N53SV یکی از بهترین لپ تاب های موجود در بازار می باشد ترکیبات مناسب و با کیفیت که از ASUS بغیر از این هم انتظار نمی رفت . از خرید آن لذت خواهید برد .
N53SV یکی از بهترین لپ تاب های موجود در بازار می باشد ترکیبات مناسب و با کیفیت که از ASUS بغیر از این هم انتظار نمی رفت . از خرید آن لذت خواهید برد .
من تو دفترچه راهنما دیدم یه جای انتن پهلوی پورت شبکه هست.ولی روی لپ تاپ خودم جاش هست ولی بسته شده.
حالا باید خودم بشکونمش یا اصلا نداره؟کارش چیه؟
دوست عزيز tv tuner و كارش مثل انتنه و ميشه باهاش تلويزيون ديد تو بعضي مدل ها داره اگه مال شما بسته هست يعني مثل مال من نداره و نميشه تي وي ديد. نشكونيش![]()
سلام دوستان من امروز k53sv رو با این کانفیگ گرفتم 1130
ببینید خوب گرفتم؟
i5
4gb
640gb
2gb vga
[QUOTE=ofogh;6426244]N53SV یکی از بهترین لپ تاب های موجود در بازار می باشد ترکیبات مناسب و با کیفیت که از ASUS بغیر از این هم انتظار نمی رفت . از خرید آن لذت خواهید برد .[/QUOT
دوست عزیزمیشه مشخصات کاملشووقیمتشواعلام کنید؟واگه لطف میکنیدوامکان داره ایه عکس ازش بذارید.
amir2im شما لپ تاپتو گفتی سریالو چک کردی مشکلی وجود داشت ؟؟
چی شد حل شد مشکل؟
بعد مشکل حرارت n53sv که داری جدی یه یا مشکلی نیست چون من میخوام بخرم این روزا
میشه توضیح بدی
دوست عزيز در مورد سريال من با كشور ايران خواستم ريجستر كنم پيغام داد همچين سريالي نداره اما با كشور ديگه مثل امارت فكر كنم حله البته من بيخيالش شدم مهم نيست.
در مورد گرما فقط با بازيstar craft2 دما خيلي بالا ميره تا 90 وگرنه كاراي ديگه بغير بازي و نرم افزارهاي سنگين دما نهايت تا 54 مي اد بدون كول پد .تو بازي هم كول پد لازم ميشم فيفا11 تا 69 مي اد كلا برا بازي كول پد لازمه اما كاراي ديگه نه و واقعا خنكه و هيچ مشكلي نيست.![]()
مرسی
من بین k53sv و n53sv شک دارم
کدوم واسه game بهتره؟
دوست عزيز گرافيك k53sv دو گيگه n53sv يك گيگه تو بازي هم مقدار حافظه گرافيك هيچ تاثيري نداره بلكه فاكتورهاي ديگه مهمه كه چون هر دو لپ تاپ گرافيكشون 540 هست مثل هم اند و يك گيگ 540 تا 2.7 از رم شير ميكنه به نظر من n53sv خيلي بهتره از همه لحاظ
ولی k53sv مثکه خنکتره کیبردش بهتره باتریشم بیشتر میمونه ولی صدا و تصویرش ضعیفتره و usb3 نداره
درست میگم یا مورد دیگه ای هست؟
usb3 واسه من مهم نباشه دیگه چه برتری هایی داره n53sv
اگه میشه کامل توضیح بده 3-2 روز دیگه میخوام برم ولیعصر بخرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)