تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 62 اولاول ... 747535455565758596061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 613

نام تاپيک: Galaxy Ace S5830 | گوشي سامسونگ با پردازنده ي 800 مگاهرتزي و صفحه نمايش 3.5 اينچي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

موقع خرید تو همین انجمن گفتند واسه اپلیکشن میخواید اینو بخرید
    البته اکثر چیزایی که دانلود کردم حدود 20-30 مگه. حتی یکیش که 2 مگ هم بود ران نشد. با آپدیت رام درست میشه ؟ (میشه لینک یه guide بدید که چطوری میشه رام رو آپدیت کرد ؟ تا حالا از اینکارا نکردم)

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

موقع خرید تو همین انجمن گفتند واسه اپلیکشن میخواید اینو بخرید
    البته اکثر چیزایی که دانلود کردم حدود 20-30 مگه. حتی یکیش که 2 مگ هم بود ران نشد. با آپدیت رام درست میشه ؟ (میشه لینک یه guide بدید که چطوری میشه رام رو آپدیت کرد ؟ تا حالا از اینکارا نکردم)
    اپلیکشن بیشتر معنی نرم افزار کاربردی رو میده تا بازی
    هرچند که این گوشی حتی تو اجرای نرم افزار ها هم همچین کامل نیست و بازی در میاره!
    این گوشی بیشتر جنبه مولتی مدیا داره و بدرد موسیقی و ویدئو کلیپ میخوره

تمامی توضیحات لازم واسه آپدیت و روت کردن و... در این انجمن موجوده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازی های رزلوشن HVGA رو روش اجرا کنید
    مثل بازی هایی که برای Live With walkman هست

4. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

14

samsung galaxy aceسلام من بلدم برنامه هاي معم,لي رو نصب كنم مثل بازي يا مثل فتوشاب ولي برنامه هاي كاربردي مثل تغيير دادن شكل تماس رو بلد نيستم تو نصبش برام لغو ميزنه تم هاي كه كه ميگيرم هم اينطوري ميشه اگه ميدوني بهم بگو برام ايميل كنa.irani72@yahoo.com .دوست عزيز اگه ميخواي شار‍‍ز گوشيت بيشتر بمونه برو داخل تنظيمات برو داخل حساب ها وهمگام سازي تيك داده هاي بس زمينه رو بردار .
    Last edited by a.ali@; 09-03-2012 at 14:03.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آیا این گوشی امکان مکالمه تصویری داره یا نه اگه داره چطوری

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خیر زیرا دوربین جلو نداره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

آقا مشکل این چیه با فایل های flv ؟ نزدیک به 100 تا پلیر نصب کردم، فرقی نداشت. شاید به خاطر اینه که کیفیت ویدیو ها 480p هست و این 480p FLV نمیتونه بخونه ؟ یعنی میتونه ها، اما خب کند میشه و در نتیجه صدا با تصویر هماهنگ نمیشه. چه رزولیشنی پیشنهاد میدید واسه فایلای FLV؟

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض خرابی galaxy ace

با عرض سلام. یکی از دوستان من گوشی گلکسی ایس داره. با اینکه گوشیو نو خریده و خیلی وقت هم نیست اما مدتیه شارژش خیلی سریع تموم میشه و گوشی روشن نمیشه. یعنی مثل حالتی که باتری خالیه روشن نمیشه. اما بعد از وصل کردن شارژر باطریو پر نشون میده و روشن میشه. پیش تعمیرکار هم برده . اول فکر کردیم ایراد از باتریه. اما با تعویض باتری هم این مشکل حل نشده و کماکان وجود داره. حالا سول من اینه آیا میشه این گوشیو فلش کرد؟؟ اصلا با فلش کردن درست میشه؟ منظور من از فلش اینه که نبریم تعمیرگاه خودمون با پورت usb مثل گوشی های سیمبیان فلش کنیم. میشه؟لطفا راهنمایی کنید. اگه میشه دستور العمل و نرم افزارهای مورد نیاز هم بگید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آقا مشکل این چیه با فایل های flv ؟ نزدیک به 100 تا پلیر نصب کردم، فرقی نداشت. شاید به خاطر اینه که کیفیت ویدیو ها 480p هست و این 480p FLV نمیتونه بخونه ؟ یعنی میتونه ها، اما خب کند میشه و در نتیجه صدا با تصویر هماهنگ نمیشه. چه رزولیشنی پیشنهاد میدید واسه فایلای FLV؟
    پردازنده این گوشی در حالت عادی قادر به اجرای فایلهای فلش نیست. اینطور بگم که Adobe Flash Player پردازنده های از نوع ARMv6 را ساپورت نمیکنه. البته با جستجو در اینترنت روشهایی مطرح شده که تونستند فایل فلش را اجرا کنند ولی زیاد عملی نبوده!

---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------

با عرض سلام. یکی از دوستان من گوشی گلکسی ایس داره. با اینکه گوشیو نو خریده و خیلی وقت هم نیست اما مدتیه شارژش خیلی سریع تموم میشه و گوشی روشن نمیشه. یعنی مثل حالتی که باتری خالیه روشن نمیشه. اما بعد از وصل کردن شارژر باطریو پر نشون میده و روشن میشه. پیش تعمیرکار هم برده . اول فکر کردیم ایراد از باتریه. اما با تعویض باتری هم این مشکل حل نشده و کماکان وجود داره. حالا سول من اینه آیا میشه این گوشیو فلش کرد؟؟ اصلا با فلش کردن درست میشه؟ منظور من از فلش اینه که نبریم تعمیرگاه خودمون با پورت usb مثل گوشی های سیمبیان فلش کنیم. میشه؟لطفا راهنمایی کنید. اگه میشه دستور العمل و نرم افزارهای مورد نیاز هم بگید.
    بله میشه. اصولا تعمیرکارهای بیرون هم با استفاده از پورت USB این گوشی را فلش میکنند.
    شما میتونید با استفاده از برنامه Odin و داشتن فایلهای رام مورد نظر گوشی را فلش کنید. جهت کسب دانش بیشتر از گوگل استفاده کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان من با gps اين گوشي مشكل دارم فقط ابار آدرس ها رو آورد ولي حاا ديگه نمياره ميشه كمك كين؟+gpsازاينترنت استفاده ميكنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •