فابرگاس: خوشحالم که دوستانم، پیکه و پویول غایب هستند! باید کار را تمام کنیم؛ این اولین بازی من در نوکمپ است
او خوشحال است که در نوکمپ به میدان میرود.
سایت گل – سسک فابرگاس خوشحال است که جرارد پیکه و کارلس پویول، دوستان صمیمیاش در بازی آرسنال و بارسلونا غایب هستند.
توپچیها در دیدار رفت دو بر یک برنده شدند. روبین فانپرسی اگر به 100 درصد آمادگی نرسد در این دیدار غایب است. الکس سونگ بیتردید این بازی را از دست میدهد و تئو ولکات هم آسیب دیده است.
با این حال پیکه و پویول، زوج خط دفاعی بارسا هم غایب هستند.
فابرگاس در مقالهای در روزنامه سان نوشته است: «این خبری عالی است که دو نفر از دوستان صمیمی من، یعنی کارلس پویول و جرارد پیکه امشب بازی نمیکنند. پویول مصدوم است و پیکه هم محروم. با تمام تعلقاتی که با بارسا دارم، اما امشب فقط به آرسنال فکر میکنم.
تنها روی این تمرکز خواهم کرد که چطور به آرسنال کمک کنم به مرحله یکچهارم نهای برسد. این چیزی است که به عنوان طرفدار آرسنال بدجور به دنبالش هستم.
باید ثابت کنیم که توان کافی برای بردن بهترین بهترینها را داریم.»
توپچیها یک گل از بارسا پیش هستند و بازیکن اسپانیایی میگوید آنها باید قدرتمند کار کنند تا کار را تمام کنند: «تمام آن سختکوشی و تلاشها معنی نخواهد داشت، هیچ معنایی نخواهد داشت، اگر نتوانیم کار را تمام کنیم.
باید دوباره در بهترین فرم خود باشیم. باید سرمان را بالا نگاه داریم چون بارسلونا میتواند برای ما دردسرهای فراوانی ایجاد کند. اما ما نشان دادهایم که از چالش لذت میبریم و شخصیت خود را داریم.
این شخصیت در کنار استعداد و بینش بازی، قویترین سلاحهای ما برای امشب خواهد بود. بستگی به ما دارد که مطمئن شویم که نهایت تلاش خود را انجام میدهیم و به کار خود باور داریم.
اگر باور خود را از دست ندهید هر چیزی ممکن است.»
او همچنین نوشت که از این که برای اولین بار در دوران حرفهای در نوکمپ بازی میکند خوشحال است. او در دیدار فصل پیش دو تیم به دلیل مصدومیت غایب بود.
فابرگاس گفت: «هرگز در نوکمپ بازی نکردهام و این یکی از جذابترین شبهای دوران بازی من خواهد بود. این که سرانجام در این ورزشگاه افسانهای پا به میدان بنهم چیزی نیست که بتوانم توصیفش کنم. احساس من فوقالعاده است. حالا که انتظار تمام شده، میتوانم بگویم که به ندرت تا این حد درباره یک بازی فوتبال ذوق داشتهام.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Hamidreza Keshavarz
2011/3/8
داوید ویا: دیدار مقابل آرسنال برای ما مانند فینال است
بارسا در حالی امشب در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان میزبان آرسنال است که در دیدار رفت 2-1 مغلوب توپچی ها شده اند
سایت گل- داوید ویا، مهاجم بارسلونا، در مصاحبه با خبرنگاران اعلام کرد تیمش آماده است تا با عبور از ارسنال به مرحله بعد لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کند.
بارسا در حالی امشب در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان میزبان آرسنال است که در دیدار رفت 2-1 مغلوب توپچی ها شده اند.
ویا در مصاحبه با نشریه اسپورت گفت:" ما طوری بازی خواهیم کرد که گویی دیدار فینال است. ما به این فکر نمی کنیم که حریف چطور بازی خواهد کرد و چطور می توانیم آنها را متوقف کنیم. ما به میدان می رویم تا بازی خودمان را انجام دهیم.
ما باید به فلسفه بازی مان ایمان داشته باشیم زیرا از این طریق می توانیم به موفقیت زیادی برسیم. همه اعضای تیم مطمئن هستند که می توانیم به مرحله بعد رقابت ها صعود کنیم."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/3/8