مشکل فعلا استخدام نیست مشکل اینه میخوام اینکار رو کنم هنگ میکنه و از بازی میاد بیرون این رو چکار کنم![]()
![]()
مشکل فعلا استخدام نیست مشکل اینه میخوام اینکار رو کنم هنگ میکنه و از بازی میاد بیرون این رو چکار کنم![]()
![]()
یا خدا چه مشکل های عجیب غریبی به سراغ شما ها میاد تا الان این یکی رو دیگه ندیده بودیم
فکر نمیکنم بشه کاری براش کرد جز اینکه یک کرکی چیزی براش پیدا کنی که تکمیل کننده بازیت باشه؟
متاسفانه تا به حال این مشکل برام پیش نیومده خب راننده رو به شهری انتقال بدبد که تو اون شهر گاراژ خریدید شاید حل بشه.مشکل اینه میخوام اینکار رو کنم هنگ میکنه و از بازی میاد بیرون این رو چکار کنم![]()
آره خدایی بدبختی رو میبینی
این همه رفتیم جلو حالا اینطوری بشه خیلی سخته
خوب بهترین کرک کدومه که این مشکل توش دیده نشده باشه؟
راننده رو چطوری انتقال بدم ؟
تو لیست راننده ها که میاد من دو نفر هسند اولی رو انتخاب میکنم و مراحل رو طی میکنم میخوام بزنم که بیاد به گاراژ هنگ میکنه بازی
منظورم از انتقال اینه که وقتی میخوایید راننده رو استخدام کنید بفرستینش یه شهری که توش گاراژ خریدید.راننده رو چطوری انتقال بدم ؟
تو لیست راننده ها که میاد من دو نفر هسند اولی رو انتخاب میکنم و مراحل رو طی میکنم میخوام بزنم که بیاد به گاراژ هنگ میکنه بازی
ولی فکر نکنم استخدام راننده زیاد مهم باشه فقط بهتون پول میده اون هم الاش خیلی کم .
نمیدونم ما حدود یه ماه دنبال کرکش گشتیم سالم پیدا نشد همشون یه اشکالی داشتن.خوب بهترین کرک کدومه که این مشکل توش دیده نشده باشه؟![]()
حالا سفر کردم به یک شهر دیگه انشالله مشکل تو این شهر برطرف شده باشه
تست میکنم نتیجه رو میگم
من هی اینجا جلز ولز میکنم میگم آقایون خانم ها برید بازی رو بخرید به خاطر این هست که
اولا با خیال راحت و بدون دردسر و بازی به دستتون میرسه با جلد و تشکیلاتش
ثانیا دیگه هی مجبور نیستید برید ریسک کنید و از سایت های مختلف بازی رو دانلود کنید آخرش هم مشکل داشته باشه
ثالثا از این نوع اشکالات عجیب و غریب هم برای کسی پیش نمیاد
باور کنید خرید این نوع بازی ها بهترین و مطمئن ترین راه برای بازی کردن بدون دردسر بازی هست
موفق باشید![]()
حالا برای خریدش باید چکار کرد؟
قیمتش چنده؟ بصورت اورجیناله یا کپی رایت ایرانی ها هستش؟
سریال و فعال سازی قانونی داره یا اونم توسط کرک فعال میشه؟
من الآن تست کردم رفتم یک گاراژ تو شهر هانوفر خریدم و مشکلی وجود نداشت
انگار شهر نورنبرگ فقط مشکل داره که شاید در آینده خود به خود برطرف بشه
فعلا عشق کامیون زده به کلمون که بریم یک کلاس A بخریم
یه MAN دیدم 176900 میخوام بخرم![]()
Last edited by Ship Storm; 18-02-2011 at 21:25.
خب خدا رو شکر که فعلا مشکلت حل شد
اون کامیون هم که میگی واقعا عالی هست حتما بخرش
برای خرید بازی هم این فروشگاه اینترنتی maniyasoft میفروشه به قیمت 2600 فکر کنم
حالا میتونی خودت بری ببینی
من بازی Euro truck simulator 2 رو که بیاد مطمئنا از این فروشگاه میخرم که با خیال راحت بازی کنم
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)