این سایت که هیچ کدوم از گوشی هاش موجود نبود![]()
این سایت که هیچ کدوم از گوشی هاش موجود نبود![]()
دوستان سلام
یه خواهشی دارم
با این گوشی صدا رو در فضای آروم و شلوغ ضبط کید ببنید نویز داره یا نه؟ و آیا ضوح صدا خوب هست؟
علی علی
سلام چه طوری میشه من برنامهع روش نصب کنم الان برنامه ها رو ریختم تو مموری ولی دیگه نمی دونم...
مرسی
آره عزیز لطف کن بزار
امروز یکی از دوستام که galaxy sII داره یه کلیپ full HD که با گوشیش گرفته بود رو واسم فرستاد ولی گوشیه neo من نتونست اجراش کنهچرا؟
با پلیر VLC و mx player هم امتحان کردم اما صحنه آهسته نشون می دادن.نا امیدم کرد
گوشی های تک هسته ای نمی تونن کلیپ های 1080 یا همون فول اچ دی رو پخش کنن اگر هم پخش بشه بسیار آروم پخش میشه
خوب دوستان، واسه اینکه از فضای مموری داخلی گوشی نهایت استفاده رو ببرید من سه روش پیشنهاد می کنم که خودم از دو تاش استفاده کردم
1. استفاده از نرم افزار فوق العاده titanium backup pro
این نرم افزار بسیار عالی هستش ، هرچی بگم در موردش کم گفتم. نصبش کنید با اون میتونید اکثر برنامه ها که بصورت عادی به مموری کارت منتقل نمیشن رو منتقل کنید و فضای مموری داخلیتون رو بیشتر کنید
2. ارتقا مموری داخلی گوشی نئو از 380 به 420 مگابایت!!!
یک مد هست که فضای داخلی گوشی نئو رو مثل نئو V میکنه!!!
از اینجا دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای نقطه چین mediafire بگذارید .
خوب این فایل رو باید از حالت فشرده خارج کنید و بعد با فلش تولز روی گوشی فلش کنید اما
گوشی باید رام 42 یا 62 داشته باشه
قبل از فلش کردن یک nandroid بکاپ از طریق ریکاوری بگیرید چون این فایل اطلاعات رو از بین می بره بعد که فلش کردید دوباره بکاپ رو ریستور کنید
خوب اگه تو بکاپ گرفتن ، نصب ریکاوری ، نحوه فلش کردن با فلش تولز مشکل دارید بگید . من این روش رو انجام دادم و فضای داخلی گوشیم بیشتر شد!!!
3. استفاده از مد جدید AD2SDX on XPERIA NEO
در واقع شما یک پارتیشن ext4 روی مموری کارت میسازین و نرم افزار ها به اونجا منتقل میشن
من خودم این کار رو نکردم چون هنوز تاز اومده و روی همه رام ها جواب نمیده ، وقتی کامل شد و انجام دادم اموزش دقیقشو میذارم
دوست عزیز تنها مشکل این برنامه اینه که به root نیاز داره. تا اونجایی هم که من می دونم, اگه گوشی root شه, نمی شه از خود گوشی سیستم عاملو آپدیت شرکتی کرد و باید نسخه ی غیر اورجینالش رو گیر آورد و دستی آپدیتش کرد. که اونم می گن 1000تا مشکل داره. (باگ داره و ازین حرفا)
اگه ممکنه یه روش بگید که نیاز به root یا فلش کردن گوشیو آپدیت رامو ازین جور کارا نباشه. چون واسه من آپدیت شدن به اندروید 4 خیلی مهمه. یکی از دلایلی که این گوشیو خریدم همین بوده.
اگه نه هم که هیچی.
ممنون بابت زحمتی که کشیدید.
Last edited by sina.belyad; 28-01-2012 at 01:10.
عزیز درسته این نرم افزار نیاز به روت داره
اما
دو تا نکته هست:
اگه بخوای از طریق اپدیت سرویس سونی اریکسون گوشی رو اپدیت کنی بوت لودر باید لوک یا قفل باشه ، الان روشی هست که بدون بازکردن بوت لودر میشه گوشی رو روت کرد پس برای اپدیت کردن به مشکل بر نمیخوری
نکته دوم : این حرفتون که گفتید اپدیت دستی سخته و هزار مشکل داره ، درست نیست ، بذار خیالت رو راحت کنم ، من خودم همون اولی که گوشی رو گرفتم بوت لودرش رو باز کردم.
اگه رام اصلی جدیدی بیاد براحتی میتونی با فلش تولز رام جدید رو بریزی ، خیلی راحت و بی دردسر ، حتی راحت تر از اپدیت سرویس!!!
بعلاوه با بازکردن بوت لودر به دنیای رام های کاستوم میای که فوق العاده هستند ، من الان خودم سیانوژن fxp105 با کرنل night/elf استفاده می کنم و باید بگم همه چی عالیه!!!!
الان سیانوژن نسخه الفای اندروید 4 رو داده و مرتب داره اپدیتش میکنه ، هنوز قابل استفاده نیست ولی مطمئن هستم تا قبل از ماه مارس که اپدیت اندروید 4 رسمی میاد نسخه خیلی پایداری از سیانوژن موجود هست
اون موقع هم شما خیالت راحت ، رام رسمی که اومد با خیال راحت میتونی به اندروید 4 رسمی اپدیت کنی
دوستان به عنوان کسی که انواع رام ها رو رو گوشیش نصب کرده و بوت لودرش رو باز کرده و روت و هربلایی دیگه هم سرش اورده میگم :
اندروید یعنی کاستومایز کردن و شخصی سازی
اندروید بدون روت نصف قابلیت های خودش رو هم به شما نشون نمیده
اندروید با کاستوم رام هاش یه چیز دیگه است!!!!!
دوستان، بنده یک سوال دارم. خودم قصد دارم بین Neo و Galaxy S یکی رو انتخاب کنم.
من گیر کردم، چند تا از ملاک های من برای یک گوشی خوب توی S وجود داره و چندتای دیگه هم توی Neo .
من صفحه نمایش پهن و بزرگ برام خیلی بهتر از باریکه که از این جهت S بهتره.
از طرف دیگه دوربین هم برام مهمه و توی این مورد Neo سرتره.
تنها موضوعی که میمونه ، آپدیت شدن نسخه ی آندروید هست که من واقعاً نمیدونم کاربردش چیه ؟! یعنی الان که S به نسخه 4 آپدیت نمیشه دیگه خیلی عقب میوفته ؟
من دلم بیشتر پیش S هست و اگه بدونم که آپدیت نشدن گوشی به نسخه ی 4 مهم و خیلی تاثیر گذاره، همین Neo رو میگیرم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)