رمز رو زودتر بگین
![]()
با سلام
دوست عزیز من نسخه ی اصل این بازی رو گرفتم و تمام این امکانات و مرحله هایی رو که اینجا گذاشتین رو داره فقط و فقط Drachen Armor رو نداره اونم بخاطره این که از من نسخه ی استاندارد هستش
میخاستم بپرسم با اعمال این چیزی که شما گذاشتین Drachen Armor واسه من کار میکنه و این که بخاطر اصل بودن بازی مشکلی واسه بازی یا سیو ها و چیز هایی از این قبیل نمیشه ...
با تشکر
Last edited by assassin 1503; 21-07-2012 at 15:20.
با سلام
دوست عزیز شما هم نسخه ی اصل بازی رو دارید ؟
من هم اصلشو گرفتم و تمام کردم ولی دیگه کسی توی مولتی زیاد نمیاد با اجازتون اددتون کردم
یه سوال داشتم امیدوارم شما بتونین حلش کنین نسخه ای که من گرفتم استاندارد هستش و drachen armor رو نداره الان هم پچی که اینجا گذاشته بودن رو گرفتم ولی بازم هیچ تغییری نکرد
اگه راهی بلدین لطفا راهنمایی کنین
از بقیه ی دوستانم خواهش میکنم اگه راهی بلدن حتما بگن
مرسی
Last edited by assassin 1503; 21-07-2012 at 15:41.
آقا چرا هر کاری میکنم سنس موس پایین نمیاد؟!
آپدیت رو میخوام بریزم ارور میده.
تو رو خدا کمکم کنید یه ساله منتظره این روزم!
اقا من به این فایل ریجستری بازی خیلی نیاز دارم لطفا بزارید لینکا از کار افتادن
سیو بازیتون آسیب دیده...
از سیو قبلیتون استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)