جناب 3Dmajid ظاهرا با هم کلا اختلاف نظر داریم
فقط این نکته که منظور من از بعد فنی، گرافیک فنی بود.
همچنین FARCRY3 موتورش کرای انجین نیست. اسم موتورش Dunia 2 هست. فقط FARCRY1 رو که خود کرایتک ساخت از کرای انجین استفاده کرد.
جناب 3Dmajid ظاهرا با هم کلا اختلاف نظر داریم
همچنین FARCRY3 موتورش کرای انجین نیست. اسم موتورش Dunia 2 هست. فقط FARCRY1 رو که خود کرایتک ساخت از کرای انجین استفاده کرد.
اصلاً از محیط بازی خوشم نیومد ...
ولی بالاخره اون مرحله رو رد کردم![]()
البته به نظر من زیادم اختلاف نظر نداریم ... زاویه ی نگاهمون با هم متفاوته، من اگه بخوام دیدمو مث شما کنم کاملا با حرفای شما موافقم. منتهی هر کسی از یه زاویه ای میبینه.جناب 3Dmajid ظاهرا با هم کلا اختلاف نظر داریم
بله من اسکل بازم فارکرای رو با کرایسیس قاطی کردم ... نمیدونم چرا همه ش این دو تا رو با هم قاطی میکنم مث خانم شیرزاد![]()
سلام دوستان
من روی 63 درصد بازی گیر کردم...اونجایی که اون دختره رو رییسشون گرفته و یه نور آبی هم دور و برش هست بعدش رییسشون به من حمله میکنه و اول باید F بزنم تا گیره ای رو که ازش استفاده میکنم بزنه پس گردن اون ولی بعدش اون من رو میندازه و میخواد با همون گیره من رو بکشه و مینویسه MASH E TO DEFEND ولی من هرچی E میزنم،میگیرم یا با دکمه های دیگه میزنم فایده ای نداره،لطفا راهنماییم کنین...
با سلام خدمت دوستان من این بازی را دارم بازی میکنم ولی متسفانه یه جای گیر کردم نمیدونم چیکار کنم تو یه غار هستم که دو تا مجسمه هست ازش اب میاد چند تا قوطی زرد رنگ هست و یه قفس حالت بالا بر باید برم بالا چه طوری باید برم بالا کمکم کنید لطفآ
آقا کسی نیست به داد ما برسه؟
E رو باید تند تند بزنی
آخه هرچقدر که سریع میزنم بازم جواب نمیده!
خب نمیشه که راهش همینه E رو تند تند میزنی ...
اگه گرافیک بازی رو بردی بالا و افت فریم داری باعث میشه E رو دیر تر بشناسه و ممکنه این مشکل پیش بیاد.
گرافیک بازی رو ببر پایین تر.
البته اگه این مشکل رو داری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)