با سلام
من یه 6960 دارم و از طریق توضیحات سایت وارد منوی مخفی اون شدم
الان احساس می کنم کمی کیفیت تصویر افت کرده ممکنه مربوط به منوی مخفی باشه
البته تا جایی که یادم هست هیچ تغییری توی این منو ندادم !!
با سلام
من یه 6960 دارم و از طریق توضیحات سایت وارد منوی مخفی اون شدم
الان احساس می کنم کمی کیفیت تصویر افت کرده ممکنه مربوط به منوی مخفی باشه
البته تا جایی که یادم هست هیچ تغییری توی این منو ندادم !!
-معمولا وقتي وارد منوي مخفي ميشين وخارج ميشين تنظيمات ديفالت ميشه و بايد دوباره مثل قديم ستينگ ها رو تنظيم كنيد
ولي كيفيت پايين نمياد فقط تغيير ميكنه
با سپاس فراوان-معمولا وقتي وارد منوي مخفي ميشين وخارج ميشين تنظيمات ديفالت ميشه و بايد دوباره مثل قديم ستينگ ها رو تنظيم كنيد
ولي كيفيت پايين نمياد فقط تغيير ميكنه
فکر کنم حق با شما بود تنظیمات تلوزیون رو برگردوندم درست شد.
فقط یه سوال برای من پیش آمده
گزینه front color داخل منوی مخفی دقیقا برای چه چیزی هست و مواردش در چه موردی هست ؟
-معمولا مدل هاي مختلف سامي TOC (رنگ بندي پنل )هاي مختلفي دارند كه اين گزينه مربوط به همين مورد هست
دوستان تلویزیون eu40c7700 ما رو یادتون هست نمی تونستیم کانالهای دیجیتالشو پیدا کنیم و کلی با منوی مخفیش ور رفتیم ودرست نشد . حالا جالبه بدونید با یه سرچ روی گزینه AIR تمام کانالهای دیجیتال رو پیدا کرد قابلیت ضبط هم با کانال دیجیتال فعال شد.به همین سادگی و خوشمزگی .حالا مونده که ----- داخلیشو فعال کنم .اگه تجربه ای درارین ممنون میشم .
-خوب خدا رو شكر من هم بهتون گفتم سري هاي اروپايي اين قابليت رو دارند
ركورد و pvr هم تنها روي ديجيتال فعال هست
-تنها راهش هم تست كردن خودتون هست كه اين مدل رو دارين عزيز
با سلام
دوست عزیز برای حل این مشکل ابتدا وارد منو مخفی شوید و پس از فعال کردن hotel mod در قسمت sub option گزینه ttx group را به farsian تغییر دهید فقط نکته مهم اینکه قسمتهای دیگر را دستکاری نکنید
با سلام
دوست عزیز اگه لطف کنی از منو مخفیع عکسهایی تو سایت قرار بدی ممنون میشم مرسی
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از راهنماییتون مشکل تله تکست حل شد الان منو انگلیسی است و تله تکست فارسی
خداییش فروم خوبی دارید ودوستانی با اطلاعات زیاد. من همین مشکل راازنوابغ !! نمایندگی سامسونگ پرسیدم می گفت مشکل از آنتنه گفتم اگه مشکل از آنتنه چرا منو را که فارسی میکنی مشکل حل میشه؟جوابش سکوت بود! در هر صورت خداقوت
سلام و خسته نباشید به همه دوستان
تلویزیون من UA46C7000 ساخت مالزی هست می خواستم ببینم میشه منوشو فارسی کرد ؟
درضمن نرم افزاری از سایت مالزی گرفتم اما درست که نشد هیچ دیگه اصلا تلتکس نمیاد و مینویسه not avilable
خواهش می کنم اگر وقتشو داری بصورت کامل راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)