داود جان اگه مادربورد شما SLi ساپورت میکنه و کارت گرافیک شما Sli هست که همون شماره 3 رو نصب کن .
ولی اگه PCI - E هست شماره 2 رو نصب کن .
اینم بگم کارت گرافیک من جفت مال شماست ولی شرکت مال من Gigabyte هست . خیلی هم ازش راضیم .
داود جان اگه مادربورد شما SLi ساپورت میکنه و کارت گرافیک شما Sli هست که همون شماره 3 رو نصب کن .
ولی اگه PCI - E هست شماره 2 رو نصب کن .
اینم بگم کارت گرافیک من جفت مال شماست ولی شرکت مال من Gigabyte هست . خیلی هم ازش راضیم .
انتظار بیشتری از کارت نباید داشته باشی.
اصلا اين Crysis واقعا نمايشيه واسه خودش چند روز پيش مشخصات گرافيكم رو گفتم دوستان اعلام كردند كه مثلا ميتونم رو Medium بازي كنم اما من رو High هم مشكل نداشتم باور كنيد حالا يا گرافيك منو نمي شناسند يا اين بازي رو. نظر من در مورد اين آپديت ها هم اينه كه درسته بي تاثير نيست اما گرافيك خودشم بايد قوي باشه ديگه![]()
من اون جونور اخری رو بد گیر کردم بچه ها گفته بودن باید با تیک گان روش قفل کنی اما من هرکاری میکنم نمیشه .همون طرفی که هواپیما هست هر موقع میگه از تیک گان استفاده کن کلیک موس رو میزنم ولی کار نمیکنه . باید چه جوری روش قفل کرد
عزیزم باید یکمی صبر کنی که خودش قفل کنه .من اون جونور اخری رو بد گیر کردم بچه ها گفته بودن باید با تیک گان روش قفل کنی اما من هرکاری میکنم نمیشه .همون طرفی که هواپیما هست هر موقع میگه از تیک گان استفاده کن کلیک موس رو میزنم ولی کار نمیکنه . باید چه جوری روش قفل کرد
دیگه چه قدر باید صبر کرد من اونجایی که هوا=یما داره لیزر میندازه همینطوری نگه داشتم تیک گان رو اما قفل نکرد که نکرد
عزیزم اون موقع که هواپیما لیزر میندازه ، باید اون جونورهایی که میاد رو بزنی .دیگه چه قدر باید صبر کرد من اونجایی که هوا=یما داره لیزر میندازه همینطوری نگه داشتم تیک گان رو اما قفل نکرد که نکرد
وقتی که لیزر انداختنش تموم شد بعد با تک گان هدف بگیری .
دوستان خواهشا يه سيستم بگيد كه بشه اين بازي رو باهاش بصورت مديموم نه هيگ ولي با سرعت عالي بازي كرد كارت گرافيك؟
سي پي يو؟
رم؟
ممنون
شما میتونیدبا:
Ram:2gig
vga:256 8600gt
cpu:3.5
این بازی را میتونی به صورت Mediumاجرا کنی
میتونید رمز های این بازی را بهم بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)